tomek1950 23.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witaj Danusiu Jesteś pełnoprawną członkinią naszej wesołej grupy. Nasza grupa składa się w znacznej części z "elementu" napływowego, lub przebywającego na Mazurach od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 .........zdaję sobie sprawe,że 99% nie wie gdzie warmia a gdzie mazury. Oj ....gdybyś miał racje to by było smutne , ale zawsze można spytać starych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Jestem jak najbardziej za zmianą na grupa warminsko-mazurska. Choć zdaję sobie sprawe,że 99% nie wie gdzie warmia a gdzie mazury. wiemy, wiemy jak wspomniał Tomek, szeroka analiza granic, wraz z publikacją staropruskich map, odbywała się gdzieś chyba ok strony 30. , ale ręki nie dam se uciąć Tomku, powrotu do zdrowia życzę a widzę, że i ciebie sentymenta dopadły i wiesz, ja Gałczyńskiego baaaaardzo lubię i chyba pozwolę sobie za cytować: Prośba o wyspy szczęśliwe A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.02.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Aneska, rozmarzyłam się Koziar witaj w grupie Otworzyłaś 100 stronę!!! Daxima dopisz mnie do tych za nazwą: A może grupa warmińsko-mazurska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziar 23.02.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzięki Tomku za miłe powitanie!,już mi rażniej.Mam nadzieję ,że częściej będę tu wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziar 23.02.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dzięki Katja. Miło mi ,że przyjmujecie mnie do grupy.Rzeczywiście ,całkiem przypadkiemweszłam sobie na setną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.02.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 witamy nową grupowiczkę ale miałaś szczęście koziar otwierając setną stronę prawdę mówiąc sama na to liczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziar 23.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzięki Aneska! A ja nie zdawałam sobie sprawy,że to setna,bo byłam zbyt przejęta pierwszym postem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 23.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 dzień dobry wszystkim w nowy weekend dawno nie zaglądałem a tu proszę - 100 na strona, zmiana nazwy aczkolwiek przyłączam się do przemianowania na warmińsko-mazurską - tyle tu nas z różnych miejsc pozdrawiam kogo dawno i niedawno nie widziałem, pozdrawiam wszystkich kogo widzę pierwszy raz, pozdrawiam - jak to kabaret POTEM mówi - Panie, Panowie, no i Was publiczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witaj Sebastianie. Rzeczywiście dawno się nie widzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Zliczam was na razie na 99 stronie (imiennie aby mi się nic nie pomyliło)A wynik 5 głosów na "A może grupa warmińsko mazurska" Koziar i ja witam serdecznie w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A ciekawe, ile osób związanych z Warmią i Mazurami przewinęło się przez naszą grupę. Jednak 100 stron wertował nie będę. Kto nieobecny ten sam sobie winny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Przyszła mi do głowy pewna myśl... Tytuł naszego wątku: "A może grupa olsztyńska." Ja do Olsztyna mam sporo kilometrów, podobnie Katja, Jeziorka, Kairos, Koziar i parę innych osób. Co sądzicie o zmianie nazwy wątku na : "A może grupa warmińsko-mazurska" ? Mam nadzieję, że Admin ma taką możliwość. Czekam na Wasze opinie. Wasz KOMTUR MAZURSKI Admin ma taką możliwość, wystarczy zmienić tytuł pierwszego postu w tym wątku, wystarczy poprosić np. Edzie pozdrawiam m. ps. duchowo jestem związany z waszą fajną grupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Maksiu dzięki za info. Jeśli nasze grupowe referendum uchwali, że zmieniamy nazwę poprosimy Edzię. A z naszą grupą to Ty i cieleśnie jesteś związany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Maksiu dzięki za info. Jeśli nasze grupowe referendum uchwali, że zmieniamy nazwę poprosimy Edzię. A z naszą grupą to Ty i cieleśnie jesteś związany. cielesnie?? ależ zabrzmiało... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 23.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 hej Tomku jakoś niewiele czasu ostatnio ale pamiętam. Za to widzę, że Katarina reprezentuje godnie cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Maksiu, duchowo to jesteś z nami w grupie poprzez internet, a "cieleśnie" to byłes w "komturii" na spotkaniu. Sebastianie, Katerina dzielnie Was reprezentuje. Prześledziłem całe 10 pierwszych stron naszej grupy. Było troje miłych gości: Teska, Edzia i Maksiu - członkowie honorowi I członkowie rzeczywiści w kolejności w kolejności pierwszego wpisu: irebur - założyciel wątku, ale tylko 6 wpisów na forum avzi dagra - 12 wpisów na forum tomek 1950 - bez komentarza katja - jej mąż to komtur warmiński z brodą, ale bez pióropusza Jeziorka - moja mazurska sąsiadka gabriela - buduje na odległość, więc chyba wróci na Mazury Jerzysio - olsztyński warszawiak, jaki jest każdy widzi Greku - dawno go nie było aneska - nie wiem co o Tobie napisać, kłaniać się tylko mogę anetacz - przeleciała przez forum jak kometa 36 wpisów agana - dawno nie widziana Janusz Kaczyński - był na forum tylko jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 23.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Przyznaję, że mam sentyment do nazwy "a może grupa Olsztyńska" ale oflagowywać się nie będę jak zmienicie nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Przyznaję, że mam sentyment do nazwy "a może grupa Olsztyńska" ale oflagowywać się nie będę jak zmienicie nazwę. Kasiu, ja rzuciłem tylko pomysł, decyzja należy do grupy. Sentymenty możemy uszanować. Jeśli mi wolno to, Daximo policz głos Katariny za 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 23.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Nic nie stoi na przeszkodzie by zostawić grupę Olsztyńską dla tych co mieszkają w Olsztynie lub w pobliżu. Przy większej odległości można założyć grupę warmińsko-mazurską.I tak będę pomagał wam wszystkim jeśli tylko będę mógł bez względu czy to grupa olsztyńska czy warmińsko mazurska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts