katja 01.04.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 dzień dobry, Tomek, szerokiej drogi, ja jutro. Pogoda zapowiada się super http://pogoda.onet.pl/_d/ico/c01.gif, tylko te poranne mrozy. Okulary naszykowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.04.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.04.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 ...a ja caluchna sobote porzadki na budowie robil i wielce zem siem umordowal...... ... a o co chodzi z tymi przebierankami bo dawno mnie tu nie bylo ( caluski week ) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.04.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2005 ale pogoda na umordunek była przesympatyczna otóż, my tu wzespól kombinujem coby jakieś spotkanko wykombinować.... liczymy i na twoją obecność a przebieranki mają być na oficjlną częśc spotkania czyli bardzo wstępną, potem Tomek nie będzie śpiewał aż się skończy grillowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.04.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Niniejszym, wszem i wobec, i kazdemu z członków "A może grupa olsztyńska" wiadomym czynię, że Komturostwo Warmińskie w osobach Katji i jej gorszej połówki, kasztel komtura mazurskiego, przy okazji odwiedzin u zacnego majstra Romka ze wsi sąsiedniej, nawiedzili. Sala posiedzeń grupy niegotową była, a dokładnie rzecz ujmując jeszcze jej nie, ma tylko odpowiednia komnata na nią jest naszykowana, co Komturostwo Warmińskie osobiscie widzieli. Z tego też powodu, jak również ze względu na łaskawość niebios, które przecudną pogodą oną wizytę nagrodzili dyskurs na tarasie, w promieniach ciepłego, wiosennego słońca miał miejsce. Komturostwo Warmińskie podobizny kasztelu swego, który właśnie jest stawiany okazali, a faktem tym podziw u nas wzbudzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.04.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 dzień dobry... w ten smutny poranek Potwierdzam, kasztel komtura mazurskiego nawiedziliśmy i poznaliśmy przesympatyczną Komturową. Kasztel wspaniały, widoki przepiękne. Komnaty wszystkie zwiedziliśmy, komtur zapewniał, że wkrótce sala posiedzeń grupy wyrychtowana będzie.Dziękujemy za miłe przyjęcie i pozdrawiamy lepszą połowę Komturostwa Mazurskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.04.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 dzień dobryciesze się, że wasze domki, Tomku i Katju, rosną w górę, w szerz, i od wewnątrzczy gdzieś na forum można obejrzeć zdjęcia waszych dokonań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.04.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Aneska, moja wiejska drewniana chałupa bardziej fotogeniczna jest jak na razie od zewnątrz, kiedyś wkleję jakąś fotkę. Od wewnątrz roboty, ze względu na stan konta i odległość, rozłożone w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Katju, na szczęście zapowiadają wczesne, długie i gorące lato...więc częściej będziecie swoją chałupkę oglądać od zewnątrz niż od wewnątrz, ale i tak życzę żeby prace wykończeniowe posuwały sie raźnym tempem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.04.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 celne spostrzeżenie, ale jak będzie za goraco, to w środku będziemy szukać ochłody np. na betonowej wylewce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 ale pogoda na umordunek była przesympatyczna otóż, my tu wzespól kombinujem coby jakieś spotkanko wykombinować.... liczymy i na twoją obecność a przebieranki mają być na oficjlną częśc spotkania czyli bardzo wstępną, potem Tomek nie będzie śpiewał aż się skończy grillowanie... Anesko, to kiedy i gdzie ma być ten grill niedokończony co bym śpiewem swym nastroju nie popsował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 dzień dobry... Tomek, nie grill tylko spotkanie grupy olsztyńskiej, przeca pisałeś, że na początek stroje służbowe obowiązkowo.A co do grilla...przypomniał mi się skecz "Sęk" kabaretu Dudek.-Kuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.04.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Katja, racja!!!! Żeśmy sie z Tomkiem właśnie tak zrozumieli (a raczej nie zrozumieli). Wszystko przez moje karkołomne w formie, konstrukcje zdaniowe Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Aluzju poniał. Sala posiedzeń ma być gotowa 12 kwietnia, ale niestety natychmiast po montażu muszę wracać do Warszawy. 15, 16, i 17 kwietnia mam targi Alergia 2005. W czwartek montaż stoiska Jak ktos bedzie miał czas i chęć to zapraszam. Posiedzenie grupy w jakiś następny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Nie ma pośpiechu. Damy Ci się nacieszyć "salą" w samotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 oczywiście...że nie ma pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.04.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Sala będzie duża: 2 m x 2 m zmieścimy sie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.04.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 dzień dobry http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/kwiaty/28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.04.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 dzień dobry, powoli wracamy do codzienności http://bi.gazeta.pl/im/9/2086/z2086309G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.04.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 W piątek wybieram się na swoje włości dosadzać brzozy. Mam ich sporo na działce, ale jeszcze mi mało, dobrze rosną na tym piachu. W pobliskim nadleśnictwie mam dostać! 30 sztuk, chyba obsadzę nimi też drogę . Jestem pozytywnie nastawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts