katja 22.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu nie polemizuj w tym temacie z kobietą Przecież widzę w lustrze. Kiedyś to naprawdę ładny byłem. Jako dziecko. Tylko mnie zamienili. ... znaczy Ty to nie Ty, tylko ktoś inny Wiesz, mnie chyba też zamienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu nie polemizuj w tym temacie z kobietą Przecież widzę w lustrze. Kiedyś to naprawdę ładny byłem. Jako dziecko. Tylko mnie zamienili. ... znaczy Ty to nie Ty, tylko ktoś inny Wiesz, mnie chyba też zamienili Dokładnie Kasiu. Ciągle się zastanawiam gdzie Ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dokładnie Kasiu. Ciągle się zastanawiam gdzie Ja jestem ... ja mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie wiadomo, śmiać się czy płakać, a może uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie wiadomo, śmiać się czy płakać, a może uciekać zapytaj Majkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie wiadomo, śmiać się czy płakać, a może uciekać zapytaj Majkę Forumową, czy własną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie wiadomo, śmiać się czy płakać, a może uciekać zapytaj Majkę Forumową, czy własną? własną, przecież to fachowiec od takich przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Oj w kiepskie tony uderzacie. A nie widzicie kochani najważniejszego. Piękny profil nie jest miarą człowieka. I niestety zawykle najgorzej postrzegamy się sami. Tomaszu nie przesadzaj zdjątko niewielkich rozmiarów ale już widac człowieka wielkiego ducha, jesteś do tego przystojnie sympatyczną miłą i życzliwą osobą. A jak przystojnie inteligentny. I w dodatku mężczyzna w okularach tu w moich oczach plusujesz. (taka słabość) Katju a Twojego zdjęcia nawet nie muszę oglądać. Ja czytam ten wątek od powstania i wasze wpisy są mi już nawet bliskie. Tu się wydało że mój staż na forum jest o wiele dalej posunięty Cholera no po prostu się żżyłam z tym grupskiem i jego stałymi bywalcami. Wybaczcie muszę kończyć bo zaczyna mnie nosić i jak zacznę bić w te tony to tak prędko nie skończę. Pochwalę się tylko że dziś podpisałam umowę na instalacje wod kan co. I zaliczyłam wizję lokalną tynkarzy. Po podliczeniu moich hektarów wpadłam w mały dołek i idę się zalać Ferwexem gdyż mnie rozkłada choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Nie wiadomo, śmiać się czy płakać, a może uciekać zapytaj Majkę Forumową, czy własną? własną, przecież to fachowiec od takich przypadków A forumowa to najlepsza doradczyni od spraw wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Daxima jesteś urocza. http://forum.murator.com.pl/images/forum_sp2006/small/forumspotkanie0302.jpg Zdjęcie Redakcji z zeszłorocznego zjazdu Nie daj się chorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu Ty mi dziś czytasz w myślach. I proszę zdjątko z uśmichem na twarzy. Tego mi było brak do kompletu Twego oblicza. Nie rozczarowałm się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Spróbuję poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzięki Daxima , nie muszę już iść do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Znalazłem http://forum.murator.com.pl/images/forum_sp2006/small/forumspotkanie0308.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 22.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu ach Tomaszu spójrz tylko jakie panie mają roześmiane i wpatrzone oczy.Nasz Komtur odsłania kolejne talenty. Widać że dobrze się bawiliście.Tylko pozazdrościć imprezy. Mam nadzieję że zrobicie z tegorocznego zjazdu dużo ładnych zdjęć daximie. Tak bym mogła poczuć i zobaczyć jak i co się dzieje na zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Już w dzieciństwie mówiono na mnie "bawidamek". Wtedy nie wiedziałem co to znaczy. Jak zrozumiałem to było już zbyt późno. Myślę powoli, a podobno IQ mam 136. I jak ja mam wierzyc psychologom. Niektórzy wiedzą o co "biega" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.03.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jeśli dam radę być na zjeździe to zrobię Ci duuuużo zdjęć. Jeśli nie dam rady przyjechać, co jest niestety możliwe, nadrobię zaległości w późniejszym czasie. Masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tomaszu ach Tomaszu spójrz tylko jakie panie mają roześmiane i wpatrzone oczy. Nasz Komtur odsłania kolejne talenty. Widać że dobrze się bawiliście. Tylko pozazdrościć imprezy. Mam nadzieję że zrobicie z tegorocznego zjazdu dużo ładnych zdjęć daximie. Tak bym mogła poczuć i zobaczyć jak i co się dzieje na zlotach. na czele z red. naczelną sama jestem ciekawa jak to będzie w tym roku, piwnica muratorowa miała swój klimat, a teraz porozłazimy się po tej wiosce budowlanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mazurska informacja ornitologiczna: Widziałem dziś boćka (białego) Zauważyłem parę bielików. Niestety były bardzo wysoko. Zdjęcia nie udało się zrobić, ale zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.03.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jeszcze 10 dni temu czytałam: Bociany zatrzymane przez ulewy w Bułgarii (13.03/11:00) - Bociany, które już na początku lutego wraz z nadejściem pory deszczowej wyruszyły z Afryki Równikowej i Wschodniej po pokonaniu Tanzanii, Republiki Środkowoafrykańskiej, Sudanu i Egiptu w ostatnim tygodniu lutego i na początku marca przeleciały ponad Izraelem, Turcją i Grecją, wkraczając tym samym do Europy. Dotąd mogły liczyć na temperaturę 30-38 stopni. O tyle o ile w Afryce pogoda była wyśmienita na wielogodzinny lot, to już w Europie bociany będą musiały stawić czoła deszczom i wichurom, ale na szczęście już nie niskim temperaturom, gdyż początek wiosny w tym roku jest rekordowo ciepły. Deszcze i wiatr spowolniły nieco ich lot ku Polsce, gdzie mają dotrzeć już za kilka dni. Obecnie boćki zatrzymały się na kilka dni na zachodnim wybrzeżu Morza Czarnego, na pograniczu Bułgarii i Turcji. Nad regionem przeszły ostatnio ulewne deszcze, które sprawiły, że ptaki postanowiły przeczekać niesprzyjającą aurę na powierzchni ziemi. Na szczęście od jutra niebo rozpogodzi się, co będzie znakiem do kontynuowania podróży. W ciągu kilku dni bociany dolecą do środkowej Rumunii. Pamiętajmy, że ptaki nie lecą nocami, co również wydłuża ich czas lotu. Pod koniec tego tygodnia bociany przelecą nad pograniczem Węgier, Ukrainy oraz Słowacji i masowo wkroczą nad Podkarpacie w pierwszych dniach przyszłego tygodnia. Większość zacznie przylatywać około 22 marca, bo jest to data ustalona według średniej wieloletniej. Najpóźniejsze przyloty bocianów są spodziewane do połowy maja i są to te sztuki, które dopiero teraz wylatują z Afryki. Dodajmy, że dla bocianów sygnałem do opuszczenia Czarnego Lądu są zbliżające się z południa chmury deszczowego monsunu. W momencie, kiedy zaczyna padać deszcz, bociany masowo wylatują w stronę Europy. Źródło: Twoja Pogoda. ... a dzisiaj : http://www.stevemetzphotography.com/images/Spain/White-Stork1f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts