daxima 12.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Oj Rusek właśnie mi żal mego psiaka bo ostatnio ciągle w bagażniku. I tak sobie pomyślałam że skoro tak jeżdżę w koło to już lepiej mu będzie pod sosenkami poleżeć. Bo latka ma już swoje. Cena budy faktycznie taka jak podałeś brrr jak to zobaczyłam aż strach ją postawić bo mi z psem ukradną Tymbardziej że mielibyśmy korzystać okazjonalnie. Jutro koleżanka ma się spytać sąsiada bo mu piesek zdechł a buda w trakcie realizacji (może odstąpi) Brrr Amstafek przy kominku ja bym nie zasnęła. Gustuję w pastrzerzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Tomku ja do Romka to już na dniach będę uderzać z bardziej ambitnymi tematami. Chociaż tak w sumie chwalimy i chwalimy jego oblicze geniuszu a ja nie wiem jaka jest jego specjalizacja. W każdym bądź razie zbiera mi się trochę temacików do roboty w drewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.04.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Tomku ja do Romka to już na dniach będę uderzać z bardziej ambitnymi tematami. Chociaż tak w sumie chwalimy i chwalimy jego oblicze geniuszu a ja nie wiem jaka jest jego specjalizacja. W każdym bądź razie zbiera mi się trochę temacików do roboty w drewnie. Daximo, Romek jest... uniwersalny. To taki przedwojenny fachowiec. Sorry, o TAKIM FACHOWCU POWINNO SIĘ PISAĆ WYŁĄCZNIE DUŻYMI LITERAMI. Tyle, że młody wiekiem. Wybacz Daximo, ale mam jedną bardzo pilną pracę dla Romka i proszę Cię najuprzejmiej byś pozwoliła, że wepchnę się z tą jedną robótką przed Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.04.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wpychaj się wpychaj rozbudziłeś moją wyobraźnie i już mi się chce usiąść i kreślić. Oby mnie było stać na te arcydzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wpychaj się wpychaj rozbudziłeś moją wyobraźnie i już mi się chce usiąść i kreślić. Oby mnie było stać na te arcydzieła Wolisz mieć nieheblowane dechy? Może to i ładne, ale ja jestem trochę staroświecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wpychaj się wpychaj rozbudziłeś moją wyobraźnie i już mi się chce usiąść i kreślić. Oby mnie było stać na te arcydzieła Wolisz mieć nieheblowane dechy? Może to i ładne, ale ja jestem trochę staroświecki. chyba już nie kontaktuje o tej porze Ja tylko chciałaby piękne balustrady szafkę i siedzisko do hollu szafkę do łazienki i całą gamę półek no i mój wielgachny taras na mały początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Pogoda na weekend murowana Udanego wypoczynku na leżaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 13.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witajcie moi mili.dawno mnie nie bylo a tu tyle nowych rzeczy.Ostatnie dni w L i media wszelkie odcięte. W NC remonty na całego , może jakiś internecik się uda więc pisać można będzie więcej.na razie pozdrawiam wszystkich ciepło i serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Pogoda faktycznie dopisuje.Nie można usiedzieć w domu.A mnie czeka niewdzięczna praca w zamknięciu ...skończenia zaklejania okien do tynków. Mam nadzieję że się lepiej bawicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 15.04.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Pogoda faktycznie dopisuje. Nie można usiedzieć w domu. A mnie czeka niewdzięczna praca w zamknięciu ...skończenia zaklejania okien do tynków. Mam nadzieję że się lepiej bawicie. Masz rację Daxima, bawimy się lepiej. Ja akurat kuję ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Bawię się średnio, mogę zacząć kombinować z ogrodem, ale najważniejsze załatwić sztachety na ogrodzenie, najważniejsze że pogoda super Daxima powodzenia z tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Sobota niedziela bawiłem się świetnie na sympozjum na temat autyzmu. Dwadzieścia d...godzin. Było bardzo ciekawe A dziś dostalem od kuzynki, z jej ogródka całą masę różnej "zieleniny" do posadzenia. Mam tylko pamiętać, że zielonym do góry" i podlać. Nie wiem tylko czy podlewać przed sadzeniem, czy po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dzień dobry Tomku, w trakcie sadzenia też dobrze podlać, do dołka, ale przecież Ty o tym wiesz, tylko tak udajesz... zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dzień dobry Tomku, w trakcie sadzenia też dobrze podlać, do dołka, ale przecież Ty o tym wiesz, tylko tak udajesz... zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 16.04.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Konkurencja nam rośnie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=99532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Konkurencja nam rośnie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=99532 hmm mi tylko jedna myśl nasunęła się do głowy WSZYSCY CZYTAJĄ FORUM MURATORA STRZEŻCIE SIĘ Nie lepiej przejść się do tej pani i poprosić o nazwiska mniej zainteresowanych i wykonać parę tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie mają szans bo: jest ich mało, nie mają, bo niechcą, wsparcia grupy i nie mają komtura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.04.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ....szczególnie jak się od razu alienują dzien dobry ogólne znów mamy piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.04.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ale podobno już koniec tego dobrego i deszczyku też ma nie zabraknąć wraz ze zmianą aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.04.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 upssss faktycznie na icm-ie pokazują duzy spadek temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts