Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

I bądź tu człowieku uczciwy :evil:

Tomku, jak długo można brać zasiłek, wiem, że to zależy od regionu, w W-wie chyba pół roku?

Pozdrawiam grupę ...(wpisać nazwę)... :roll: :)

To zależy też od wieku. Mnie przyznali na rok. A wysokość od stażu pracy.

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też się wczoraj piiiiiiiiiiiii.

Moim skromnym zdaniem takie restrykcyjne przepisy, to kolejny bubel prawny. Ja mogę przeżyć bez zasiłku, żona na szczęście ma pracę. Dla wielu bezrobotnych to może być jednak tragedia.

Inny problem rozwiązałem. Jestem członkiem Komitetu Technicznego przy PKN, za udział w kilkugodzinnym posiedzeniu dostajemy 36 zł na łebka. Po prostu nie pójdę na posiedzenie. Zaoszczędzę też na kosztach dojazdu. :D

Tomek, jak smiałeś :wink: przedstawicele Narodu ustalil,i iz bezrobotny nie może pracować dorywczo do zasiłku dla bezrobotnych.

Złamałeś podstawową zasade: "nie wychylaj się"

Od wczoraj będę trzymał się tej wersji. "I cieplej i czyściej"

Cmyku w imieniu naszej reprezentacji żeńskiej części grupy dziękuję Ci za życzenia. Za bardzo mądre i niestety życiowe.

Ja zaczynam się łapać na tym że zapominam iż należę do tej grupy przedstawicieli płci i czas się nad tym grubo zastanowić i zrobić porządki wiosenne.

Swoim koleżankom forumowym spełnienia marzeń.

I tyle słońca w codzienności życia co dziś za oknem ;)

Dzisiaj już życzę wszystkim udanego, słonecznego weekendu.

Jutro wyjeżdżam do chałupy, otwieramy sezon wiosna 2007. W planie roboty raczej ogrodowe. Planuję coś przesadzić, coś podciąć, posadzić kosaćce, zakupiłam syberyjskie i podobno ewentualne spadki temperatury im nie zaszkodzą.

Agniesiak napisałam słówko do Ciebie na priv ;)

Jerzysiu dopiero zobaczyłam jaki masz fajny podpis pod nickiem.

Widze że mamy te same słabości. :lol:

Nie tylko Jerzysio :wink: :D

Nie pojechałem. Od wtorku byłem bardzo zajęty, a na dodatek dopadł mnie dysk. Stara sprawa i czasami się odzywa. Chodzę, a własciwie suwam nogami.

Jadę jutro z synem odebrać z naprawy jego samochód. Wrócę w poniedziałek bo moja knedliczka wymaga drobnej naprawy, a jutro chyba nie dadzą rady zrobić.

Smarowanie wewnętrzne jest stosowane. Mam nadzieję, że danie sobie ducha w saunie uwolni mnie od wszelkiej bolesności w krzyżu. A masowanie później ;)

Z tym masowaniem to będzie kłopot, komturowa nie jedzie :D a usługi pobliskiej agencji "masażu" jakoś tak mi... nie leżą. :D

Szansa, że znajdę jakąś masażystkę jest naprawdę mała. :(