magda72 26.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 rafsta powodzenia, ja już na końcu tej drogi i dopiero teraz kłody pod nogi mi rzucono.Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Tomku, teraz popatrzyłam na godzinę Twojej odpowiedzi to Ty nie spałeś wczoraj, tylko się utajniałeś. A ja musiałam się obejść smakiem i przekonana byłam, że za każdym razem gdy bardzo późno zaczynam śledzić wątek, to wszyscy już śpią A tak mi wczoraj brakowało wymiany myśli, popularnie zwanej popychaniem pier.... lub plotkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Należę do "sów". Późno chodzę spać, a rano nie lubię wcześnie wstawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No to całkiem tak jak ja Olek_77 czy słusznie składam Ci dziś życzenia imieninowe STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Madzia strzelaj wyrzucaj skop te problemiska A mi coś powiadomienia nie przychodziły już o tej porze i nie chciało mi się czterech liter z kanapy podnieść. Bo ja też ta sowa a nawet nietoperek. Ostatnio śpię jedynie przy włączonym tele i lampką nocną skierowaną prosto na twarz. Może to nie do końca normalne ale działa (światłoterapia na bezsenność ?) Rafasta głowa do góry. Dopiero się zacznie jak wbijesz przysłowiową łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 26.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Madzia_72 dzięki wielkie ale YMENYNY to ja dopiero w lipcu obchodzę, ale z góry dziękuję bo ja dziewczynka jestem ten Olek to dla zmyły pogubiłam się, na czym stanęło z nazwą? Kilka ostatnich stron to faktycznie Grupa-Mocno-Gadulska a może by tak zostac przy starym i pogadać o budowaniu? grypa mnie bierze a tu z ekipą jutro ciężkie negocjacje.... Rzucam hasło - czy ktoś zna niejakich panów Drankowiczów? Budowlańcy, podpowiem Szukam na ich temat opinii, nie wiem czy to tak można z nazwiskami na forum wyskakiwać.... O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Za późno kochana, za późno. Już się z Tobą wirtualnie szklanicą stuknęłam. Imieniny dziś i Oli i Olka, u mnie mama i mąż, no to chyba sami rozumiecie...... Czy na forum wypada wyskakiwać z nazwiskami?.........Jak najbardziej w końcu po to jest to forum- szukamy wykonawców, polecamy i przestrzegamy się przed nimi. Ja nie znam tych budowlańców, ale popytam. Daxima telefon podeślę wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 To ja za wszystkie Olki i Olków trącę się wieczorem. Wszystkiego dobrego w imieniny nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 To ja za wszystkie Olki i Olków trącę się wieczorem. Wszystkiego dobrego w imieniny nicka Wszystkiego naj dorzucam od daximy Olek 77 niestety nie słyszałam Właśnie jakby nigdy nic sypie sobie śnieg gdzie to przedwiośnie tak zapowiadane brrrr chociaż nawet przyjemniej bo cieplej się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ludzie!!!!! Zaraz zacznę wyć!!!!!!!! Za mało mam problemów, właśnie się dowiedziałam, że nie zamontują mi kuchni, może w środę , no jak ja mam się przeprowadzić tak na 100% czyli z dziećmi Wyjąwszy wszystkie brzydkie słowa nic nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Współczuję Ci Magdo. Siądź, policz cichutko do 100. Może Ci przejdzie. Jeśli nie to współczuję rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsta 26.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam Was mam pytanko skoro jesteście juz w trakcje lub na końcu drogo do własnego domku Podzielcie sie gdzie kupujecie materiały i jakie upusty wynegocjowaliście ?? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Rafasta zależy z czego budujesz. Podobno teraz o upustach to można na niektóre towary pomarzyć gdyż są zapisy w hurtowniach np na cegły. Jeśli chodzi o silkę korzystne ceny ma silbud niedaleko metalzytu pomiędzy Lubelską a Towarową w lewo za OBI Bloczki cementowe i silkę brałam również z Abrabu (Bałtycka 130) cement thomas beton (Towarowa 17) Drewno z tartaku w olsztynku. Ale jakbym miała drugi raz kupiłabym od kogoś deski po szalunkach. Nigdy więcej świezego drewna z tartaku do szalowania. Przelał nam się wieniec nad piwnicą i skuwaliśmy bo mokre dechy puściły. Nie na próżno mówi się że najlepsze suche Dachówka z fal-budu reszta osprzętu(obróbki blacharskie) z Dachlandu . Nie było szans zamówienia mojej dachówki (kolejka u producenta) w Dachlandzie ale za to nie wiedzieli o tym w falbudzie i skutecznie wyceną z Dachlandu zbijałam cenę w falbudzie . Dachland ma dobre ceny. Warto zajechać. Stal i inne brałam z lokalnej hurtowni. Przynajmniej nie było problemów z transportem To chyba tyle pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.02.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Madzia bez kuchni jeszcze nie tak źle Pocieszę Cię że moja koleżanka z dziećmi przeprowadziła się na gołe betony kuchenkę do gniazdka i prowizoryczny kibel.Niestety wanna już nie działała bo mieli od razu na starcie problemy z szambem.A potem mówiła przez dwa lata ni ema to jak przyzwyczajenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 26.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ludzie!!!!! Zaraz zacznę wyć!!!!!!!! Za mało mam problemów, właśnie się dowiedziałam, że nie zamontują mi kuchni, może w środę , no jak ja mam się przeprowadzić tak na 100% czyli z dziećmi Wyjąwszy wszystkie brzydkie słowa nic nie powiem. Magda - jak najgłośniej i jak najbrzydziej przez pół minuty - pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Właśnie wróciłam z domku. Przeczytałam Wasze posty Po raz kolejny przekonałam się po co jest to forum O Anioły Wy moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Magdo, tu zawsze znajdziesz pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 26.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Do pionu też postawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Akurat chwilę temu mnie przygieliście do gleby Trochę się przez łzy pośmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Akurat chwilę temu mnie przygieliście do gleby Trochę się przez łzy pośmiałam Magdo, czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts