katja 19.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... Krótko mówiąc, ten co zaginął się odnalazł. bardzo radosna wieść, która oznacza, że niedługo będziemy patynować taras (...) oj chciałabym już mieć ten taras, już nie pamiętam, który jest w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ... Krótko mówiąc, ten co zaginął się odnalazł. bardzo radosna wieść, która oznacza, że niedługo będziemy patynować taras (...) oj chciałabym już mieć ten taras, już nie pamiętam, który jest w kolejce zdaje się, że z bruku drewnianego... nawet miałam niedawno okazję stąpać po takim tarasie był to bruk dębowy, nowiusieńki, kostki rożnej wielkości, ale układane rzędami od największej do najmniejszej, co dawalo nawet niezły efekt. ogolnie - dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.03.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zdaje się, że z bruku drewnianego... nawet miałam niedawno okazję stąpać po takim tarasie był to bruk dębowy, nowiusieńki, kostki rożnej wielkości, ale układane rzędami od największej do najmniejszej, co dawalo nawet niezły efekt. ogolnie - dobre wrażenie. trzeba było zrobić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zrobiłam ino muszę ja trochę "obrobić" jutro wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zrobiłam ino muszę ja trochę "obrobić" jutro wkleję Fajnie, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pomyślałam sobie że nazwa grupy zmieniona a to.....spadek na drugą stronę! To niedopuszczalne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 20.03.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 u nas zimno i znowu wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pomyślałam sobie że nazwa grupy zmieniona a to.....spadek na drugą stronę! To niedopuszczalne!!!! Kasiu, przyznam się, że nie rozumiem. Przedyskutujemy sprawę we wrześniu, na tarasie. To dobry termin. Opadną emocje, jest czas na przemyślenia, a miejsce zacheca do kompromisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 20.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 kompromis jest bardzo dobry, pod warunkiem jednak, że uznana zostanie nasza racja u mnie ciągle to samo, czyli próbuję doprowadzić działkę do stanu względnej wyglądalności, a raczej planuję próbować w tym tempie i w tych warunkach atmosferycznych nie wiem, czy zdążę do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Słuchajcie Mazury, Warmiacy i Olsztyniacy. Czy u Was też RŻNĄ przydrożne drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 20.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 niestety tak i to w dużych ilościach , z miejsc, w których bywam, widać to w samym Olsztynie, który już nie jest tak zielony jak w przeszłości , ale i przy podolsztyńskich drogach nawet tych rzadko uczęszczanych, poza tym część z drzew jest przycinana, ale w jakiś taki brutalny sposób, moim zdaniem za mocno, ale może się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pomyślałam sobie że nazwa grupy zmieniona a to.....spadek na drugą stronę! To niedopuszczalne!!!! Kasiu, przyznam się, że nie rozumiem. Przedyskutujemy sprawę we wrześniu, na tarasie. To dobry termin. Opadną emocje, jest czas na przemyślenia, a miejsce zacheca do kompromisów. ... tym bardziej, że to miejsce to Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 niestety tak i to w dużych ilościach , z miejsc, w których bywam, widać to w samym Olsztynie, który już nie jest tak zielony jak w przeszłości , ale i przy podolsztyńskich drogach nawet tych rzadko uczęszczanych, poza tym część z drzew jest przycinana, ale w jakiś taki brutalny sposób, moim zdaniem za mocno, ale może się nie znam Mnie chole.a ciska jak widzę takie wygolone drzewa i drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Pomyślałam sobie że nazwa grupy zmieniona a to.....spadek na drugą stronę! To niedopuszczalne!!!! Kasiu, przyznam się, że nie rozumiem. Przedyskutujemy sprawę we wrześniu, na tarasie. To dobry termin. Opadną emocje, jest czas na przemyślenia, a miejsce zacheca do kompromisów. ... tym bardziej, że to miejsce to Mazury Kaśki, pogadamy, zobaczymy, uzgodnimy, w zgodzie, bez stresowo, na tarasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ... przy muzyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ... przy muzyce Tak, skrzypce pewne, trąbka też, może jeszcze jakaś gitara albo klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 21.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 No, Szanowna Grupo! Wiosnę mamy! Kto zaczął sezon budowlany? Na pewno Tomek , a jak reszta? Ja jestem na etapie szukania ekipy od tynków. Na szczęście sporo tego i można wybierać... Wiosna... Znowu chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Krisker to podziel się doświadczeniami w wyborze tynkowców.Ja właśnie sięgam po telefon mam namiary na ekipę Madzi z Mrągowa i ekipę z Olsztyna (tynki knauf). A chciałabym by od razu po świętach weszli. Tak poza tym ciągle zabiegana. Moja historiia z oknami powinna być spisana dla potomnych ale czasu brak . Jak to dobrze że człowiek siedzi na tym muratorze i dzięki temu ma się kontakt z samym producentem. Dzięki Jezierskiemu jeszcze jakoś trzymam się psychicznie. Najważniejsze że wszystko się dobrze skończy. I dzięki życzliwości i profesjonalności wyżej wspomnianego będę mogła zapomnieć o przejściach i cieszyć się cudnymi oknami.I w końcu krzyknąć ludzie mam najpiękniejsze okna na świecie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 21.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Krisker to podziel się doświadczeniami w wyborze tynkowców. Ja właśnie sięgam po telefon mam namiary na ekipę Madzi z Mrągowa i ekipę z Olsztyna (tynki knauf). A chciałabym by od razu po świętach weszli. Jak na razie na budowie był jeden. Zależy mi na tym, żeby jedna ekipa robiła zarówno tynki wewnętrzne, jak i zewnętrzne. Ceny na gipsówki wewnątrz to w zasadzie u wszystkich, do których dzwoniłem 25-26zł netto (7% VAT) z materiałem, oczywiście maszynowo. Tak poza tym ciągle zabiegana. Moja historiia z oknami powinna być spisana dla potomnych ale czasu brak . Jak to dobrze że człowiek siedzi na tym muratorze i dzięki temu ma się kontakt z samym producentem. Dzięki Jezierskiemu jeszcze jakoś trzymam się psychicznie. Najważniejsze że wszystko się dobrze skończy. I dzięki życzliwości i profesjonalności wyżej wspomnianego będę mogła zapomnieć o przejściach i cieszyć się cudnymi oknami. I w końcu krzyknąć ludzie mam najpiękniejsze okna na świecie!!!! Napisz coś więcej, albo daj linka, jeśli już o tym było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 To i moi w takiej cenie i zaraz będę dzwonić bo już poszły dalsze ustalenia tzn reszta moich okien na pewno dojedzie. A ja szukam z kolei ekipy która robi i gips i cem -wap. O oknach nie jestem jeszcze w stanie pisać . Jak dojedzie jutro reszta i zamknę sprawę oraz ochłonę to coś skrobnę. A co mówił ten gość jak był u Ciebie na budowie te tynki z agregatu nadają się już pod malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts