Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Romku, właśnie dziś został skończony sufit w kuchni. Drobne poprawki trzeba będzie dokonać ręcznie przed malowaniem. Herbaty nie odnalazłem :evil: Musiałem kupić nową :D

Witam ponownie pore dni nie zaglądałem na forum ,tu wiosna już na dobre nawet bociki są.Tomku jak sufit w kuchni,a co z herbatą czy się odnalazła.Bardzo mi miło,że macie o mnie takie zdanie.

Panie Romanie skoro pan do nas zajrzał to ja zapytam na łamach forum.

Czy byłby pan zainteresowany współpracą w okolicach Olsztyna.

Chociaż w zasadzie to mogłoby być tak że ja wszystko zwymiaruję i nawet odbiorę.Myślę o balustradach balkonowych na początek.

Daxima, mam chałupę 50 km na zachód od Olsztyna, czyli do Romka jeszcze dalej. Nie wiem jak on to zrobił, ale z gotowymi oknami był u nas punktualnie co do dnia i godziny :o , a to rzadka zaleta fachowców z moich okolic, nawet tych, kórzy mieszkają kilka km ode mnie. Jak zaczęłam przygodę z budowaniem, zaczęłam doceniać słowność i punktualność, wczesniej traktowałam to, jak coś normalnego i srogo się zawiodłam. Romek przywraca wiarę w fachowców :D

Witam ponownie pore dni nie zaglądałem na forum ,tu wiosna już na dobre nawet bociki są.Tomku jak sufit w kuchni,a co z herbatą czy się odnalazła.Bardzo mi miło,że macie o mnie takie zdanie.

... to nawet Cię herbatą nie poczęstował :wink: :D Dobrze wiedzieć, że Tomek już ma herbatę.

Dziwisz się, że nic nie było? w hurtowniach też nie ma. Produkcja która będzie już sprzedana, wiec po co się wystawiać?