tomek1950 27.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ooooooo, ja widzę, że Wy wiecie o co biega, a ja ciemna masa jestem Jaka tv, jaka prasa, jakie radio. Tłumacz się Tomciu Ano, moją komturową to czasami w telewizorze pokazują, czasem przez radio gadać proszą, a i poczytać co miesiąc mozna co powie "Własnym głosem". Mój artytkuł właśnie się ukazał, tylko pismo mało znane i nakład niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 TaaaaaakProszę dalej, dalejRobi się ciekawieTytuły, proszę tytuły, adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 27.02.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Na chwilę was tylko zostawiłam a tu nie dość że erotycznie się zrobiło to nawet powiało atmosferą śledczą. Tomku ja podejrzewam że Ty pisujesz bardzo ciekawe artykuły z dziedziny medycyny. Ciekawe jak daleko chybiłam Ale się warmińskie baby uwzięły. Ja dziś całkiem przypadkiem i przy tak zwanej okazji w załatwianiu innych spraw zrobiłam rundkę po sklepach z glazurą. I mam kiepski nastrój. Wiem jak będzie u mnie wyglądać podłoga Będzie sam jastrych bo mi się nic absolutnie nic nie podoba. Mam złe nastawienie do tych spraw najpierw coś sobie w głowie wymyślę a potem jestem obrażona i oburzona że tego nie ma ech te baby ale widziałam cudną mozaikę ech jedyne 650 zł za metr kwadratowy Czy to nie przesada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Na chwilę was tylko zostawiłam a tu nie dość że erotycznie się zrobiło to nawet powiało atmosferą śledczą. Tomku ja podejrzewam że Ty pisujesz bardzo ciekawe artykuły z dziedziny medycyny. Ciekawe jak daleko chybiłam Ale się warmińskie baby uwzięły. Trochę się pomyliłaś, ale nie całkie. Czasami piszę coś na temat żywienia dietetycznego. Ostatni artykuł dotyczył kukurydzy jako składnika żywności bezglutenowej. Wydrukowany został w piśmie które ukazuje się 2 razy do roku w nakładzie 1000 egz. A czy ciekawie? Nie mnie oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsta 27.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dziekuje Ci bardzo DAXIMA za informacje. Bede budował z silki o ile uda mi sie ja dostać w dobrej cenie, myślalem o BK ale ponoc ceny sa zbliżone. Szukam tanich bloczków fund. podobno dobre ceny ma Jonkowo ale tego jeszcze nie wiem. Chce juz zamawiać materiał w obawie przed przestojami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.02.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ......... Szukam tanich bloczków fund. podobno dobre ceny ma Jonkowo ale tego jeszcze nie wiem. Chce juz zamawiać materiał w obawie przed przestojami Pozdrawiam Bloczki kupowałem na początku lipca, cóż.... zanim kupisz pokaż komuś kto będzie z nich murował. Faktycznie były tanie (i krzywe) ale to fundament. Zapłaciłem o 30 gr drożej ale za firmowe leiera z Anitechu. W Jonkowie są dwie firmy i zawsze taniej kupować bezpośredni u producenta...to niedaleko. Dobre bloczki robią w Barczewie za przejazdem kolejowym w kierunku na Jeziorany ale w lipcu była kolejka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My prawie wszystkie materiały budowlane braliśmy z Izobudu na ul.TrackiejPrzyczyna była jedna, ta hurtownia sprowadzała towar i dostarczała na budowę, a dopiero później domagała się pieniędzy. Oczywiście wywiązywaliśmy się z opłat, ale ważne to było dla nas aby robić to z małym poślizgiem, bo budowaliśmy za pieniądze banku. Wcześniej uczciwie o tym poinformowaliśmy, a Izobud nie widział problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Na chwilę was tylko zostawiłam a tu nie dość że erotycznie się zrobiło to nawet powiało atmosferą śledczą. Tomku ja podejrzewam że Ty pisujesz bardzo ciekawe artykuły z dziedziny medycyny. Ciekawe jak daleko chybiłam Ale się warmińskie baby uwzięły. Trochę się pomyliłaś, ale nie całkie. Czasami piszę coś na temat żywienia dietetycznego. Ostatni artykuł dotyczył kukurydzy jako składnika żywności bezglutenowej. Wydrukowany został w piśmie które ukazuje się 2 razy do roku w nakładzie 1000 egz. A czy ciekawie? Nie mnie oceniać. no to prosimy o skan czy ksero ewentualnie może być numer oprawiony w skórę z dedykacja oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Na chwilę was tylko zostawiłam a tu nie dość że erotycznie się zrobiło to nawet powiało atmosferą śledczą. Tomku ja podejrzewam że Ty pisujesz bardzo ciekawe artykuły z dziedziny medycyny. Ciekawe jak daleko chybiłam Ale się warmińskie baby uwzięły. Ja dziś całkiem przypadkiem i przy tak zwanej okazji w załatwianiu innych spraw zrobiłam rundkę po sklepach z glazurą. I mam kiepski nastrój. Wiem jak będzie u mnie wyglądać podłoga Będzie sam jastrych bo mi się nic absolutnie nic nie podoba. Mam złe nastawienie do tych spraw najpierw coś sobie w głowie wymyślę a potem jestem obrażona i oburzona że tego nie ma ech te baby ale widziałam cudną mozaikę ech jedyne 650 zł za metr kwadratowy Czy to nie przesada ? cuda nie maja ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 daxima, a ta cudna mozajka to może była w "Kwadracie" i imitowała coś na wzór drewnianych klocuszków na wysoki połysk, ułożonych z rysunkiem w różnych kierunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 W jakiejś kolorowej gazecie widziałam mozajkę szklaną za 8.500 zł za metr kwadratowy. Pomiędzy warstwami szkła były płatki złota 24K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 W jakiejś kolorowej gazecie widziałam mozajkę szklaną za 8.500 zł za metr kwadratowy. Pomiędzy warstwami szkła były płatki złota 24K. :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My prawie wszystkie materiały budowlane braliśmy z Izobudu na ul.Trackiej Przyczyna była jedna, ta hurtownia sprowadzała towar i dostarczała na budowę, a dopiero później domagała się pieniędzy. Oczywiście wywiązywaliśmy się z opłat, ale ważne to było dla nas aby robić to z małym poślizgiem, bo budowaliśmy za pieniądze banku. Wcześniej uczciwie o tym poinformowaliśmy, a Izobud nie widział problemu. Zaopatrywanie sie w materiały w kilku miejscach ulatwia negocjacje u sprzedających(pod warunkiem że o tym wiedzą) Jak dotąt nie płaciłem wczesniej niz po dostarczeniu materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.02.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 W jakiejś kolorowej gazecie widziałam mozajkę szklaną za 8.500 zł za metr kwadratowy. Pomiędzy warstwami szkła były płatki złota 24K. Już wiem skąd te rozwody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My prawie wszystkie materiały budowlane braliśmy z Izobudu na ul.Trackiej Przyczyna była jedna, ta hurtownia sprowadzała towar i dostarczała na budowę, a dopiero później domagała się pieniędzy. Oczywiście wywiązywaliśmy się z opłat, ale ważne to było dla nas aby robić to z małym poślizgiem, bo budowaliśmy za pieniądze banku. Wcześniej uczciwie o tym poinformowaliśmy, a Izobud nie widział problemu. Zaopatrywanie sie w materiały w kilku miejscach ulatwia negocjacje u sprzedających(pod warunkiem że o tym wiedzą) Jak dotąt nie płaciłem wczesniej niz po dostarczeniu materiałów. O ile ma się pieniądze No właśnie -płaciłeś- a my nie, dopiero dużo później, jak bank zobaczył to po foto inspekcji i wypłacił transze. Ale to bardzo długa opowieść, a ja niedawno wyszłam z czeluści załamki więc nie na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.02.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 W jakiejś kolorowej gazecie widziałam mozajkę szklaną za 8.500 zł za metr kwadratowy. Pomiędzy warstwami szkła były płatki złota 24K. Już wiem skąd te rozwody A wiecie, że mnie się wcale ona nie podobała. Złoto jak złoto, ale gdzie ja bym ją położyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 28.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 W jakiejś kolorowej gazecie widziałam mozajkę szklaną za 8.500 zł za metr kwadratowy. Pomiędzy warstwami szkła były płatki złota 24K. Już wiem skąd te rozwody Była z czerwonych okrągłych różnej wielkości kawałeczków. W Klinku poleguje ku mojej zgubie. A tak właśnie podpytam znawczynie Zwiedziałam Klink, Kwadrat, Wemę, Komfort, jeden na Lubelskiej (niedaleko Makro) czy coś pominęłam w tej wielkiej mieścinie ?!? I po tych poszukiwaniach to bym najchętniej zatarła beton kwarcem ale kto mi to zrobi u nas na wsi. I skoro już tak marudzę to sobie pomarudzę dalej. Tak to już bywa że nigdy nie wiemy jak się nam skończy dzień. Wczoraj wypłynęła wizja przeprowadzki do Poznania. Jeden plus że w końcu nieobecny wróciłby na łono rodziny. Dwa przestałby mówić do mnie po Czesku (przez to " jo" opciach z nim wyjść z domu , już wolałam okres "yes") Trzy nawet jak wszystko wypali to i tak pewnie ze dwa lata pobędziemy w zawieszeniu. Już oświadczyłam że jeśli już to budujemy drugi dom. Ale tym razem to ja go sobie zaprojektuję. Był sobie dzień a tyle namieszał. WRRR sypie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no to prosimy o skan czy ksero ewentualnie może być numer oprawiony w skórę z dedykacja oczywiście Postaram się więc umieścić skan jeśli mi się nie uda, to mam gdzieś maszynopis. Oczywiscie komputerowy Jeśli chodzi o ozdoną skórzaną oprawę to proponuję, aby każdy sam... Różne są gusta, nie chcę narzucać mich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 28.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Jeśli koło Makro, to Cortina i chyba więcej nie ma Ale to i tak wystarczy żeby zwątpić, a jak coś wybierzesz, to kolejna załamka- czas oczekiwania od 2 do 6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 28.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Jeśli koło Makro, to Cortina i chyba więcej nie ma Ale to i tak wystarczy żeby zwątpić, a jak coś wybierzesz, to kolejna załamka- czas oczekiwania od 2 do 6 tygodni. Dlatego robię już rundę. W wakacje miałam bardziej optymistyczne wizje. Teraz jak wkroczyłam na "salony" nic mi nie podchodzi. Pozmieniali ekspozycje a waraz ze zmianami zrobiło się tego jakoś mniej. Wogóle bida w wyborze. Już się pocieszam że może to przed tak zwanym sezonem i zacznie coś napływać nowego w czym można pomarudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts