tomek1950 10.06.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witajcie Anesko i Jerzysiu. witajcie komturia cała Cała, nawet niezakurzona wiatr wiał w dobrym kierunku. Ryk silników wypłoszył chyba wszelką zwierzynę. Droga niedawno wyrównana przypomina tor do nauki jazdy po bezdrożach. Cała wieś się zleciała oglądać te cuda. Helikoptery latały, samochodów w okolice ciekawego nawrotu zjechało kilkadziesiąt. Brakowało miejsc do parkowania bo droga wąska. Upał, kurz, hałas. Przemknęli i tyle ich było widać. Siedziałem na zacienionym tarasie, popijałem zimne piwo i śledziłem zmagania zawodników przez lornetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.06.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ... znaczy się, że do piwa mocno nakurzyli J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ... znaczy się, że do piwa mocno nakurzyli J tomek1950 napisał: Cała, nawet niezakurzona wiatr wiał w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 10.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Na rajdzie byłem lecz piwa nie piłemNo i zakochałem się w mazurskich jeziorach. Nawet z odcinka zrezygnowałem by pooglądać żaglówki na tle Giżycka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 To byłeś Pawle niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesiak 11.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam serdecznie....kochani potrzebuje konstruktywnej pomocy...z budowa ruszać chcę już w sierpniu w Stawigudzie (piękna okolica) - poszukuję poleconych firm budowlanych, ewentualnie majstrów...Jak układają się obecnie ceny jeśli chodzi o usługi budowlane...?Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ..układają się na wyyyyyysokich 1/2kach, niestety MD4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.06.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Jerzysio, miło Cię znowu widzieć Pozdrowienia dla wszystkich. Wróciłam, pogoda dopisywała , plan wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.06.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Katka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 11.06.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ja niestety nie pomogę z namiarami na majstra, bo p.Krzysztof zajęty jest do połowy 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 11.06.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Też zwrócę się do grupy o pomoc. Potrzebuję namiar na sklep z tapetami dobrej jakości o wzorach w stylu barokowym, no wiecie duże wzory podobne do kwiatów ułożone w pionowych pasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.06.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Magdasiedemdziesiątadruga Zajrzyj sobie tutaj : http://www.tapetterminalen.pl może tam znajdziesz coś naprawdę nietypowego ? Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 11.06.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Madzia takie tapety ma rasch popatrz katalogi w obi ,praktiker, hmm w dawnym Niemcu na dole ...ika to się chyba zwie (też widziałam) Witaj agniesiak dla mnie też okolica piękna Z majsterm nie pomogę bo swojego pogoniłam w chol... ale za to mam ekipę od tynków i posadzek najwyższych lotów. Właśnie dziś robią mi podłogi. Beton smarują jak masełko na chlebku a potem pan w śmiesznych butach i z wielką szlifierą zamienia mój w dom w taki no wiecie "do mieszkania". Chyba mogę powiedzieć że wkaraczam w nocy etap budowy. Acha Madzia na kafle możesz rzucić okiem tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1856552#1856552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 11.06.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Daxina, potrzebni mi są wylewkarze na 22 lub 23 czerwca, nie wiesz czy są wolni, bo moja ekipa od kilku dni nie zgłasza się na telefon, a termin tuż tuż, zaczynam się obawiać czy nie wystawili mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 11.06.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Trochę bliski termin. A wiem że zawsze obłożeni robotą. Wysyłam numer na priv do pana Krzysztofa może jakoś Cię wciśnie. A z tym nie zgłaszaniem to już widzę plaga. Na szczęście ostatnio los mi sprzyja i p Roman (od elewacji ) przyprowadził mi kolegę do prac na poddaszu A nawet konkurencja przyszła do mnie sama. Więc mogę przebierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.06.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Rusek i co tam udało się ustalić z wylewkamiSpecjalnie dla CiebieU mnie roboty idą pełną parąhttp://images22.fotosik.pl/150/beec32f543bd48e1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 12.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Cze Daxima, cze wszystkim. Tylko żyłę mi targnęłaś tym zdjęciem, niestety Twój fachowiec będzie wolny dopiero w połowie lipca, dorwałem jakiegoś gościa, zobaczymy jak potraktuje mnie jako inwestora (czytaj natręta?). Podał cenę 14 zł, ale to do przełknięcia, bo tylko 160 m do wylania. Ciekawe, bo forumowicze podawali cenę poniżej 10zł. Drogi ten nasz warmiński rynek A od piątku (jak dobrze pójdzie) tynki, na razie tylko 5 dni opóźnienia ale gościu choć odbiera telefony No i dobra wiadomość (pierwsza od wieeelu dni) przepłukano wreszcie sieć i woda chlorem już tak nie capi. Wreszcie mogę się umyć we własnym domku. A walka trwa nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 12.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Rusek to trzymam kciuki by wszystko dobrze poszło Poniżej 10 to ja nawet nie słyszałam. Ta ekipa co chciałam ukraść sąsiadowi z kolei mówi że robię tanio bo on woła 17 !!!! Ci ode mnie biorą 12 zł za wylanie za izolacje po 1 zł Oj drogi ten rynek drogi p Roman za elewacje już mi zaśpiewał 40 zł ale wziełam poprawkę że u mnie nie tak łatwo się skacze potej elewacji nawet mały problem z ustawieniem rusztowania i kto żyw uciekał jak spojrzał (takie czasy oby szybko oby łatwo i oby dużo płacili) więc przełnełam tą cenę. Tymbardziej że mi jeszcze kolegę sprowadzi do podbitki a to już na mojej elewacji wyczyn akrobatyczny A co Ty miałeś z tą wodą mówisz o całej sieci ? Czy to powstało w trakcie robienia instalacji wew? Hmm ja swojej jeszcze nie próbowałam ale wsadzili mi jakiś filter na wejściu ciekawe co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A mnie gmina za 2 Kzł, kilka lat temu, zafundowała oligocenkę. Aż żal w toalecie wodę spuszczać Może zacznę butelkować i sprzedawać? Na starość dorobię do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Tomek taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie marnotrawstwo Zacznij napełniać i sprzedawać jako : KOMTURÓWKA 1/2GAZU J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts