jamles 26.02.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 O Anioły Wy moje czorty i diablice też się tutaj znajdą i jeden Hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hanysie a dałeś głos w sprawie ewentualnej zmiany nazwy naszej grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No jeszcze się pyta czemu Świętoszek A sam rodzinie współczuje, czując pismo nosem daxima taką przytoczyła opowiastkę, że się cieszę z moich podłóg i nawet mi brak 2 kafli w brodziku przestał przeszkadzać. A Sebastiano....rada rewelka. I jak tu się ze śmiechu nie zginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No jeszcze się pyta czemu Świętoszek A sam rodzinie współczuje, czując pismo nosem daxima taką przytoczyła opowiastkę, że się cieszę z moich podłóg i nawet mi brak 2 kafli w brodziku przestał przeszkadzać. A Sebastiano....rada rewelka. I jak tu się ze śmiechu nie zginać Moja lepsza połowa wraca z delegacji jutro. Mam nadzieję, że się ujmiesz za mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.02.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hanysie a dałeś głos w sprawie ewentualnej zmiany nazwy naszej grupy? głos nr 3 w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A coś Ty przeskrobał, że Cię bronić trzeba. Chociaż, co by to nie było, my za Tobą murem. ............a duża ta Twoja lepsza połowa........pewnie nie mazurska baba, bo Wy z mazowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A coś Ty przeskrobał, że Cię bronić trzeba. Chociaż, co by to nie było, my za Tobą murem. ............a duża ta Twoja lepsza połowa........pewnie nie mazurska baba, bo Wy z mazowsza Z Mazowsza oboje. A kobieta zawsze znajdzie coś do czego może się przyczepić. Dlatego pytałem. A za mur piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Podziękujesz jak zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wolę teraz podziękować. Jak mnie odetnie od netu to nie będę miał okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.02.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Fiu, fiu, fiu, ale ma wyrafinowane metody wychowawcze Tomku nie bój żaby, żaba w wodzie nie bodzie.W końcu jest zima. Przytulisz, rozgrzejesz stopy, pochuchasz w dłonie, dasz gorącą herbatę z duszą, otulisz kocem i proś o co chcesz Nie mnie tylko żonę, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Magdo, oplułem monitor,super rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 czy Majka to magda, a magda to Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2007 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Magda to Magda, a Majka to Majka. Proszę nie mylić z Majką z Forum. Komturowa Majka i Majka ze Żbika to dwie różne osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja Majką Bardzo jestem ciekawa jak doszedłeś do tego jakże ciekawego wniosku Bo chyba nie chcesz przez to powiedzieć, że wszystkie kobity chcą tego samego. cytat z mojego męża: a ty w kółko, tylko masować i masować- lubię masaż stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja Majką Bardzo jestem ciekawa jak doszedłeś do tego jakże ciekawego wniosku Bo chyba nie chcesz przez to powiedzieć, że wszystkie kobity chcą tego samego. cytat z mojego męża: a ty w kółko, tylko masować i masować- lubię masaż stóp. A ty w kółko tylko masować kark... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja Majką Bardzo jestem ciekawa jak doszedłeś do tego jakże ciekawego wniosku Bo chyba nie chcesz przez to powiedzieć, że wszystkie kobity chcą tego samego.cytat z mojego męża: a ty w kółko, tylko masować i masować- lubię masaż stóp. a nieeeeeeee a Majki to znam ....jedną za Żbika widziałem na zdjęciu a komturową słyszałem.......w radiu a Magdę tylko.....czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Mój małż lubi masaż...... generalnie, ja podsuwam stopy prawie każdego wieczora. No dosyć tych przyjemności Żegnam to rozwiązłe towarzystwo Zrelaksowałam się już zupełnie i przyjmuję postawę "jakoś to będzie" a, że już wtorek, no to do..... wtorku . Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Qurcze sławna ta moja komturowa. Poczytać też ją można. A ja i w prasie, i w telewizji , że o radiu nie wspomnę i co... nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ooooooo, ja widzę, że Wy wiecie o co biega, a ja ciemna masa jestem Jaka tv, jaka prasa, jakie radio. Z racji tego, żem ja kobita, to bardzo ciekawska jestem i nie lubię przytakiwać i się uśmiechać jak nie wiem gdzie dzwoni Tłumacz się Tomciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja Komturową Majkę widziałam na żywo i w TV i w radiu , ale Ciebie Tomku tylko na żywo , co nie było wcale mniej interesujące np. pamiętny lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts