Krisker 21.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 To i moi w takiej cenie i zaraz będę dzwonić bo już poszły dalsze ustalenia tzn reszta moich okien na pewno dojedzie. A ja szukam z kolei ekipy która robi i gips i cem -wap. Chodzi Ci tylko o wewnętrzne, czy o wew. z gipsu i zew. C-W? Kilka ogłoszeń było, ale żadnego konkretnego nie mogę polecić, bo ich po prostu nie znam Zastanawiam się jeszcze czy dawać okna i parapety zewnętrzne przed tynkami O oknach nie jestem jeszcze w stanie pisać . Jak dojedzie jutro reszta i zamknę sprawę oraz ochłonę to coś skrobnę. A co mówił ten gość jak był u Ciebie na budowie te tynki z agregatu nadają się już pod malowanie ? Tak, ale biorę pewną poprawkę Pewnie trzeba będzie gdzieniegdzie przetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Na razie skupiam się tylko na wew Zewnętrzne będzie mi robił człowiek wraz z ociepleniem.Będą już okna pójdą wówczas parapety wszystki obróbki pod rolety i będziemy robić czysto. Nie chcę tych plam po dorabianiu obróbek na zew. Trochę to wydaje mi się kłopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 21.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Nie chcę tych plam po dorabianiu obróbek na zew. Trochę to wydaje mi się kłopotliwe Dokładnie tak samo myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Melduję zakończenie "skrobania" stropu w jednym pomieszczeniu Teraz poszła kuchnia. Efekt jest taki, że zawartość kuchni wylądowała w pokoju. Nie ma kuchni, nie będzie jedzenia. Przynajmniej nie utyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Melduję zakończenie "skrobania" stropu w jednym pomieszczeniu Teraz poszła kuchnia. Efekt jest taki, że zawartość kuchni wylądowała w pokoju. Nie ma kuchni, nie będzie jedzenia. Przynajmniej nie utyję. Podczytuje Tomku że praca dobrze zroganizowana u Ciebie to i efekty szybko widać. A ten sufit to jak będziesz wykańczać woskujesz? Ostatnio podziwiałam takie cudo ależ w tym domu pachniało. Podobno najlepiej zrobić taki wosk samemu. Edzia coś o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Aneska nie leń się .Wrzuć fotki. Też myślę o takim bruku. Bardzo by mi to pasowało tymbardziej że będzie się schodzić u mnie z tarasu drewnianego na obniżenie Takie koło wokół starych sosen. Nic tylko bruk Wtopi się w naturę.Widziałam takie kostki w Obi cena kosmiczna. Jak doczłapię do takiego etapu będę szukać producenta. Innej wizji i tak nie mam Chcę tam podrównać i mieć możliwośc zamiecenia igieł. Więc wszystko pasuje no i ta przyjemnośc ciepłego drewna pod nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Przyznam się, że nie wiem co dalej. syfit bedzie wymagał jeszcze niewielkich poprawek. To już we własnym zakresie. Dechy są stare jak chałupa, pełne wżerów i śladów po gwoździach. mimo szlifowania są trochę łaciate. chyba zdecyduję się na jakąś lakierobejcę, a może barwiący wosk? Nie wiem. Narazie największym problemem jest odnalezienie herbaty. Gdzieś zniknęła. Jest tylko kawa. Cukier udało się namierzyć. Cłopak jest chętny do roboty, pracuje uczciwie, ale niewiele potrafi. Muszę jeszcze poszukac zduna by zbudował kuchnię węglową z piecem do pieczenia chleba. Przerobić obudowę kominka. W kuchni i pokoju zamontować fałszywą belkę by przysłonić pewne niedokładności przy ścianie, (belki robi Romek). Brakuje kawałka podłogi i ....... mogę długo wyliczac. Na zewnątrz lista dłuższa A ogród - naturalny. Można powiedzieć angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Aneska nie leń się . Wrzuć fotki. Też myślę o takim bruku. Bardzo by mi to pasowało tymbardziej że będzie się schodzić u mnie z tarasu drewnianego na obniżenie Takie koło wokół starych sosen. Nic tylko bruk Wtopi się w naturę. Widziałam takie kostki w Obi cena kosmiczna. Jak doczłapię do takiego etapu będę szukać producenta. Innej wizji i tak nie mam Chcę tam podrównać i mieć możliwośc zamiecenia igieł. Więc wszystko pasuje no i ta przyjemnośc ciepłego drewna pod nogami. ja się nie lenię i przepraszam za zezwłokę bo właściwie to ja wcale nie robiłam zdjęć samego bruku, tylko ogólnie obiektu z okolicą i teraz małżonek mój (szpecjalista grafik) musi ten bruk ze zdjęcia wykroić, wyostrzyć i jeszcze jakieś wy... i dopiero bedzie będzie można wkleić kwilunia jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Panie Romku wszyscy chwalą pana talent. Czy ja mogę z pewną dozą nieśmiałości zapytać o wykonanie moich drewnianych balustrad balkonowych (sztuk 3) ? Mam nadzieję że pan Roman do nas jeszcze zajrzy To tak na początek bo mam jeszcze trochę planów a w sumie nie wiem jak poruszać się w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Daxima, zajrzyj za chwilę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 oto i bruk mam nadzieję, że coś widać http://images21.fotosik.pl/100/22338c746076dce7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Hm, no coś widać Aneska, wróć i zrób zdjęcie samej kostki Fajnie ten bruk wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Dzięki Tomku za priva. Rewiry pana Romana dobrze mi znane. Oby tylko odległość nie stanowiła problemu.Zaraz skończy mi się zawierucha wokół budowyI wszystko sobie rozrysuję co i jak Bruk jest super. Ja też taki kcem i już ! Ale sobie z tym jeszcze poczekam za dużo za dużo tego jak na jedną głowę. Krisker jak tam poszukiwania. Ja jestem umówiona na jutro na wizję lokalną.I jak dobrze pójdzie ruszam 10 kwietnia czyli od razu po świętach. Czyli jak nieobecny jeszcze raz rzuci okiem na kable. A potem od razu wchodzi ekipa od instalacji. Oj będzie się działo. A ja trochę odspanę.Prawda....powiedzcie że tak .... że będzie mi dane... spokoju i zero wpadekTo przynajmniej trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Znasz te rewiry? Od Romka do mnie to kamieniem rzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 troche widać , wyobraźnia mi podpowiada, ze to super taras. Serio, bardzo mi sie podoba, ale nie widzę regularności, o której piasałaś, w doborze wielkości kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Znasz te rewiry? Od Romka do mnie to kamieniem rzucił. Trudno nie znać jak się ktoś w Kętrzynie urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Znasz te rewiry? Od Romka do mnie to kamieniem rzucił. Trudno nie znać jak się ktoś w Kętrzynie urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 21.03.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Znaleźliście materiał w hurtowni!-drogo? Jak nie weźmiecie nie będzie go wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Znaleźliście materiał w hurtowni!-drogo? Jak nie weźmiecie nie będzie go wcale! Paweł widze że stoisz na krawędzi wyczerpania psychicznego. Nie strasz bo ja właśnie się zabieram za zakup wełny i styro. Styro ma samo do mnie zadzwonić a na wełnę czekam na targi może coś uda się zagadać. A potem to już z górki. Współczuję wam rozpoczynającym. To co się dzieje to jakaś narodowa głupawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 troche widać , wyobraźnia mi podpowiada, ze to super taras. Serio, bardzo mi sie podoba, ale nie widzę regularności, o której piasałaś, w doborze wielkości kostki no właśnie musicie mi po prostu uwierzyć może niedługo tam wrócę i wtedy się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts