Jerzysio 18.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ...ciut większe i można by sprzedawać jako lody J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 18.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Właśnie obejrzałam zdjęcia z zalanego Olsztyna - szok chociaż sama obawiałam się czy nam psiej budy nie zatopi, na szczęście woda szybko wsiąkała w piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 18.06.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Potrzebuję pilnie namiarów na dobrego architekta w Olsztynie.... Mojemu muszę podziekować za współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.06.2007 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Potrzebuję pilnie namiarów na dobrego architekta w Olsztynie.... Mojemu muszę podziękować za współpracę co rozumiesz przez dobry? tani, szybki, skuteczny?? a może wizjoner, oryginał, niekonwencjonalny?? napisz, czy potrzebujesz rzemieślnika, czy projektanta, do zaprojektowania calego domu, czy tylko do adaptacji typówki, a kogoś ci znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 19.06.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Obecnie mam dokumenty w ZUD .. Czyli pewne kroki z obecnym projektantem zostały poczynione... Potrezebuję kogos oczywiście taniego, który pociągnie sprawy dalej ... Adaptacja projektu, poprawki itp... Projekt mam ze studia atrium W grę wchodzi również projekt moich znajomych. Mieliśmy tego samego architekta z tym, że jezeli ktoś ciągle nie odbiera telefonów itp.... to jaka będzie współpraca później.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 hmmmm może po prostu jest zajęty.... jak wynika z tego co napisałeś, potrzebujesz osoby, która pociągnie ci całą papieologię i przyklepie zmiany w projekcie. pogadam i info dam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 19.06.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dzięki czekam..... Jako klient oczekuję obsługi a nie informacji że są klienci ważniejsci ...Każdy musi wiedzieć jakie ma możliwości przerobowe a nie brać dużo zleceń i potem odganiać się od inwestorów..... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 19.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mam schody Jeszcze w paczkach, ale już już niedługo. potem jeszce drzwi, listwy, szafa w wiatrołapie. Do grudnia powinni się wyrobić. za 3 dni wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mam schody Jeszcze w paczkach, ale już już niedługo. potem jeszce drzwi, listwy, szafa w wiatrołapie. Do grudnia powinni się wyrobić. za 3 dni wakacje Gratuluję przybycia schodów ... i kwiatek dla Pani z okazji zakończenia roku szkolnego http://www.alberht.webpark.pl/jogger/kwiatek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 19.06.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Bardzo dziękuję. Moje kujony już się w większości ze mną pożegnały. Są od poniedziałku na obozie treningowym. Jednak najpierw wypracowali sobie drugą średnią w szkole , a co chwalić się będę w końcu 5,08 to nie byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 20.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Krajanie! Witam wszystkich. Poszukuje drzwi zewnętrznych...podzielcie się jakimiś namiarami z okolicy.....jeszcze nie wiem czy mają być drewniane czy nie....także wszystkie opcje dozwolone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kupiłem w hipermarkecie. Mocne. Estetyki zero. Niestety na mocne i ładne nie było kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.06.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dobrze, że mocne to Ci SP i BP tak łatwo nie zniszczą jak będą w nie walić ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 20.06.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ludziska pomóżcie potrzebuję namiarów na: Fundamenty - gdzie kupowaliście stal- kto przygotowywał zbrojenieDach - drewno Transport cementu , betoniarka itp... na razie tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.06.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ludziska pomóżcie potrzebuję namiarów na: Fundamenty - gdzie kupowaliście stal - kto przygotowywał zbrojenie Dach - drewno Transport cementu , betoniarka itp... na razie tyle:) stal w Marketingu w Morągu / 50 km od Olsztyna /, drewno w tartaku w Słoneczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 20.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ludziska pomóżcie potrzebuję namiarów na: Fundamenty - gdzie kupowaliście stal - kto przygotowywał zbrojenie Dach - drewno Transport cementu , betoniarka itp... na razie tyle:) stal w Marketingu w Morągu / 50 km od Olsztyna /, drewno w tartaku w Słoneczniku wiem gdzie jest Morąg:) dzięki czekam dalj może daxima coś dopowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 20.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 stal- w Anitechdrewno- tartak koło Barczewa -Osajdabeton-Thomas Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.06.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witajcie Ja tak szybciutko więc tylko dokładam do listy -stal Jaro (dlatego że nie było komu za tym latać i miał wykonawca przez siebie ciągnąć matriały ale koniec tej przygody to już inna bajka, sąsiad brał od nich materiały i wiem że mogą ci pogiąć strzemiączka jakbyś był w potrzebie ) -beton Thomas beton -drewno tartak Olsztynek -drzwi zewnętrzne właśnie zamawiam Po obejrzeniu wszystkich gerd a potrzebuje ich dwie sztuki obok siebie poddalam sie w temacie (i nie zrobie tego paskudztwa kazdy wzor ma inne okleiny i wzory nic nie mozna dobrac) zamawiam drzwi drewniane zamówienie altadoor (akurat znajomy ) mają w dobrej cenie drzwi drewniane firmy aldrew Temat ostatnio bardzo ze mnie zgłębiony jakbyś szukała czegoś konkretnego proszę o więcej danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 21.06.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Madzia a aparat kupilas Ktos nam obiecal kiedys fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 21.06.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dzięki za info ..... Jakbyście mogły jeszcze podować telefony to będzie super..... Niedługo reszta pytań)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts