tomek1950 20.04.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Katju, wolę Tequilę bez cytryny od miejscowych wynalazków typu: Cycula, Siedemnastka, Mózgoj.., Byk co zwala z nóg i pare innych. Tequila na gorąco - to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.04.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 To jest myśl, przegląd lokalnych trunków przecież Tequila to też lokalny trunek z drugiej półkuli Ale chyba nie tak jak w filmie "Sauna" z Lindą, Zamachowskim, Machalicą, ..., gdzie koledzy raczyli się gorzałką polewaną na gorące kamienie i wchłanianą przez skórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.04.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 ...a to podobno najefektywniejszy sposób na picie J ....a czego Wy siem pytacie czy mozna korzystac, przeca my tu SAMI SWOI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.04.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Katja, dzienki....uuuups.....mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.04.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Mam nadzieję, że w ten weekend sala posiedzeń będzie zamontowana. Trzymajcie kciuki.Zaraz jadę, a nie mam wiadomości od mistrza saunowego kiedy przyjedzie.Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 3miem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Trzymamy Tym razem na pewno się uda wszystko i wszystkich zgrać. dzień dobry, olsztynianie pobudka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 24.04.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 WitamSzukam dobrego fachowca do klinkieru w Olsztynie.Może ktoś z budujących w naszych okolicaxh miał do czynienia.PozdrawiamDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Nie udało się Montaż we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 25.04.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam Szukam dobrego fachowca do klinkieru w Olsztynie. Może ktoś z budujących w naszych okolicaxh miał do czynienia. Pozdrawiam Darp Witaj Darp! Postaram się kogoś ci znaleźć, może jeszcze są jacyś wolni fachofcy. Jakby co - wiadomośc na priv. Cieszę się, że zawitałeś do naszej grupy Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej Dzień dobry grupo!! Słonko już wstało http://www.gifownik.pl/gify/rozmaite/pogoda/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 25.04.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 dzień dobry witaj Darp, tu znajdziesz pomoc , możesz ponarzekać i w ogóle... zaglądaj do nas Aneska od Twojego słonka zawsze cieplej się robi Tomek, trzymamy kciuki za wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Oj trzymajcie kciuki. proszę. Jak ekipa dojedzie do Warszawy, urywam sie z pracy, jedzemy na Mazury. W nocy montaż "sal posiedzeń", bladym switem start do Warszawy i o 8 w pracy. Jak ochłonę to dam znać. Nie wiem czy dam radę wypróbować przed długm weekendem, a ma zjechać do nas gromada chętnych na "obradowanie" "Nic to..." moja pierwsza własna sauna. Tj. sala posiedzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatiMari 25.04.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Cześć załoga. Poszukuję dobrego inspektora nadzoru z Olsztyna - budowa rusza 2 lub 4 maja. I żeby nie znał nikogo z Chmieldomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.04.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Cześć załoga. Poszukuję dobrego inspektora nadzoru z Olsztyna - budowa rusza 2 lub 4 maja. Witaj! Może kogoś ci znajdę, proszę tylko o przybliżenie lokalizacji budowy . Znani mi, dobrzy i prężni kierownicy budów, mają swego rodzaju rejonizację Dzień dobry!!!! Tomku, czekamy cierpliwie i życzymy powodzenia. Nie spiesz się z naszą komnatą posiedzeń! Bo jak mówi stare mazurskie przysłowie - "co nagle to po diable". Miłego dnia - robi sie ciepluuuutko http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20pogoda/mete0049.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatiMari 26.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Tomaszkowo gm. Stawiguda. Kierownika mam "z urzędu" (od Wykonawcy). Potrzebuję inspektora. To tak dla ścisłości. A przy okazji - czym dokładnie różni się nadzór budowlany od inwestycyjnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.04.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 A po co Ci inspektor??? czy takie są wymagania zawarte w twojej decyzji o pozwoleniu na budowę? czy poprostu chcesz mieć kierownika nad kierownikiem Oczywiście nie będzie problemu ze znalezieniem kogoś, ale czy zastanowiłeś się nad tym, że to dodatkowe koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.04.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Tomek, ale hardkor "moja pierwsza własna sauna" jakie to romantyczne niczym "mój pierwszy bal..." Aneska, Ty rano mówisz dzień dobry i znikasz. No, no, no Za to odżywasz jak mowa o kierownikach, inspektorach, pozwoleniach.... Nati&Mari witaj w naszej grupie. Zaraz, zaraz, Tomaszkowo to to od Zyty G.? A tak w ogóle to mamy tu mały fanclub Stawigudy. Jerzysio, ach te schabowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Katja, powiem Ci w tajemnicy, że znikam bo się mi na moim terenie odbiory posypały.... Własnie zjechałam do biura....uffff W Stawigudzie jest kolejna fajna knajpa gdzie pyszną smażoną rybkę będzie mozna zjeść Więc musimy jakąś marszrutę ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 ...rozumiem, wybaczam to Ty ważna persona jesteś Oj tak, musimy coś ustalić wzgledem tej rybki w Stawigudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ale rybka lubi pływać A bez popitk to nawet smażona ponyśli, że pies ją połknął. Jak wdać nie pojechałem Jadę jutro, wracam w czwartek rano i weczorem wyjazd na Mazury celem rekreacji. Już wiem, że będzie: "Weź się Tomek za robotę..." To się nazywa czynny wypoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts