tomek1950 24.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jeszcze na Mazurach. Od dwóch tygodni sam. Jutro jadę do Warszawy na kilka dni i wracam. Musimy skończyć jak najszybciej i mam nadzieję, że od jesieni... bedziemy ewentualnie jeździć do Warszawy, a wracać na Mazury, a nie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 24.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Daxima, mam chałupę 50 km na zachód od Olsztyna, czyli do Romka jeszcze dalej. Nie wiem jak on to zrobił, ale z gotowymi oknami był u nas punktualnie co do dnia i godziny , a to rzadka zaleta fachowców z moich okolic, nawet tych, kórzy mieszkają kilka km ode mnie. Jak zaczęłam przygodę z budowaniem, zaczęłam doceniać słowność i punktualność, wczesniej traktowałam to, jak coś normalnego i srogo się zawiodłam. Romek przywraca wiarę w fachowców Panie Romanie jak u mnie nastanie trochę spokoju na budowie to będę rysować moje wizje i się do pana dobijać i kłaniać w pas. Rusek dokładnie jak mówi Tomasz nawet już się nie opłaca jechać na targi producentom bo po co skoro sytuacja jest taka jak jest. Dziś miałam w hurtowni przyjemność być świadkiem "miłej rozmowy". Weź pan spadaj co mnie obchodzi że pan zna szefa towaru ni ma i tyle. A ja dziś po kolejnym montażu okien. Stan na dziś. Znowu jestem z oknem do poprawy. Normalnie oszaleć można. Okno poszło drugi raz do producenta bo pomiarowy zapomniał odjąć skrzynki na roletę. Tym razem sama im wszystko pomierzyłam Nabawiłam się nerwicy po współpracy z tym dealerem. Gdybym nie znała przez forum Jezierskiego który zajął się całą sprawą i postawił wszystkich na baczność to bym została w skarpetkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman_671 24.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Daxima jestem po prostu Roman ,jeżeli jest taka potrzeba to nawet należy się do mnie dobijać ale kłaniać w pas to nie ma takiej potrzeby jeżeli będe wstanie pomóc to pomogę.Taka odległość jak do Olsztyna to żadna barjera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 24.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Daxima jestem po prostu Roman ,jeżeli jest taka potrzeba to nawet należy się do mnie dobijać ale kłaniać w pas to nie ma takiej potrzeby jeżeli będe wstanie pomóc to pomogę.Taka odległość jak do Olsztyna to żadna barjera. Mimo że dziś z łomem i młotkiem na budowie biegałam ... ja delikatna kobita jestem będę subtelnie pukać Cóż muszę się w takim razie zabierać do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 25.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ale dziś pięknie w końcu w końcu - ile można patrzeć na te smutne dni dawno mnie nie było a tu Tomasz zmienił avatarka - tak z wiosną chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.03.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś ma sprawdzonego elektryka i dekarza, których mógłby mi polecić?Byłabym wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 26.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam wszystkich forumowiczów wiosennie mniemam, że prace na budowach ( i nie tylko ) wrą u nas jest po prostu cudnie, słonecznie i cieplutko, trzymam metereologów za słowo, że tak ma być do końca tygodnia, bo inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 26.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich, Czy ktoś ma sprawdzonego elektryka i dekarza, których mógłby mi polecić? Byłabym wdzięczna... Pojutrze dekarz wchodzi na mój dach, jeśl się sprawdzi to mogę odstąpić Ci jego telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 27.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 27.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Daxima dzieki rusek007 czekam w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 27.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dzień Dobry w ten piękny, kończący się dzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 27.03.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 To ja odpowiem Katarinko ale już dobry wieczór Dzień piękny wiosenny aż miło. A grupa zapracowana przy domkach bo tak ucichła ??? Mi to się już nawet klikać nie chce. Problemy na budowie mi nie odpuszczają. Jak dojdę do siebie to w koncu usiądę i opiszę moje perypetie okienne ku przestrodze i jako historię z tych co się w głowie nie mieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 27.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 U nas w domu to raczej cisza, poza wspomnianym ogrodzeniem z którym lada chwila ruszamy, i trochę z ogrodem, zdecydowanie więcej pracy w pracy i jestem totalnie zmęczona, ponadto zapisałam sie na siłownię i jak wracam to już mi się jeść nie chce nawet - czyli działa pozostaje wekend do nadrobienia zaległości.. A problemy w końcu odpuszczą i wszystko pójdzie jak trzeba i niedługo zamieszkacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja cały dzień ganiałem po Warszawie. 200 km od 7 do 20. Szaleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja cały dzień ganiałem po Warszawie. 200 km od 7 do 20. Szaleństwo. ... a słoneczko w stolicy przygrzewało. Za czym tak ganiałeś z prędkością ponad 15 km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja cały dzień ganiałem po Warszawie. 200 km od 7 do 20. Szaleństwo. ... a słoneczko w stolicy przygrzewało. Za czym tak ganiałeś z prędkością ponad 15 km/h ? Zaległe sprawy, a 2 tygodnie mnie nie było + meble do "komturskiej" kuchni. Resztki włosów z głowy wypadają jak się spojrzy na ceny A w tym roku musimy się przeprowadzić. I co? Na obiad do knajpki? A za co? No chyba, że jakiś sponsor zacznie spłacać kredyt. Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 o ile dobrze pamiętam, to w kuchni mieliście meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 o ile dobrze pamiętam, to w kuchni mieliście meble Tak, Po Cioci, po Babci, od sąsiadki, kupione razem z chałupą, odziedziczone Otrzymane, darowane, znalezione itp. A teraz do chol...y chcemy mieć własne I tak wszystkiego mieć nie będziemy. Nie mamy "szeleszczącego" czasu. Szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.03.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 o ile dobrze pamiętam, to w kuchni mieliście meble Tak, Po Cioci, po Babci, od sąsiadki, kupione razem z chałupą, odziedziczone Otrzymane, darowane, znalezione itp. A teraz do chol...y chcemy mieć własne I tak wszystkiego mieć nie będziemy. Nie mamy "szeleszczącego" czasu. Szkoda gadać. ... to teraz pora brać się za odnawianie kredensów . szafki kuchenne możesz wymurować, dopasować drzwiczki, albo gustowną zasłonkę, na to blat i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.03.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 10000% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts