Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Oj Rusek właśnie mi żal mego psiaka bo ostatnio ciągle w bagażniku.

I tak sobie pomyślałam że skoro tak jeżdżę w koło to już lepiej mu będzie pod sosenkami poleżeć. Bo latka ma już swoje.

Cena budy faktycznie taka jak podałeś brrr jak to zobaczyłam aż strach ją postawić bo mi z psem ukradną :-?

Tymbardziej że mielibyśmy korzystać okazjonalnie.

Jutro koleżanka ma się spytać sąsiada bo mu piesek zdechł a buda w trakcie realizacji (może odstąpi)

Brrr Amstafek przy kominku ja bym nie zasnęła. Gustuję w pastrzerzach :wink:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomku ja do Romka to już na dniach będę uderzać z bardziej ambitnymi tematami. Chociaż tak w sumie chwalimy i chwalimy jego oblicze geniuszu a ja nie wiem jaka jest jego specjalizacja. W każdym bądź razie zbiera mi się trochę temacików do roboty w drewnie.

Daximo, Romek jest... uniwersalny. :D To taki przedwojenny fachowiec. Sorry, o TAKIM FACHOWCU POWINNO SIĘ PISAĆ WYŁĄCZNIE DUŻYMI LITERAMI. Tyle, że młody wiekiem. :D

Wybacz Daximo, ale mam jedną bardzo pilną pracę dla Romka i proszę Cię najuprzejmiej byś pozwoliła, że wepchnę się z tą jedną robótką przed Ciebie. :D

Wpychaj się wpychaj rozbudziłeś moją wyobraźnie i już mi się chce usiąść i kreślić.

Oby mnie było stać na te arcydzieła :wink:

Wolisz mieć nieheblowane dechy? :o

Może to i ładne, ale ja jestem trochę staroświecki. :wink: :D

Wpychaj się wpychaj rozbudziłeś moją wyobraźnie i już mi się chce usiąść i kreślić.

Oby mnie było stać na te arcydzieła :wink:

Wolisz mieć nieheblowane dechy? :o

Może to i ładne, ale ja jestem trochę staroświecki. :wink: :D

chyba już nie kontaktuje o tej porze :o

Ja tylko chciałaby piękne balustrady szafkę i siedzisko do hollu szafkę do łazienki i całą gamę półek no i mój wielgachny taras na mały początek :oops:

Sobota niedziela bawiłem się świetnie na sympozjum na temat autyzmu. Dwadzieścia d...godzin. :D Było bardzo ciekawe :D

A dziś dostalem od kuzynki, z jej ogródka całą masę różnej "zieleniny" do posadzenia. Mam tylko pamiętać, że zielonym do góry" i podlać. Nie wiem tylko czy podlewać przed sadzeniem, czy po :D :wink:

dzień dobry :D

Tomku, w trakcie sadzenia też dobrze podlać, do dołka, ale przecież Ty o tym wiesz, tylko tak udajesz... zielonego

:D

Nie mają szans bo: jest ich mało, nie mają, bo niechcą, wsparcia grupy i nie mają komtura :D