Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak Katja wie z doświadczenia śpiewam dopiero pod koniec grila i to tylko piosenkę "O smutnym królu" :wink: :D

przykład z daximy w organizacji pracy ma się rozumieć.

To miałam na myśli.

Znaczy się, że mam rozumieć... są obszary gdzie nie należy brać przykładu z daximy? :o :wink: :D

Ja tam wszystkich obszarów daximy nie znam :wink: , ale organizacji pracy wszyscy pewnie moglibyśmy jej pozazdrościć. :)

No i konsekwencji i wytrwałości w często samotnej walce.

Matko dowcipnego i nad wyraz mądrego dziecka, znaczy daximko. Opędzisz i te zmartwienia, jestem z Tobą, moich maluchów też do przedszkola nie przyjeli, no i cały czas mieszkamy na budowie.

Elektryk dopiero niedawno skończył, stolarze jeszcze nie zaczeli (schody i drzwi), a tynkarze niedługo nam spowszednieją.

Trzymaj się matko budująca.

przykład z daximy w organizacji pracy ma się rozumieć.

To miałam na myśli.

Znaczy się, że mam rozumieć... są obszary gdzie nie należy brać przykładu z daximy? :o :wink: :D

Ja tam wszystkich obszarów daximy nie znam :wink: , ale organizacji pracy wszyscy pewnie moglibyśmy jej pozazdrościć. :)

No i konsekwencji i wytrwałości w często samotnej walce.

Matko dowcipnego i nad wyraz mądrego dziecka, znaczy daximko. Opędzisz i te zmartwienia, jestem z Tobą, moich maluchów też do przedszkola nie przyjeli, no i cały czas mieszkamy na budowie.

Elektryk dopiero niedawno skończył, stolarze jeszcze nie zaczeli (schody i drzwi), a tynkarze niedługo nam spowszednieją.

Trzymaj się matko budująca.

Magdo, pięknie napisane. Nie znam Was osobiscie, ale mam nadzieję, że się kiedyś poznamy. Łączę się z Wami w troskach i głowa do góry. Będzie dobrze.

Nie demonizujcie Daximy.

Ja po prostu jestem koziorożec zamykam oczy i brne ostro pod górę. A charakterek i pełna determinacji duszyczka nie pozwala by coś uszło spod kontroli. Byle do przodu kochani !!!!

Madzia to ja się pochwalę. Moje dziecie ma przedszkole. I to to na którym mi zależało. Nauczona życiowymi porażkami złożyłam tam gdzie mi się w miarę podobało a tam gdzie chciałam by dziecie się dostało zrobiłam najpierw nalot wizytacje z synciem. (Trzeba było pokazać jakie to moje dziecko cudowne ufff nawet zdał próbę testu i nie pokazał swojego prawdziwego oblicza ;) )

I latałam tam ze dwa razy robiąc dziwne urocze miny i westchnienia jak mi zależy na ich placówce i jaka to ja już jestem zaangażowana. Po prostu cała wasza kochane przedszkolaki. Zadziałało a przejęta mamusia ropłakała się przy liście że się udało i że dziecie nie będzie siedziało odizolowane w domu.

Hura!!!!!!!!!!

Co u Ciebie z tymi tynkami. Gładzisz coś jeszcze. Ja jestem tak zakochana w swojej ekipie od tynków że już nie mogę się doczekać kiedy przyjadą na wylewki. I nie mam zamiaru już nic kłaść na te ściany. Miejscowe poprawki i maluję.

Pojawiło się też u mnie światełko w tunelu co do elewacji.

Tu ukłony w stronę Ruska.

Co ja bym maleńska bez was zrobiła

Co ja bym maleńska bez was zrobiła

Nie demonizuj Daximo :D

My pomożemy Tobie, Ty pomożesz nam.

W grupie nawet rozproszonej łatwiej i przyjemniej :D

:D :D :D :D i ja koziorożec :D :D :D :D

i mój mąż koziorożec

i moja mama koziorożec

i moja szwagierka koziorożec :D :D :D

dodatkowo mąż, mama i szwagierka z 1 stycznia. :lol: :lol: :lol:

Tośmy się dobrali co?

A dzieciaki nie dostały się do przedszkola na Dajtkach i dalej będziemy jeździć na Jaroty. Czyli do Krakowa przez Szczecin :evil:

A tam, obyśmy zdrowi byli.

Tynki kładę zewnętrzne.

W środku rzeczywiście, na tynki grunt i farba.

Witam z nowym tygodniem

Jak dziś żyjecie.

Ja w taki upał mam wrażenie że zaraz wyląduję jedną nogą na tamtym świecie.

Szczególnie zamknięta w betonowej klatce.

Zawsze źle znosiłam upały i wszyscy się ze mnie śmieją że się opalam w cieniu.

uff jaki zaduch marzę o deszczyku a wczoraj w S nawet kropla deszczu nie spadła.Wszystko od nas uciekło bokiem na Olsztyn :-?

Witam. A u mnie na tarasiku przyjemny cień. :p

A tak narzekałam na taras od wschodu, teraz powinnam odszczekać pod stołem. :D

Magdo, mam tarasik od południa i jest super, jak się na nim siedzi z zimnym... napojem :wink: :D

Nie Rusek z oczami wszystko w porządku

To tylko ja tak machałam od zeszłego roku łopatą że dziś mam tak piękną namiastkę ogródka.

A jak tam u Ciebie prace wykończeniowe.

Dziś ubezpieczałam samochód. Odwiedził mnie pan który ma sklep z berlinecką deską. Dyskutowaliśmy sobie o podłogach i bardzo polecał fachmanów od parkietów którzy robią zlecenia z M2 (czy ja dobrze pamiętam a może to jest M3 :wink: )

Może komuś przyda się taka mała ploteczka.

Madzia ja też mam tarasik (będę mieć)

południowy zachód i zachód. Bardzi sobie chwalę.

Bardzo dobre usytuowanie. W tygodniu siądziesz na tarasie po południu, po pracy. Słońce wtedy już tak nie grzeje i jest przyjemnie. A jeśli taras jest częściowo zadaszony to nie rozmyślaj z której jest strony. Ważne, że Wasz, a nie sąsiada. :D

W zasadzie to mój drugi taras będzie trochę nietypowy ale już go kocham całym sercem. Cały okalają moje wielkie sosny tworzące naturalne koło i dające błogi cień w upalne popołudnia.

Marzy mi się tam drewniany bruk. Taki jak pokazywała niedawno Katerina.

Jak o tym myśle widzę ile jeszcze pracy przede mną.