Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Targi Alergia 2005 w Warszawie. Pracuję w Piekarni Bezglutenowej produkującej żywność również dla osób z alergiami pokarmowymi. Trzymaj kciuki, bo jutro o 12 mam wygłosić pogadankę :)

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki Krzyżaku, poszło.

Żeby było śmieszniej bisowałem :D

Na zapowiedzianą pogadankę przyszły 2, słownie dwie osoby. Polak i Wegierka :D . Jedno zdanie po polsku + tłumaczenie symultaniczne (własne) na angielski, znów po polsku i znów po angielsku, bo węgierskiego nie posiadam. Kiedy skończyłem, przyszły jeszcze dwie osoby :evil: Zacząłem od początku. Tym razem już wyłącznie po polsku.

Uff.

Jutro ostatni dzień i ostatnia pogadanka. Może nikt nie przyjdzie? :wink:

Pozdrawiam

Samozwańczy komtur mazurski

dzień dobry :D

Tomek, jak ostatnia pogadanka? A degustacja pieczywka była?

Ja pozytywnie zmęczona :) . To co było zaplanowane - zrobione, no prawie :roll: . Pogoda wspaniała 8) , kropla deszczu nie spadła, chociaż donoszono, ze w Olsztynie padało. Teraz to i tam mogłoby popadać, brzozy szybciej by rosły...

Klawiatura komputera zaniemówiła. Przyniosłem z pracy drugą na próbę i działa, ale rano muszę oddać. Kupię sobie nową.

A nabył, nabył. Na straganie wybór klawiatur wszelakich wielki był, a że kupiec z powodu nadmiaru towaru ceny miał przystępne, to i nie targowałem się zbytnio. Toteż kupiec dyskietkę ze sterami odpowiednimi dołożył, a na koniec gryzonia czarno-białego z długim ogonem do sakwy mi wcisną, a nie policzył. Tak to do warszawskiej mej siedziby zjechawszy natychmiast wszystko połączyłem co by forum nasze odwiedzić i z przyjaciółmi pogaworzyć. :D

Jerzysio podzieli się napitkami które dostał od Katji w czasie zebrania naszej grupy :)