Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... Krótko mówiąc, ten co zaginął 8) się odnalazł.

:lol: bardzo radosna wieść, która oznacza, że niedługo będziemy patynować taras (...)

oj chciałabym już mieć ten taras, już nie pamiętam, który jest w kolejce :roll:

zdaje się, że z bruku drewnianego...

nawet miałam niedawno okazję stąpać po takim tarasie :roll:

był to bruk dębowy, nowiusieńki, kostki rożnej wielkości, ale układane rzędami od największej do najmniejszej, co dawalo nawet niezły efekt. ogolnie - dobre wrażenie.

zdaje się, że z bruku drewnianego...

nawet miałam niedawno okazję stąpać po takim tarasie :roll:

był to bruk dębowy, nowiusieńki, kostki rożnej wielkości, ale układane rzędami od największej do najmniejszej, co dawalo nawet niezły efekt. ogolnie - dobre wrażenie.

trzeba było zrobić fotkę :D

zrobiłam :D

ino muszę ja trochę "obrobić" :roll:

jutro wkleję

Fajnie, czekamy :)

Pomyślałam sobie że nazwa grupy zmieniona :o a to.....spadek na drugą stronę!

To niedopuszczalne!!!!

Kasiu, przyznam się, że nie rozumiem. Przedyskutujemy sprawę we wrześniu, na tarasie. To dobry termin. Opadną emocje, jest czas na przemyślenia, a miejsce zacheca do kompromisów. :D

kompromis jest bardzo dobry, pod warunkiem jednak, że uznana zostanie nasza racja :D :D :D

u mnie ciągle to samo, czyli próbuję doprowadzić działkę do stanu względnej wyglądalności, a raczej planuję próbować :D

w tym tempie i w tych warunkach atmosferycznych nie wiem, czy zdążę do jesieni :evil: :evil:

Słuchajcie Mazury, Warmiacy i Olsztyniacy. Czy u Was też RŻNĄ przydrożne drzewa?

niestety tak i to w dużych ilościach :evil: , z miejsc, w których bywam, widać to w samym Olsztynie, który już nie jest tak zielony jak w przeszłości :( , ale i przy podolsztyńskich drogach nawet tych rzadko uczęszczanych,

poza tym część z drzew jest przycinana, ale w jakiś taki brutalny sposób, moim zdaniem za mocno, ale może się nie znam :o

To niedopuszczalne!!!!

Kasiu, przyznam się, że nie rozumiem. Przedyskutujemy sprawę we wrześniu, na tarasie. To dobry termin. Opadną emocje, jest czas na przemyślenia, a miejsce zacheca do kompromisów. :D

... tym bardziej, że to miejsce to Mazury :D

niestety tak i to w dużych ilościach :evil: , z miejsc, w których bywam, widać to w samym Olsztynie, który już nie jest tak zielony jak w przeszłości :( , ale i przy podolsztyńskich drogach nawet tych rzadko uczęszczanych,

poza tym część z drzew jest przycinana, ale w jakiś taki brutalny sposób, moim zdaniem za mocno, ale może się nie znam :o

Mnie chole.a ciska jak widzę takie wygolone drzewa i drogi :(

To niedopuszczalne!!!!

... tym bardziej, że to miejsce to Mazury :D

Kaśki, pogadamy, zobaczymy, uzgodnimy, w zgodzie, bez stresowo, na tarasie....

:lol:

... przy muzyce :roll:

Tak, skrzypce pewne, trąbka też, może jeszcze jakaś gitara albo klawisze :wink: :lol:

Krisker to podziel się doświadczeniami w wyborze tynkowców.

Ja właśnie sięgam po telefon mam namiary na ekipę Madzi z Mrągowa i ekipę z Olsztyna (tynki knauf). A chciałabym by od razu po świętach weszli.

Tak poza tym ciągle zabiegana. Moja historiia z oknami powinna być spisana dla potomnych ale czasu brak . Jak to dobrze że człowiek siedzi na tym muratorze i dzięki temu ma się kontakt z samym producentem. Dzięki Jezierskiemu jeszcze jakoś trzymam się psychicznie. Najważniejsze że wszystko się dobrze skończy. I dzięki życzliwości i profesjonalności wyżej wspomnianego będę mogła zapomnieć o przejściach i cieszyć się cudnymi oknami.

I w końcu krzyknąć ludzie mam najpiękniejsze okna na świecie!!!!

Krisker to podziel się doświadczeniami w wyborze tynkowców.

Ja właśnie sięgam po telefon mam namiary na ekipę Madzi z Mrągowa i ekipę z Olsztyna (tynki knauf). A chciałabym by od razu po świętach weszli.

Jak na razie na budowie był jeden. Zależy mi na tym, żeby jedna ekipa robiła zarówno tynki wewnętrzne, jak i zewnętrzne. Ceny na gipsówki wewnątrz to w zasadzie u wszystkich, do których dzwoniłem 25-26zł netto (7% VAT) z materiałem, oczywiście maszynowo.

Tak poza tym ciągle zabiegana. Moja historiia z oknami powinna być spisana dla potomnych ale czasu brak . Jak to dobrze że człowiek siedzi na tym muratorze i dzięki temu ma się kontakt z samym producentem. Dzięki Jezierskiemu jeszcze jakoś trzymam się psychicznie. Najważniejsze że wszystko się dobrze skończy. I dzięki życzliwości i profesjonalności wyżej wspomnianego będę mogła zapomnieć o przejściach i cieszyć się cudnymi oknami.

I w końcu krzyknąć ludzie mam najpiękniejsze okna na świecie!!!!

Napisz coś więcej, albo daj linka, jeśli już o tym było...:roll:

To i moi w takiej cenie i zaraz będę dzwonić bo już poszły dalsze ustalenia tzn reszta moich okien na pewno dojedzie.

A ja szukam z kolei ekipy która robi i gips i cem -wap.

O oknach nie jestem jeszcze w stanie pisać . Jak dojedzie jutro reszta i zamknę sprawę oraz ochłonę to coś skrobnę.

A co mówił ten gość jak był u Ciebie na budowie te tynki z agregatu nadają się już pod malowanie ?