Katarina Ols 10.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Tomku duchem jestem z tobą, szlifowanie to wkurzająca robota, odnowiłam nasz stół i krzesła - pewnie niewiele w porównaniu z belkami i sufitem u Ciebie, ale wszystko "hand made" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Dwa stoły wyszlifowałem latem i polakierowałem. Najgorsze z sufitem, bo trzeba z rękami do góry Dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ...jakbyś sufit położył do góry nogami na podłodze to ręce by tak nie bolały ... chyba J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Właśnie myślę jak to zrobić. Niestety, dach jest dwuspadowy. Gdyby to była gierkowska kostka to spoko. A tak, ciągle się kiwa. Raz w lewo, raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 10.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 .....Fajnie gdyby do grupy "dobiły" osoby z NASZEGO WARMIŃSKO MAZURSKIEGO województwa które błąkają się po forum. A jest ich trochę. Hej nowi lub nieśmiali dla wszystkich jest miejsce w naszej grupie! Sympatyków naszej gromadki też zapraszamy. Po długiim błąkaniu się , przybywam tu ze spuszczoną głową, prosząc o wybaczenie i pozwolenie zaglądania w te progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 .....Fajnie gdyby do grupy "dobiły" osoby z NASZEGO WARMIŃSKO MAZURSKIEGO województwa które błąkają się po forum. A jest ich trochę. Hej nowi lub nieśmiali dla wszystkich jest miejsce w naszej grupie! Sympatyków naszej gromadki też zapraszamy. Po długiim błąkaniu się , przybywam tu ze spuszczoną głową, prosząc o wybaczenie i pozwolenie zaglądania w te progi Rusek, witaj w naszych skromnych progach. Od teraz nie tylko masz tu zaglądać, ale też gadać, gadać, ... znaczy się pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 .....Fajnie gdyby do grupy "dobiły" osoby z NASZEGO WARMIŃSKO MAZURSKIEGO województwa które błąkają się po forum. A jest ich trochę. Hej nowi lub nieśmiali dla wszystkich jest miejsce w naszej grupie! Sympatyków naszej gromadki też zapraszamy. Po długiim błąkaniu się , przybywam tu ze spuszczoną głową, prosząc o wybaczenie i pozwolenie zaglądania w te progi Witaj jest nas wiecej. I tak jak napisała Katja, gadaj, gadaj, gadaj czyli pisz i bądź w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 .....Fajnie gdyby do grupy "dobiły" osoby z NASZEGO WARMIŃSKO MAZURSKIEGO województwa które błąkają się po forum. A jest ich trochę. Hej nowi lub nieśmiali dla wszystkich jest miejsce w naszej grupie! Sympatyków naszej gromadki też zapraszamy. Po długiim błąkaniu się , przybywam tu ze spuszczoną głową, prosząc o wybaczenie i pozwolenie zaglądania w te progi widzicie, w olsztynie jest internet ...tylko zbłąkany rusek007, cieszymy się, że nas znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 11.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ooo witaj Rusek w końcu zawitałeś Tomku jak idą roboty Mam nadzieję że w akcie desperacji nie postawiłeś jednak tego domu do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Próbuję różnych technologi Szlifierka oscylacyjna, wiertarka z tarczą lub szczotką obrotową, mycie różnymi płynami, różne grubości papieru ściernego. Mam ponad 80 m2 do wyszlifowania. ze wstępnej kalkulacji wynika, że skończę około roku 2035 Łapy bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 11.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Cze wszystkim. Dziękii za miłe powitanie. Daxima , aby nie zapeszyć nie powiem dokładnie gdzie kupuje domek. Wszystko się pozmieniało, w tym tygodniu podpisuje akt i dopiero wtedy będę wiedzaił na 100% gdzie mieszkam, a od jutra jestem bezdomnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 11.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam Widzę, że u wszystkich praca wre Ja też powinnam się za coś wziąć, ale dopadło mnie MEGALENISTWO a zajęć tyle, że nie wiem za co się zabrać .... ....więc nie zabieram się za nic Tak poważnie to w tym roku bezwględnie muszę chociaż trochę uporządkować działkę, bo cały czas mieszkam na placu budowy skrzyżowanym z bagnem . Wczoraj zaczęłam sprzątanie, ale w tym tempie to nie wiem, czy do zimy zdążę . W planach mam jeszcze posianie czegoś trawopodobnego, no i może jakiś mały kwietniczek, no i truskaweczkę z własnego ogródka by się zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Nie wspominaj mi o otoczeniu Rokrocznie mam przepiękne chwasty. Niektóre mają ponad 2 m wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 11.03.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Tomku, ale przecież te roślinki też mają swój urok Wiem co piszę, bo przecież sama je od lat uprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 11.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 To ma nawet własną nazwę OGRÓD NATURALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 To jest cholernie NATURALNY OGRÓD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 11.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Życie w zgodzi z naturą jest teraz w modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Życie w zgodzi z naturą jest teraz w modzie. Tiaaaaa, dom mam bardzo ekologiczny. ściany są z gliny zmieszanej z sieczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 11.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A propos przyrody, trzy dni temu przyleciały na budowę żurawie, czyli wiosna się czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A propos przyrody, trzy dni temu przyleciały na budowę żurawie, czyli wiosna się czai U mnie były już 2 tygodnie temu. Wiosnę czyć w powietrzu. Zima odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts