tomek1950 13.06.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Qurcze Jerzysiu to jest pomysł. Biorę Cię na wspólnika. Za litr płacę 0,25 grosza Zbijemy majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Qurcze Jerzysiu to jest pomysł. Biorę Cię na wspólnika. Za litr płacę 0,25 grosza Zbijemy majątek no coz.. jesli pamiętacie to pewien osobnik na forum znany jest z tego ze pija wode... może by go do reklamy towaru? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.06.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Qurcze Jerzysiu to jest pomysł. Biorę Cię na wspólnika. Za litr płacę 0,25 grosza Zbijemy majątek no coz.. jesli pamiętacie to pewien osobnik na forum znany jest z tego ze pija wode... może by go do reklamy towaru? :D m. wodę Maksiu, kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 13.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam Planuję budowę domu w Stawigudzie ..Czekam na pozwolenie na budowę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam Planuję budowę domu w Stawigudzie ..Czekam na pozwolenie na budowę.. Waldku, witaj w grupie Znajdziesz tutaj swoich sąsiadów Szybkiego przejścia przez etap papierkologii Ci życzę. I szukaj już ekipy, bo nie łatwo o nią w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 13.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ekipa niby czeka w gotowości.. Mamy ze znajomymi działki obok siebie tak więc kombinujemy wszytko na dwa.. Ta sama ekipa budowlana , ten sam architekt ect .. Zawsze trochę taniej... Jak na razie ceny materiałów przyprawjają o zawrót głowy.. Będziemy chyba ściagac z Niemec.. Znalazłem firmę , która pustaka Porotherm 25 P+W kl 15 dowiezie do Olsztyna za 6,8 zł trzeb acoś tam na transport dołozyc ... Mogą przywieżć wszystyko co jest potrzebne.... http://www.materialy-budowlane.eu W kilku zawsze taniej i potargoweać się tez można pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Qurcze Jerzysiu to jest pomysł. Biorę Cię na wspólnika. Za litr płacę 0,25 grosza Zbijemy majątek no coz.. jesli pamiętacie to pewien osobnik na forum znany jest z tego ze pija wode... może by go do reklamy towaru? :D m. Myślę, że wspólnik Jerzysio się zgodzi byś otrzymał pełny etat. Czy "dycha, fura i komóra" wystarczy oczywiscie na początek. Rozumiesz, firma jest w trakcie uruchamiania. Wydatki, inwestycje. W tym okresie zapewniamy intensywne szkolenie na Malediwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 14.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam (nie wiem czy bliskiego czy dalekiego ale) sąsiada. I życzę jak najmniej "przygód" budowlanych.I mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej.Prawda że teraz tak długo czeka się na pozwolenie, gdyż doszły mnie przerażające wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ... to kiedy te szkolenia ???J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 14.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam (nie wiem czy bliskiego czy dalekiego ale) sąsiada. I życzę jak najmniej "przygód" budowlanych. I mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej. Prawda że teraz tak długo czeka się na pozwolenie, gdyż doszły mnie przerażające wieści? Witaj Moja działka leży przy ulicy Warmińskiej niedaleko dawnej pieczarkarni przy lesie Ostanio nasz komitet zrobił zbrojenie terenu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Pozdrowienia z upiornie gorącej Warszawy W ten weekend niestety buduję tylko ołówkiem na kartce, nie wyjeżdżam ...chłopaki już pewnie na Malediwach się szkolą http://img.wakacje.pl/zdj/zdjecia/2000/z2041.jpg http://img.wakacje.pl/zdj/panstwa_zdj/0/z87.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.06.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kuchnia przyjechała i "się" montuje. Normalnie odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.06.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Kuchnia przyjechała i "się" montuje. Normalnie odlot ... dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 16.06.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam! u nas też gorąco niemiłosiernie i burza za burzą, parę godzin temu trochę się ochłodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam! u nas też gorąco niemiłosiernie i burza za burzą, parę godzin temu trochę się ochłodziło Znaczy popadało? W Warszawie do południa skwar, teraz wieje i się ochłodziło. Burzy nie było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 16.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 wczoraj burza - az strach ..Wpadłem w grad wielkości 2 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 wczoraj burza - az strach .. Wpadłem w grad wielkości 2 cm.. strach się bać Ciebie obiło czy auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.06.2007 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 wczoraj burza - az strach .. Wpadłem w grad wielkości 2 cm.. to prawda, było strasznie akurat jechalilismy samochodem widoczność na pół metra..., ani wysiąść, bo obije, ani zostać, bo strach, że potłucze szybę na szczęście skonczyło się na połamanych drzewach i podtopionych ulicach i piwnicach tu fotki http://gazetaolsztynska.wm.pl/Podtopiony-Olsztyn-,26018#shrtctgal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.06.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 ... to mieliście przeżycia wszystko na to wskazuje, że musimy się oswajać z taką pogodą a przede wszystkim być na nią przygotowanym, ale jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 17.06.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 obijło samochód:) wczoraj burza - az strach .. Wpadłem w grad wielkości 2 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts