daxima 23.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Katja to twój zagrodowy duecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Katja to twój zagrodowy duecik. niestety, jeszcze się nie dorobiłam takiej parki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cze, wesoła grupo budująca Mam pytanko, gdzie w Olsztynie jest jakiś przedstawiciel od odkurzaczy centralnych, bo potrzebuje rurki i gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.03.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Na Dajtkach, adresu nie pamiętam... gdzieś zapisywałem, jak znajde zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 23.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam! Jest zimno i paskudnie i nie mogę uwierzyć, że od jutra ma być ciepło!!! Czekam wytrwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.03.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Rusek, na Dożynkowej http://index.pkt.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.03.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cze, wesoła grupo budująca Mam pytanko, gdzie w Olsztynie jest jakiś przedstawiciel od odkurzaczy centralnych, bo potrzebuje rurki i gniazdka? Może kupimy hurtowo dwa komplety Wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dzięki za adresik. Na razie odkurzacza jeszcze nie kupuję, jestem na etapie rurologii. Ale może niegłupi jest ten pomysł na hurtowe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 To jest nawet importer jednostek centralnych SCANPOL. Czy ma ktoś takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 To jak będziecie iść po te odkurzacie nie zapomnijcie o mnie Ja w poniedziałek dopiero będę miała faktury to mogę powiedzieć skąd mój elektryk ciągnął to ustrojstwo. Kto był dziś na targach budowlanych? Takiej bidy jak w tym roku to jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman_671 23.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam ponownie pore dni nie zaglądałem na forum ,tu wiosna już na dobre nawet bociki są.Tomku jak sufit w kuchni,a co z herbatą czy się odnalazła.Bardzo mi miło,że macie o mnie takie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Romku, właśnie dziś został skończony sufit w kuchni. Drobne poprawki trzeba będzie dokonać ręcznie przed malowaniem. Herbaty nie odnalazłem Musiałem kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Romku, właśnie dziś został skończony sufit w kuchni. Drobne poprawki trzeba będzie dokonać ręcznie przed malowaniem. Herbaty nie odnalazłem Musiałem kupić nową Myszy poniosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 24.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam ponownie pore dni nie zaglądałem na forum ,tu wiosna już na dobre nawet bociki są.Tomku jak sufit w kuchni,a co z herbatą czy się odnalazła.Bardzo mi miło,że macie o mnie takie zdanie. Panie Romanie skoro pan do nas zajrzał to ja zapytam na łamach forum. Czy byłby pan zainteresowany współpracą w okolicach Olsztyna. Chociaż w zasadzie to mogłoby być tak że ja wszystko zwymiaruję i nawet odbiorę.Myślę o balustradach balkonowych na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ale dziś pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Daxima, mam chałupę 50 km na zachód od Olsztyna, czyli do Romka jeszcze dalej. Nie wiem jak on to zrobił, ale z gotowymi oknami był u nas punktualnie co do dnia i godziny , a to rzadka zaleta fachowców z moich okolic, nawet tych, kórzy mieszkają kilka km ode mnie. Jak zaczęłam przygodę z budowaniem, zaczęłam doceniać słowność i punktualność, wczesniej traktowałam to, jak coś normalnego i srogo się zawiodłam. Romek przywraca wiarę w fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.03.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam ponownie pore dni nie zaglądałem na forum ,tu wiosna już na dobre nawet bociki są.Tomku jak sufit w kuchni,a co z herbatą czy się odnalazła.Bardzo mi miło,że macie o mnie takie zdanie. ... to nawet Cię herbatą nie poczęstował Dobrze wiedzieć, że Tomek już ma herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 24.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Daxima miałaś rację, te targi to faktycznie tragedia, dwa stoiska okien, dwa drzw, jedno z systemowym kominem i jedno z odkurzaczami centralnymi. Kilka banków z kredytami. Organizatorzy powinni się wstydzić brać 3 zł. Dno, dno, dno, itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dziwisz się, że nic nie było? w hurtowniach też nie ma. Produkcja która będzie już sprzedana, wiec po co się wystawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 24.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ale dziś pięknie a na Mazurach czy we Warszawie? Oprócz wiatru faktycznie jest wspaniale, słoneczko przygrzewa, nasz pies chyba bardzo zadowolony bo w końcu nie pada i może powylegiwać się na słońcu Ale najważniejsze że ruszamy z ogrodzeniem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts