tomek1950 07.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 I bądź tu człowieku uczciwy Tomku, jak długo można brać zasiłek, wiem, że to zależy od regionu, w W-wie chyba pół roku? Pozdrawiam grupę ...(wpisać nazwę)... To zależy też od wieku. Mnie przyznali na rok. A wysokość od stażu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Nie mogę tego Tomku skomentować bo byłby długi wywód i większość niecenzuralnego piiiiiii. jak to przeczytałem to tylko piiiiiii przecinki tylko między piiiiii Tomku chyba będziesz musiał pisać pod pseudonimem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja też się wczoraj piiiiiiiiiiiii. Moim skromnym zdaniem takie restrykcyjne przepisy, to kolejny bubel prawny. Ja mogę przeżyć bez zasiłku, żona na szczęście ma pracę. Dla wielu bezrobotnych to może być jednak tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Inny problem rozwiązałem. Jestem członkiem Komitetu Technicznego przy PKN, za udział w kilkugodzinnym posiedzeniu dostajemy 36 zł na łebka. Po prostu nie pójdę na posiedzenie. Zaoszczędzę też na kosztach dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 07.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Tomek, jak smiałeś przedstawicele Narodu ustalil,i iz bezrobotny nie może pracować dorywczo do zasiłku dla bezrobotnych. Złamałeś podstawową zasade: "nie wychylaj się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Tomek, jak smiałeś przedstawicele Narodu ustalil,i iz bezrobotny nie może pracować dorywczo do zasiłku dla bezrobotnych. Złamałeś podstawową zasade: "nie wychylaj się" Od wczoraj będę trzymał się tej wersji. "I cieplej i czyściej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 08.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Cmyku w imieniu naszej reprezentacji żeńskiej części grupy dziękuję Ci za życzenia. Za bardzo mądre i niestety życiowe. Ja zaczynam się łapać na tym że zapominam iż należę do tej grupy przedstawicieli płci i czas się nad tym grubo zastanowić i zrobić porządki wiosenne. Swoim koleżankom forumowym spełnienia marzeń. I tyle słońca w codzienności życia co dziś za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dziękuję i wzajemnie, wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 08.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dzisiaj już życzę wszystkim udanego, słonecznego weekendu. Jutro wyjeżdżam do chałupy, otwieramy sezon wiosna 2007. W planie roboty raczej ogrodowe. Planuję coś przesadzić, coś podciąć, posadzić kosaćce, zakupiłam syberyjskie i podobno ewentualne spadki temperatury im nie zaszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesiak 09.03.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witajcie rodowici i nie rodowici olsztyniacy.Jestem z Olsztyna i w tym roku zamierzam się zacząć budować w Stawigudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Stawiguda is very nice..PowodzonkaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Agniesiak napisałam słówko do Ciebie na priv Jerzysiu dopiero zobaczyłam jaki masz fajny podpis pod nickiem. Widze że mamy te same słabości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Agniesiak napisałam słówko do Ciebie na priv Jerzysiu dopiero zobaczyłam jaki masz fajny podpis pod nickiem. Widze że mamy te same słabości. Nie tylko Jerzysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 09.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co tam słychać w Komturii. Po czy przed szlifowaniem? Bo ja się muszę pochwalić że sezon otworzyłam z kopyta. Burzę, dostawiam dom okablowany i we wtorek wstawiam okna huraaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nie pojechałem. Od wtorku byłem bardzo zajęty, a na dodatek dopadł mnie dysk. Stara sprawa i czasami się odzywa. Chodzę, a własciwie suwam nogami.Jadę jutro z synem odebrać z naprawy jego samochód. Wrócę w poniedziałek bo moja knedliczka wymaga drobnej naprawy, a jutro chyba nie dadzą rady zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Tomek ....znaczy sie dobre smarowanie jest potrzebne ... oczywiście poza wewnętrznym ma się rozumieć Daxima no to zapraszam : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&start=1200 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Smarowanie wewnętrzne jest stosowane. Mam nadzieję, że danie sobie ducha w saunie uwolni mnie od wszelkiej bolesności w krzyżu. A masowanie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.03.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ..masowanie to jeden z najważniejszych elementów terapii ( poza smarowaniem ).. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Z tym masowaniem to będzie kłopot, komturowa nie jedzie a usługi pobliskiej agencji "masażu" jakoś tak mi... nie leżą. Szansa, że znajdę jakąś masażystkę jest naprawdę mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts