aneska 11.04.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Katja, ale ci fajnie. Z tymi brzozami to będziesz miała super... tak...pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.04.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Emanuje z nich pozytywna energia, lubię też lipy, rok temu posadziliśmy jedną dla przyszłych pokoleń... pozazdrościłam Tomkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.04.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A za jakiś czas ona cię zaprosi: "Gościu siądź pod mym liściem a odpocznij sobie....." Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.04.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 dobry, dobry... szkoda, ze lipy tak wolno rosną. ale za to brzozy rosną w oczach Aneska zostałyśmy same w naszej grupie , Komtur to najpewniej pojechał salę montować. A reszta? Zapraszałam nową forumowiczkę , ale milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 12.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 tak Katja, smutne to, ale może będzie lepiej.... a w dodatku, u mnie w pracy też się zakłębiło i żadko mogę sobie "poforumować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.04.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Sali posiedzeń jeszcze nie ma termin przesunął się o dwa tygodnie. W najbliższy weekend mam targi i nie mogę ruszyć się z Warszawy na krok. Śnieg już prawie całkowicie zniknął. Dziś (sorry, wczoraj) zostały tylko niewielkie placki w bardziej ocienionych miejscach. Ułożyłem podłogę w malutkim pokoju. Wyszła całkiem, całkiem. Syn pomalował ściany i pokoik wygląda zupełnie inaczej. Szkoda tylko, że wszędzie jest taki okropny bałagan budowlany. Betoniarka, styropian, rury, kurz, kafelki, kleje, deski... Zawiozłem parę metrów kafelków na podłogę. Mają być ułożone w przyszłym tygodniu. Na poddaszu końcówka gipsowania i obróbka otworu w stropie. Kiedy będę mógł powiedzieć koniec remontu? Bo o końcu kasy to juz wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A, jesteś komturze, bo nam już trochę smutno z Aneską, że same zostałyśmy... Skąd ja to znam , u nas z tymi końcami podobnie Z czego układałeś podłogę w pokoiku? My w najbliższy weekend planujemy oprócz sadzenia brzóz szlifować ściany z bali /działowe/ i belki stropowe, to dopiero kurz, dosłownie wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.04.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 dzień dobry Katja czeka was ciężki kawałek roboty... Jeśli sami będziecie to robić, to pamiętajcie o maskach, brrrrr - ten pył jest straszny! Kiedy wykańczaliśmy nasze poddasze też sami szlifowaliśmy wszystkie elementy drewniane, które kazałam zostawić odsłonięte (słupy, jętki, płatwie, belki mieczowe). Na początku pomagał mi mąż, a potem powiedział, że jak babo chciałaś mieć odsłonięte drewno, to je sobie sama czyść, szlifuj i powlekaj impregnatem.... ciężko, ale warto było (na szczęście on w tzw. międzyczasie malował skosy). Tak więc życzę wam szybkiego i bezbolesnego przejścia przez ten etap - powodzenia!! Tomku, cieszymy się, że jesteś z nami . Fajnie, że roboty posuwają sie do przodu. Bałaganem się nie przejmuj - to normalne "towarzystwo" - a poza tym przeciez zbliżasz sie juz do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 kupiłam maseczki, mąż bierze stare słuchawki, bedą chronić nie tylko słuch, ale i uszy od pyłu Aneska, znasz moze miejsce w Olsztynie, gdzie w lipcu /trzy doby/ mogłaby sie zatrzymać grupa 40 studentów? Taka letnia wymiana europejska. Chodzi o baaardzo tani nocleg, jakaś sala w szkołe, schronisko... . Akademiki W Kortowie nie wychodzą najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.04.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Katja, nie znam, ale rozejrzę się... popytam... Prawde mówiąc myślalam o akademikach, chociaż pewnie władze uczelni na lato podnąszą ceny a jaka cena wchodzi w grę? łatwiej bedzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 W Kortowie są pokoje 3, 4-osobowe po 25zł za osobę. Oni szukają czegoś tańszego, mogą być bardziej spartańskie warunki. To taka wymiana, studenci z Europy zwiedzają zamki krzyżackie, później mają jechać do Grunwaldu na bitwę / coś dla nas /. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.04.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 dzień dobry , wszyscy zajęci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 14.04.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 dzień dobry, a własciwie dobry wieczór Katja, a może jakaś szkoła.... i czy to musi być sam olsztyn, może oklice, kilka, kilkanaście km od miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Cześć, A ja kiedyś, kiedy nie byłem jeszcze komturem byłem na koloniach w Olsztynie! Spałem w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 14.04.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 szkoła jak najbardziej, ale w Olsztynie i jak najbliżej centrum. Ale mają wymagania Dobranoc i do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2005 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Miłej pracy na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 15.04.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 dzień dobry Tomlu, ale wcześnie wstałeś.... Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ...kto rano wstaje...... temu od rana przybywa i ja too MW J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 dzień dobry Tomlu, ale wcześnie wstałeś.... Miłego weekendu Musiałem i jutro będę musiał, i w niedzielę Targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ... to co Murator czy motoryzacja J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts