jamles 18.03.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nie ma cegły,nic nie ma. Czuje się tak jakby Kononowicz wygrał wybory. I jak tu się budować? "Nie ma mięsa, mleka, serka powiesimy Edzia G..... . Raz, dwa, trzy sekretarzem bedziesz ty". Sorry, tak mi sie skojarzyło EDZIA sobie nie zasłużyła na taki los Sorry, tak mi sie skojarzyło PS. kiedy chrzciny nowej nazwy grupy, której na imię A może grupa olsztyńska..... .....oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nie ma cegły,nic nie ma. Czuje się tak jakby Kononowicz wygrał wybory. I jak tu się budować? "Nie ma mięsa, mleka, serka powiesimy Edzia G..... . Raz, dwa, trzy sekretarzem bedziesz ty". Sorry, tak mi sie skojarzyło EDZIA sobie nie zasłużyła na taki los Sorry, tak mi sie skojarzyło PS. kiedy chrzciny nowej nazwy grupy, której na imię A może grupa olsztyńska..... .....oczywiście ja kocham Edzię i myślę, że mi wybaczy tę zbieżność imion ... chrzciny będą u Tomka na tarasie, może nie dojdzie do rękoczynów w sprawie nazwy, ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ... z powodu pogody wcześniej mnie wywiało z moich zachodnich Mazur ... ale chociaż kominek sie kończy budować dla tych co nie wiedzą, budowa tegoż kominka zaczęła się we wrześniu, potem była dłuuuga przerwa . Krótko mówiąc, ten co zaginął się odnalazł. To bardzo proszę o zdjęcie kominka w całej okazałości czyżby to był ktoś z serialu "Lost"??? ... jak siem skończy, to go obfotografuję "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" tu bardziej pasuje Katarina, przesadziłaś brzózkę? Teraz dobra pora, taka wilgotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 18.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a może "Poszukiwany,poszukiwana"? jeszcze nie, w tygodniu nie mam czasu a w łykend zawsze pogoda się psuje, i ani kawałeczka naszej działki nie wykarczowałam z chwastów, a poza tym może w przyszłym tygodniu ostatecznie dogadamy się co do ogrodzenia i gościowie zaczną coś kopać, a brzozy chcę przesadzić pod ogrodzenie właśnie i dlatego czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 o tak, tak "Poszukiwany, poszukiwana" no tak, najpierw lepiej ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 18.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Nie ma cegły,nic nie ma. Czuje się tak jakby Kononowicz wygrał wybory. I jak tu się budować? "Nie ma mięsa, mleka, serka powiesimy Edzia G..... . Raz, dwa, trzy sekretarzem bedziesz ty". Sorry, tak mi sie skojarzyło Widze że to już ogólnoludzkie skojarzenie. Katja cieszę się że w końcu pan widmo się odnalazł. Czekamy na efekt końcowy. Ale pogoda znowu pogubiłam w glinie gumaki i przyjechałam do domu bez skarpetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 18.03.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Oj biednaś Ty daxima, powinnaś się cieszyć, ze te błoto nie wciągło Cię na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 18.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Oj biednaś Ty daxima, powinnaś się cieszyć, ze te błoto nie wciągło Cię na amen Wcale to nie śmieszne bo dwa dni temu kopali mi kanalizę na prawie 4 m w dół Przy okazji ukształtowałam trochę terenu wszystko zruszane Póki nie osiądzie i po świeżym deszczu można pławić się w kąpieli błotnej. Kto chętny na spa? Rusiek a skąd Ty masz takie piękne fotki okolicy. To chyba nie z projektu Fare?!?! ( psst ja takowe posiadam ale skala większa czyli mniej widać) Agniesiak co tak milczysz ? Czyżbyś się przestraszyła bardzo bliskiej sąsiadki Nie bój się ja nie gryzę. A podobno nawet sympatyczna osóbka jestem. A ta silka i beton komórkowy na "rzut beretem ode mnie " co przywiezili to może koleżanki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 18.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Daxima, chcesz fotki Stawigudy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 18.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Daxima, chcesz fotki Stawigudy? yes yes yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 18.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Prosisz i masz http://zlotuptaka.pl/zdjecia/stawiguda.php ale pokażesz miejsce swojego gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... Krótko mówiąc, ten co zaginął się odnalazł. bardzo radosna wieść, która oznacza, że niedługo będziemy patynować taras ...a kominkarz obudził się pewnie z zimowego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 A u mnie strop siie szlifuje nie moimi rekami Mnie od tej roboty kregoslup wysiadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 a kogóż udało ci się przymusić do tak ciężkiej pracy? albo czym skusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 6 zl za godzine. Szlifuje az sie kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 6 zl za godzine. Szlifuje az sie kurzy a Żubra do spłukiwania to musi we własnym zakresie czy to w ramach premii uznaniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 6 zl za godzine. Szlifuje az sie kurzy a Żubra do spłukiwania to musi we własnym zakresie czy to w ramach premii uznaniowej Zubr i inne %% na budowie zabronione. Musi toz alatwic we wlasnym zakresie po pracy. Moze dostac kawe lub herbate ale bez "prundu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 6 zl za godzine. Szlifuje az sie kurzy a Żubra do spłukiwania to musi we własnym zakresie czy to w ramach premii uznaniowej Zubr i inne %% na budowie zabronione. Musi toz alatwic we wlasnym zakresie po pracy. Moze dostac kawe lub herbate ale bez "prundu" Tomku, no nie bądź taki ...bezlitosny człowiek pracuje, męczy się, poci, musi uzupełniać płyny i fantazji sobie dodawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Współczuję mu, ale jestem bezlitosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Współczuję mu, ale jestem bezlitosny Dobrze, że jeszcze są tacy, którym się chce. U mnie we wiosce trudno o takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts