tomek1950 02.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A propos, szukam kto mi poprawi i dokończy ocieplenie. HELP! Termin dowolny byle w tym roku. Roboty nie jest zbyt dużo z ociepleniem + tynkowanie styropianu akrylem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 02.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Ojeju Rusek Ty też padłeś ofiarą firmy Madox. Ja brałam od nich okna. I tylko dlatego że miałam priv kontakt (zresztą dzięki przynależności do forumowej rzeszy) z panem P Jezierskim nie wylądowałam z nerwów w szpitalu. Nawet teraz nie jestem w stanie opisać tego co z nimi przeszłam. A z drugiej strony to jaki świat mały. Oni ciągle ode mnie gdzieś lecieli na Dorotowo na poprawki. Dobrze mi dźwięczało w uszach te 35 Czemu robiłeś najpierw ocieplenie a potem tynki? Jak Ty się chłopie tej wilgoci pozbędziesz? Chyba że suche kładziesz? Ja już wietrzę miesiąc i jedynie suche na poddaszu gdzie mi wiatr hula. A poddasze (ocieplenie ) masz już zrobione? Może też kogoś poleciesz, bo nie mogę się od dwóch dni dodzwonić do człowieka który miał zamiar wziąść u mnie robotę. Już mam czarne myśli i chyba zacznę robić ruchy zabezpieczające w temacie. A z położeniem nie trafiłeś. Aż muszę zerknąć co Ty dla mnie za domeczek wypatrzyłeś. Ciągle tam śmigam. Jak chcesz mnie odwiedzić to napisze jak trafić Widzisz Tomku trochę jesteś daleko. Ja właśnie ustawiam się w kolejce do fachowca który skończył u Ruska, bo mnie wszyscy wystawiają do wiatru. I też z ostatniej chwili ... poszukuję na gwałt KAMINIARZA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Widzisz Tomku trochę jesteś daleko. W chwili obecnej tak jestem w Warszawie, ale jak pojadę do komturii to kamieniem rzucił, byle mocno Jak ten Wasz majster stoi z czasem? U mnie pracy na tydzień, może ma jakąś przerwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 02.06.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Widzisz Tomku trochę jesteś daleko. W chwili obecnej tak jestem w Warszawie, ale jak pojadę do komturii to kamieniem rzucił, byle mocno Jak ten Wasz majster stoi z czasem? U mnie pracy na tydzień, może ma jakąś przerwę? Ma teraz dwa domy a ja trzecia w kolejce. Roboty tyle że pewnie nawet nosa nie wystawi za Olsztyn. Dać namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Daj! Może bedzie miał jakiś technologiczny przetój. Dowiozę go na miejsce, odwiozę i nakarmię. Pieścić nie będę, ale pewna agencja w pobliżu jest chętna to zrobić. Ja już za te usługi płacić jednak nie zanierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 03.06.2007 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Jak mówicie o pracach samodzielnych, to muszę pochwalić swojego męża, że sam położył podłogę na górze. Kafle drewnopodobne 15x60. Nigdy wcześniej tego nie robił, a cztery pierwsze sztuki położył z nim jego kolega, bardziej w tej sztuce oblatany. Podłoga jest jak malowana, choć na chleb by nie zarobił bo 7 m2 kładł tydzień i schudł 2 kg z emocji. Spieszyć się należy przy łapaniu pcheł. Zacytowałam mężusiowi Twoje słowa. Powiedział, że już Cię lubi chociaż Cię nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Pozna, Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam w pochmurne poniedziałkowe przedpołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Pozdrawiam ze słonecznych Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 04.06.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Pozdrawiam serdecznie i jednak pochmurno z podolsztyńskich włości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W Warszawie słonecznie i całkiem przyjemnie. Jakie macie plany na długi weekend? U mnie w planach przygotowanie ścian pod ocieplenie. Mocowanie wiatroizolacji itd. Przypomnę, że będę ocieplać ścianę z bali od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W planach był doroczny zjazd koleżanek Majki ze studiów, ale meble do kuchni dojadą dopiero za tydzień. W zwązku z tym zjazd odwołany, bałagan jak był tak i jest. Kuchnia prawie gotowa na przyjęcie mebli i ekipy montujacej. Pomału zaczynam mieć dosyć tej zabawy. Jak się to wszystko skończy, jestem pewien, że pomyślnie, będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.06.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Jak widzę zapowiada się wolne pracowicie I najważniejsze pogoda ma dopisywać. Ja nadal raczkuję po styropianie. I chyba w weekend dopiero skończę ten aerobik. Ale za to dziś umówiłam się z ekipą na ocieplenie domku. Następny temat odchaczony. Za to mój majster od ocieplenia poddasza zaginął bez wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 05.06.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No patrz, to tak jak moi stolarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.06.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 I mój poprzedni "pomagier". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.06.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Magdo mam nadzieję że nie zaginęli w trakcie roboty A ja już się umówiłam z dwoma ekipami od poddasza na randkę na budowie. (mam dziś owocn dzień) Jak jeszcze będę mogła zobaczyć ich dzieło może uda mi się w przyszłym tyg zamknąć i ten temat. A potem przenoszę się do końca miesiąca do ogródka na rabatkowy relaks. Pozatym wczoraj zobaczyłam w sklepie wyśnione płytki na parter i kombinuję jak tu podnieść chłopu próg wyobrażeń cenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 05.06.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 No kochana, to ja Ci teraz spać nie dam jak nie napiszesz co to za cudo. Poproszę o firmę i nazwę ewentualnie jeszcze kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 05.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 A swoich stolarzy to ja znajdę, za dobrzy są żebym mogła im dać odejść, no a poza tym mają moje 3 tys. w swojej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Madzia płytka jest firmy valverde i zwie się loft grey ale i tak zdjęcie nijak ma się do rzeczywistości Musisz poczekać na fotę ze sklepu. W końcu odnalazłam z 200 odcieni szarości i wzorów to co szukałam. Martwię się tylko bo format 50 na 50 ...kto mi to położy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Pomyślności, wytrwałości, cierpliwości ... Udanego weekendu Jutro wyjeżdżam odpoczywać i pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts