katja 21.05.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 .... po tym zjeździe forumowym posty podwójnie widzę, a nawet potrójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 .... po tym zjeździe forumowym posty podwójnie widzę, a nawet potrójnie Forum działa jak chce. Albo nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 21.05.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cze Wszystkim Ostatnio jestem mocno zapracowany. Studiuję łopatologię, Najpierw odwodnienie teraz zesilanie. Ale domek mam już ocieplony (prawie ) Daxima jak chcesz to mogę poleci Ci ociepleniowców 35Pln za meterek robocizny, a styro i klej masz za płotem w Jaro Jutro zaczynam elektrykę Pozdrawiam wszystkich walczących na budowach. A swoją drogą chyba raczej nie ma święta tych co walczą, bądź walczyli na swoich budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 21.05.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cze Wszystkim Ostatnio jestem mocno zapracowany. Studiuję łopatologię, Najpierw odwodnienie teraz zesilanie. Ale domek mam już ocieplony (prawie ) Daxima jak chcesz to mogę poleci Ci ociepleniowców 35Pln za meterek robocizny, a styro i klej masz za płotem w Jaro Jutro zaczynam elektrykę Pozdrawiam wszystkich walczących na budowach. A swoją drogą chyba raczej nie ma święta tych co walczą, bądź walczyli na swoich budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 21.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cze Wszystkim Ostatnio jestem mocno zapracowany. Studiuję łopatologię, Najpierw odwodnienie teraz zesilanie. Ale domek mam już ocieplony (prawie ) Daxima jak chcesz to mogę poleci Ci ociepleniowców 35Pln za meterek robocizny, a styro i klej masz za płotem w Jaro Jutro zaczynam elektrykę Pozdrawiam wszystkich walczących na budowach. A swoją drogą chyba raczej nie ma święta tych co walczą, bądź walczyli na swoich budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekgra 21.05.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam gdzie w Olsztynie mogę kupić bloczki "gazobetonowe" o grubści 8cm ? jasam, mirs, obi, praktikier, amitech, odpadają niema ich tam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że z grupy olsztyńskiej jeszcze ktoś był na spotkaniu muratora oprócz mnie. Szkoda, że nie wiedziałam Udało mi się za to poznać Tomka1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że z grupy olsztyńskiej jeszcze ktoś był na spotkaniu muratora oprócz mnie. Szkoda, że nie wiedziałam (...) ...bo my działamy z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.05.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że z grupy olsztyńskiej jeszcze ktoś był na spotkaniu muratora oprócz mnie. Szkoda, że nie wiedziałam Udało mi się za to poznać Tomka1950 ... my starzy weterani, nie rzucamy się w oczy , a Tomek komtur to nasz łącznik Kropeczka witamy w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No coż... szkoda, że Was nie dostrzegłam Ale za rok Was dorwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ... my starzy weterani, nie rzucamy się w oczy (...) czyż to nie smutne ... ale juz wiem dlaczego - nie opracowaliśmy kostiumów Tomek zaistniał na drugim zlocie za pomocą prześcieradła i teraz nie musi się martwić a my się po prostu nie postarałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.05.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że z grupy olsztyńskiej jeszcze ktoś był na spotkaniu muratora oprócz mnie. Szkoda, że nie wiedziałam Udało mi się za to poznać Tomka1950 oj Kropeczka... tak się zapatrzyłaś na ten aparat foto, że nie słyszałaś co mówiłem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.05.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ... my starzy weterani, nie rzucamy się w oczy (...) czyż to nie smutne ... ale juz wiem dlaczego - nie opracowaliśmy kostiumów Tomek zaistniał na drugim zlocie za pomocą prześcieradła i teraz nie musi się martwić a my się po prostu nie postarałyśmy ... jeszcze by nas wzięli za aktorów do dzieci chociaż i tak niektórzy dyżurowali na placu zabaw Maksiu, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.05.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że z grupy olsztyńskiej jeszcze ktoś był na spotkaniu muratora oprócz mnie. Szkoda, że nie wiedziałam Udało mi się za to poznać Tomka1950 oj Kropeczka... tak się zapatrzyłaś na ten aparat foto, że nie słyszałaś co mówiłem pozdrawiam m. Hmm... no tak, fakt. Aparat mnie totalnie zauroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Widzę, że z grupy olsztyńskiej jeszcze ktoś był na spotkaniu muratora oprócz mnie. Szkoda, że nie wiedziałam Udało mi się za to poznać Tomka1950 oj Kropeczka... tak się zapatrzyłaś na ten aparat foto, że nie słyszałaś co mówiłem pozdrawiam m. Maksiu, to ja też musiałam sie gdzieś zapatrzyć i nie słyszałam ...pewnie w pusty kubek po piwie z nadzieją na samozapełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala81 22.05.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam ponownie! Daxima i Magda72 wielkie dzięki za info! :* Jak wiem od czego zacząć jest mi o wiele łatwiej ... po nitce do kłebka, tylko oby tę nitkę złapać Magda72 napisała: A tak na marginesie, to nie zaczynaj od tajemnic i napisz gdzie się chcesz budować Odp. buduję się w Jezioranach - a raczej planuję ... i niewiadomo co z tego będzie po tym co przeczytałam u Kropeczki w dzienniku trochę opadły mi skrzydełka euforii, w którą wpadłam po otrzymaniu aktu notarialnego i kuopnie cegieł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No coż... szkoda, że Was nie dostrzegłam Ale za rok Was dorwę Myślę, że wcześniej... Cię dorwiemy Grupa ma pewne tradycje..., zwyczaje. Dowiesz się wszystkiego w odpowiednim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.05.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No coż... szkoda, że Was nie dostrzegłam Ale za rok Was dorwę Myślę, że wcześniej... Cię dorwiemy Grupa ma pewne tradycje..., zwyczaje. Dowiesz się wszystkiego w odpowiednim czasie. ... otrzęsiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.05.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kropeczko, bezbolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Kropeczko, bezbolesne niekoniecznie, bo jeżeli to będzie schodzenie z Twoich schodów w takt muzyki skrzypcowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts