Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoneczko zaczyna wyglądać z za chmur, temperatura +6 stopni, pachnie wiosna. Jest pięknie. :D

W tajemnicy Wam powiem, że pan Romek zarejestrował sie na naszym forum.

Nicka znam, ale nie zdradzę :D

Panie Romku zapraszamy :D

Ten! :D

Nick jest niemożliwy do odgadnięcia.

Ma dziś do mnie wpaść to może da się namówić by odwiedził forum i coś napisał.

Pogoda boska. Na termometrze w cieniu + 15 , słoneczko. :D

Biorę się za szlifowanie sufitów i belek :evil:

Witam panie Romku, miło, że pan do nas dołączył :D

Kurczę, wszyscy tu jesteśmy na ty :roll: , łatwiej gdy kogoś poznaje się w internecie wtedy nie ma pan, pani. A tak :roll: :-?

Ale nie będziemy tu sobie w grupie paniać, a więc jeszcze raz...

Witaj Roman, przekazuję pozdrowienia od mojego męża. On jest biernym grupowiczem, tylko czyta :D

Melduję, że okiennice zamontowaliśmy rok temu, prezentują się super. Zaraz znajdę fotkę, to wkleję.

Witam panie Romku, miło, że pan do nas dołączył :D

Kurczę, wszyscy tu jesteśmy na ty :roll: , łatwiej gdy kogoś poznaje się w internecie wtedy nie ma pan, pani. A tak :roll: :-?

Ale nie będziemy tu sobie w grupie paniać, a więc jeszcze raz...

Witaj Roman, przekazuję pozdrowienia od mojego męża. On jest biernym grupowiczem, tylko czyta :D

Melduję, że okiennice zamontowaliśmy rok temu, prezentują się super. Zaraz znajdę fotkę, to wkleję.

Własnie, witaj Romku jestem Tomek :D

A okiennice Katju super. W końcu jakie miały by być? Przecież to wykonanie Romka. Słynne moje schody, z opcja szybkiego schodzenia :wink: też. Muszę się kiedyś do Was wybrać i obejrzeć całość. :)

Zapraszamy, tylko daj nam jeszcze trochę czasu :D , bo w środku nie jest tak ładnie :oops: Niech no tylko wyjdziemy na prostą, Roman zrobi schody :D , ...żeby było z czego spadać :lol:

Katju, jakie spadać? Ja poprostu skorzystałem z opcji "szybkie zejście". Musiałem przecież jakoś zabawiać gości. Popatrz, od tego czasu minęło już ponad półtora roku, a sprawa jest wciąż żywa :D

Zapraszamy, tylko daj nam jeszcze trochę czasu :D , bo w środku nie jest tak ładnie :oops: Niech no tylko wyjdziemy na prostą, Roman zrobi schody :D , ...żeby było z czego spadać :lol:

Katju, jakie spadać? Ja poprostu skorzystałem z opcji "szybkie zejście". Musiałem przecież jakoś zabawiać gości. Popatrz, od tego czasu minęło już ponad półtora roku, a sprawa jest wciąż żywa :D

dodaj jeszcze, ze w stroju saunowym, tzn. w samym ręczniku :lol:

dodaj jeszcze, ze w stroju saunowym, tzn. w samym ręczniku :lol:

To był strój organizacyjny. W saunie byłem bez ręcznika. :D

A swoją droga ciekawe, ile osób zmieści sie w mojej saunie? :o