tomek1950 23.05.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Kropeczko, bezbolesne niekoniecznie, bo jeżeli to będzie schodzenie z Twoich schodów w takt muzyki skrzypcowej ... I weź człowieku zrób jakieś atrakcje dla gości to po dwóch latach będą wypominać. . Było mało atrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Było mało atrakcyjnie hmmmm zależy dla kogo ... nie pomnę tylko, czy miałeś coś pod ręcznikiem, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ktoś mnie sabotuje na forum Dlaczego tylko z grupy nie przychodzą mi powiadomienia o odp Już myślałam że tak tu cichutko i wszyscy albo zapracowani albo wygrzewają się na słoneczku. Rusek błagam daj namiar. Usiłuję ukraść ekipę sąsiadowi. Jak na razie zapoznałam fajnego sąsiada a z majstrem jakoś ciężko się dogadać. Niby ma wziąść robotę ale na razie nie idzie z nim nic ustalić. Fajnie robią i od razu chętni na podbitkę i może cos jeszcze. Byłabym uratowana. Ale wolę zabezpieczyć się w razie kolejnego wystawienia do wiatru. Materiał jest tylko robić. Pochwal się na jakim etapie w takim razie jesteś. U mnie kładą rurki więc też ostro (dla relaksu i na rozładowanie stresu) macham łopatą Kala teraz takie czasy nie ma z czego i nie ma komu. Nie jest łatwo. Grupa nam rośnie w siłę. Zawsze coś pomożemy. Ktoś się pytał o bloczki ósemki. Podzwoń gdzie się da ABRAB SILBUD im dalej od centrum tym większe prawdopodobieństwo. Proszę o wsparcie duchowe. Jutro mam kolejny termin dostawy styro. Trzymajcie kciuki by mnie znowu nie wystawili do wiatru bo się całkowicie załamię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.05.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Daxima, masz namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Było mało atrakcyjnie hmmmm zależy dla kogo ... nie pomnę tylko, czy miałeś coś pod ręcznikiem, czy nie Pod ręcznikiem? Ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.05.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 kala81 na opadanie skrzydełek, to jeszcze przyjdzie czas Teraz to bierz się ostro do galopu, bierz przyklad z daximy i śmiało pytaj o wszystko na forum. Tu nie ma pytań śmiesznych, najwyżej nie dostaniesz odpowiedzi Grupa rządzi, grupa radzi, grupa nigdy Cię nie zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 przykład z daximy w organizacji pracy ma się rozumieć.To miałam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 przykład z daximy w organizacji pracy ma się rozumieć. To miałam na myśli. Znaczy się, że mam rozumieć... są obszary gdzie nie należy brać przykładu z daximy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Było mało atrakcyjnie hmmmm zależy dla kogo ... nie pomnę tylko, czy miałeś coś pod ręcznikiem, czy nie nie miał serdeczne pozdrowienia dla Grupy Olsztyńskiej, miło Was było znowu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Było mało atrakcyjnie hmmmm zależy dla kogo ... nie pomnę tylko, czy miałeś coś pod ręcznikiem, czy nie nie miał NIC? serdeczne pozdrowienia dla Grupy Olsztyńskiej, miło Was było znowu zobaczyć Korzystając z okazji tez pozdrawiam tych co byli i nieobecnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Było mało atrakcyjnie hmmmm zależy dla kogo ... nie pomnę tylko, czy miałeś coś pod ręcznikiem, czy nie nie miał NIC? nic, co możnaby zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Podglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.05.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Podglądałaś? zaciskałam powieki, ale chyba nieskutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.05.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 przykład z daximy w organizacji pracy ma się rozumieć. To miałam na myśli. e tam ostatnio czuję się jak samotny biały żagiel na wielkim oceanie. (szczególnie jak mi elektryk zwiał za granicę i umiem już wymienić bezpiecznik, wiem co to różnicówka a dziś panów w hurtowniach elektrycznych musiałam uświadamiać w temacie nietypowych wyłączników czasowych) Więc się nie dziwcie że ja musze mieć wszystko za wczasu i dużo marudzę Lepiej powiedzcie o co chodzi z tym ręczniczkiem Ale mnie intrygujecie. A ja taka siama i juz mi pracuje wygłodniała wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Lepiej powiedzcie o co chodzi z tym ręczniczkiem Ale mnie intrygujecie. A ja taka siama i juz mi pracuje wygłodniała wyobraźnia. Poczekaj trochę, do... A z ręcznika też można zrobić żagiel. "Bieliejet parus odinokoj..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.05.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 W takim razie odpływam Toż to środek nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.05.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Daxima trzymam kciuki. Z tego co widzę, to poradzisz sobie ze wszystkim. Trzymaj się dziewczyno Pozdrawiam wszystkich ciężko budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kropeczko, bezbolesne Liczę na to, że bezboleśnie Jak coś mnie zaboli, to zacznę śpiewać, a tego mogą nie wytrzymać uszy innych Frosia coś o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kropeczko, bezbolesne Liczę na to, że bezboleśnie Jak coś mnie zaboli, to zacznę śpiewać, a tego mogą nie wytrzymać uszy innych Frosia coś o tym wie ...śpiwanie też jest w programie, Tomek robi to najlepej zaraz, zaraz, chyba przesadzasz, widziałam Cię w chórku na zjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.05.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Kropeczko, bezbolesne Liczę na to, że bezboleśnie Jak coś mnie zaboli, to zacznę śpiewać, a tego mogą nie wytrzymać uszy innych Frosia coś o tym wie ...śpiwanie też jest w programie, Tomek robi to najlepej zaraz, zaraz, chyba przesadzasz, widziałam Cię w chórku na zjeździe Widziałaś, ale czy słyszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts