Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Witajcie Anesko i Jerzysiu. :D

witajcie 8)

komturia cała :roll: :wink:

Cała, nawet niezakurzona :D wiatr wiał w dobrym kierunku. Ryk silników wypłoszył chyba wszelką zwierzynę. Droga niedawno wyrównana przypomina tor do nauki jazdy po bezdrożach. Cała wieś się zleciała oglądać te cuda. Helikoptery latały, samochodów w okolice ciekawego nawrotu zjechało kilkadziesiąt. Brakowało miejsc do parkowania bo droga wąska. Upał, kurz, hałas. Przemknęli i tyle ich było widać. Siedziałem na zacienionym tarasie, popijałem zimne piwo i śledziłem zmagania zawodników przez lornetkę.

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia takie tapety ma rasch popatrz katalogi w obi ,praktiker, hmm w dawnym Niemcu na dole ...ika to się chyba zwie (też widziałam)

Witaj agniesiak

dla mnie też okolica piękna :wink:

Z majsterm nie pomogę bo swojego pogoniłam w chol...

ale za to mam ekipę od tynków i posadzek najwyższych lotów.

Właśnie dziś robią mi podłogi. Beton smarują jak masełko na chlebku a potem pan w śmiesznych butach i z wielką szlifierą zamienia mój w dom w taki no wiecie "do mieszkania". Chyba mogę powiedzieć że wkaraczam w nocy etap budowy.

Acha Madzia na kafle możesz rzucić okiem tutaj

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1856552#1856552

Trochę bliski termin. A wiem że zawsze obłożeni robotą.

Wysyłam numer na priv do pana Krzysztofa może jakoś Cię wciśnie.

A z tym nie zgłaszaniem to już widzę plaga. Na szczęście ostatnio los mi sprzyja i p Roman (od elewacji :wink: ) przyprowadził mi kolegę do prac na poddaszu A nawet konkurencja przyszła do mnie sama. Więc mogę przebierać.

Cze Daxima,

cze wszystkim.

Tylko żyłę mi targnęłaś tym zdjęciem, :evil:

niestety Twój fachowiec będzie wolny dopiero w połowie lipca, :evil:

dorwałem jakiegoś gościa, zobaczymy jak potraktuje mnie jako inwestora (czytaj natręta?). :roll:

Podał cenę 14 zł, ale to do przełknięcia, bo tylko 160 m do wylania. Ciekawe, bo forumowicze podawali cenę poniżej 10zł. :evil:

Drogi ten nasz warmiński rynek :evil:

A od piątku (jak dobrze pójdzie) tynki, na razie tylko 5 dni opóźnienia :wink: ale gościu choć odbiera telefony :)

No i dobra wiadomość (pierwsza od wieeelu dni) przepłukano wreszcie sieć i woda chlorem już tak nie capi. Wreszcie mogę się umyć we własnym domku. :D

A walka trwa nadal :lol: 8) :roll:

Rusek to trzymam kciuki by wszystko dobrze poszło

Poniżej 10 to ja nawet nie słyszałam. Ta ekipa co chciałam ukraść sąsiadowi z kolei mówi że robię tanio bo on woła 17 !!!!

Ci ode mnie biorą 12 zł za wylanie za izolacje po 1 zł

Oj drogi ten rynek drogi

p Roman za elewacje już mi zaśpiewał 40 zł ale wziełam poprawkę że u mnie nie tak łatwo się skacze potej elewacji nawet mały problem z ustawieniem rusztowania i kto żyw uciekał jak spojrzał (takie czasy oby szybko oby łatwo i oby dużo płacili) więc przełnełam tą cenę. Tymbardziej że mi jeszcze kolegę sprowadzi do podbitki a to już na mojej elewacji wyczyn akrobatyczny :wink:

A co Ty miałeś z tą wodą mówisz o całej sieci ?

Czy to powstało w trakcie robienia instalacji wew?

Hmm ja swojej jeszcze nie próbowałam ale wsadzili mi jakiś filter na wejściu ciekawe co z tego będzie.

A mnie gmina za 2 Kzł, kilka lat temu, zafundowała oligocenkę. Aż żal w toalecie wodę spuszczać :lol:

Może zacznę butelkować i sprzedawać? :o Na starość dorobię do emerytury :D