Ttomasz 21.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 troche widać , wyobraźnia mi podpowiada, ze to super taras. Serio, bardzo mi sie podoba, ale nie widzę regularności, o której piasałaś, w doborze wielkości kostki no właśnie musicie mi po prostu uwierzyć może niedługo tam wrócę i wtedy się poprawię rzeczywiście, wygląda fajnie a jak to cudo stoi cenowo? tak +/- of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 21.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 a jak tam marzanny? potopione? właśnie słuchałam wiadomości i wyszło, że w zasadzie tylko u nas było w miarę wiosennie ( u nas było 11 st. ), gdzie indziej to nawet całkiem zimowo było; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 W 'komturii" było nawet 12 stopni. Oczywiście w cieniu. Żurawie "wrzeszczą" i tańczą. Sójki chcą gdzieś zbudować gniazdo obok mojej chałupy. Kilka lat temu miały gniazdo na lipce. Okoliczne krety chyba bedą miały liczne potomstwo Całe łąki się ruszają Tulipany wychyliły liście z ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jak ja zazdroszczę tych tulipanków. bo... bo... ja po prostu kocham tulipany Jak wam na jesieni będą zawadzać cebulki to ja zawsze przygarnę każdą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Daxima, wykopuję po przekwitnieciu. Kilka to przywiezione przez moja druga połówke holenderskie. Miały być błękitne są takie ... no daltonista może uznać, że to błękit + kilka które zastałem rosnące przy komturii. To jakies starocie. Chcesz to masz. Listki wylazły z ziemi zaledwie, sorry aż na kilka centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Tomku to ja z chęcią się po te sierotki zgłoszę jak przyjdzie na nie czas. Ja naprawdę kocham te kwieciska nawet wiązankę do ślubu wymyśliłam z białych tulipanów Teraz to pewnie nic dziwnego ale prawie 10 lat temu panie się głowiły jak to wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Daximo, moja połówka chciała mieć żółto-pomarańczową wiązankę i miała. Ja zamawiałem. A czego się nasłuchałem w kwiaciarni o moje Z tych zastanych to jeden jest prawie biały... Dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 22.03.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam Jestem tu nowa i tu i w budowie domu - może macie godną polecenia ekipe, ktora postawi mi dom?? oraz hurtownie, składy, sklepy do których warto wejść w celu zakupu materialów budowlanych Oczywiście jestem z OLSZTYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 22.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a budujemy w raz z moją drugą połówką dom w JONKOWIE - w sypialni Olsztyna mam nadzieje ze moge liczyc na rady, porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 (...) rzeczywiście, wygląda fajnie a jak to cudo stoi cenowo? tak +/- of course cudo wyszło bardzo drogo (wniosek z rozmów z inwestorem) ale ponieważ byłam tam nie w celach podziwiania bruku, więc o ceny się nie pytałam. wybaczcie więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie rozumiem, czemu wszystko co ładne, to bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witaj w grupie mati_sowee! Z ekipą raczej nie pomogę pierwszy magik budowlany który u mnie działał na czarną listę się nadaje drugi jak najbardziej godny polecenia ale wiem że ma już dwa domy do wybudowania i mnie do wykończenia. Z hutowniami trochę pisałam parę stron temu. Ale jak masz pytania zawsze pomożemy! Tomku uszczęśliwiasz jedną małą kobitkę. Ech muszę sobie dużo kwiecia nasadzić, bo mi się marzą zawsze pachnące w wazonie. Mam słabość do ciętych kwiatów, coż okrutna jestem. A mój nieobecny za to wyznaje zasadę że nie daję nie przynosi itd nie głaszcze bo mi się w głowie przewróci. Mam męża potwora więc muszę sama sobie posadzić łąkę i raz na zawsze rozwiązać problem. Coś mi chodzi po głowie że w obi widziałam ten bruk po 60 zł ale w tej chwili zaczynam wątpić czy było to za metr czy za plaster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Daxima, cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witaj mati_sowee Tomku, czy to Twoje nowe wiosenne wcielenie ? Wygląda jakbyś rozdawał autografy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To zdjęcie z zeszłorocznego spotkania w piwnicy Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To zdjęcie z zeszłorocznego spotkania w piwnicy Muratora A ja sie tak czaiłam by zadać to pytanie. Przystojniak ten nasz forumowy Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To zdjęcie z zeszłorocznego spotkania w piwnicy Muratora A ja sie tak czaiłam by zadać to pytanie. Przystojniak ten nasz forumowy Tomasz Na zdjęciach wychodzę znacznie lepiej niż w naturze. Jak zobaczysz to będziesz rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To zdjęcie z zeszłorocznego spotkania w piwnicy Muratora A ja sie tak czaiłam by zadać to pytanie. Przystojniak ten nasz forumowy Tomasz http://www.gifownik.pl/zmienione/8x.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.03.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu nie polemizuj w tym temacie z kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu nie polemizuj w tym temacie z kobietą Przecież widzę w lustrze. Kiedyś to naprawdę ładny byłem. Jako dziecko. Tylko mnie zamienili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts