daxima 11.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Rusek trzymam kciuki za ten nowy dach nad głową. I ciesze się że w końcu będziesz mógł rozwijać swoje talenty przy pracach w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Słoneczko zaczyna wyglądać z za chmur, temperatura +6 stopni, pachnie wiosna. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Słoneczko zaczyna wyglądać z za chmur, temperatura +6 stopni, pachnie wiosna. Jest pięknie. Jest przecudnie... ptaszki śpiewają , trwaka się zieleni ach ta wiosna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 W tajemnicy Wam powiem, że pan Romek zarejestrował sie na naszym forum. Nicka znam, ale nie zdradzę Panie Romku zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 W tajemnicy Wam powiem, że pan Romek zarejestrował sie na naszym forum. Nicka znam, ale nie zdradzę Panie Romku zapraszamy Tomku, czy to TEN pan Romek? Zapraszamy, zapraszamy ...tylko jak go rozpoznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zrobiło się tajemniczo. Jestem zbita z tropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ... nie odzywają się , gdzie te chłopaki z Mazur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ten! Nick jest niemożliwy do odgadnięcia. Ma dziś do mnie wpaść to może da się namówić by odwiedził forum i coś napisał. Pogoda boska. Na termometrze w cieniu + 15 , słoneczko. Biorę się za szlifowanie sufitów i belek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Fajnie, cieszę się Namów go koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 To ja się wylogowywuję, a zaloguje się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman_671 12.03.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam w grupie, odnośnie nazwy się nie wypowiem. Pozdrawiam tych co znam, a tych co nie znam też Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam panie Romku, miło, że pan do nas dołączył Kurczę, wszyscy tu jesteśmy na ty , łatwiej gdy kogoś poznaje się w internecie wtedy nie ma pan, pani. A tak Ale nie będziemy tu sobie w grupie paniać, a więc jeszcze raz... Witaj Roman, przekazuję pozdrowienia od mojego męża. On jest biernym grupowiczem, tylko czyta Melduję, że okiennice zamontowaliśmy rok temu, prezentują się super. Zaraz znajdę fotkę, to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 znalazłam tylko taką http://foto.m.onet.pl/_m/bf673d05f444ee0af57cd835785248aa,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam panie Romku, miło, że pan do nas dołączył Kurczę, wszyscy tu jesteśmy na ty , łatwiej gdy kogoś poznaje się w internecie wtedy nie ma pan, pani. A tak Ale nie będziemy tu sobie w grupie paniać, a więc jeszcze raz... Witaj Roman, przekazuję pozdrowienia od mojego męża. On jest biernym grupowiczem, tylko czyta Melduję, że okiennice zamontowaliśmy rok temu, prezentują się super. Zaraz znajdę fotkę, to wkleję. Własnie, witaj Romku jestem Tomek A okiennice Katju super. W końcu jakie miały by być? Przecież to wykonanie Romka. Słynne moje schody, z opcja szybkiego schodzenia też. Muszę się kiedyś do Was wybrać i obejrzeć całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zapraszamy, tylko daj nam jeszcze trochę czasu , bo w środku nie jest tak ładnie Niech no tylko wyjdziemy na prostą, Roman zrobi schody , ...żeby było z czego spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 I się sprawa wyjaśniła Witam witam A te cudne okiennice podziwiam nie od dziś. Cóż wyszło na to że chylę czoła mamy w grupie cudotwórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zapraszamy, tylko daj nam jeszcze trochę czasu , bo w środku nie jest tak ładnie Niech no tylko wyjdziemy na prostą, Roman zrobi schody , ...żeby było z czego spadać Katju, jakie spadać? Ja poprostu skorzystałem z opcji "szybkie zejście". Musiałem przecież jakoś zabawiać gości. Popatrz, od tego czasu minęło już ponad półtora roku, a sprawa jest wciąż żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zapraszamy, tylko daj nam jeszcze trochę czasu , bo w środku nie jest tak ładnie Niech no tylko wyjdziemy na prostą, Roman zrobi schody , ...żeby było z czego spadać Katju, jakie spadać? Ja poprostu skorzystałem z opcji "szybkie zejście". Musiałem przecież jakoś zabawiać gości. Popatrz, od tego czasu minęło już ponad półtora roku, a sprawa jest wciąż żywa dodaj jeszcze, ze w stroju saunowym, tzn. w samym ręczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 I się sprawa wyjaśniła Witam witam A te cudne okiennice podziwiam nie od dziś. Cóż wyszło na to że chylę czoła mamy w grupie cudotwórce. Daxima, okna też robił Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zapraszamy, tylko daj nam jeszcze trochę czasu , bo w środku nie jest tak ładnie Niech no tylko wyjdziemy na prostą, Roman zrobi schody , ...żeby było z czego spadać Katju, jakie spadać? Ja poprostu skorzystałem z opcji "szybkie zejście". Musiałem przecież jakoś zabawiać gości. Popatrz, od tego czasu minęło już ponad półtora roku, a sprawa jest wciąż żywa dodaj jeszcze, ze w stroju saunowym, tzn. w samym ręczniku To był strój organizacyjny. W saunie byłem bez ręcznika. A swoją droga ciekawe, ile osób zmieści sie w mojej saunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts