daxima 21.06.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Jaro hurtownia Stawigudabeton http://www.thomas-beton.com.pl/kontakt.htmltartak Olsztynek przejazd kolejowy w lewo na rozjezdzie i z kilometr jazdy z daleka widac ceglasty dom po lewej nie mam tel bo go stracilam wraz z tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 21.06.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 rozumiem że większych problemów nie było z tymi firmami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 21.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ciągle chodzi mi po głowie wizualizacja mojego projektu....Może wiecie kto takową może zrobić??? Zapomniałem się pochwalić moim projektem.... http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-124,135,61,opis.html Oczywiście trochę zmian wprowadziliśmy np . likwidacja wykusza, zadaszenie tarasu ect.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.06.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ciągle chodzi mi po głowie wizualizacja mojego projektu.... Może wiecie kto takową może zrobić??? Zapomniałem się pochwalić moim projektem.... http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-124,135,61,opis.html Oczywiście trochę zmian wprowadziliśmy np . likwidacja wykusza, zadaszenie tarasu ect.. Waldek, fajną będziesz miał chałupkę. Bardzo sympatyczny projekt U nas zimno i wieje , ale przecież to lato Udanego weekendu wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ciągle chodzi mi po głowie wizualizacja mojego projektu.... Może wiecie kto takową może zrobić??? Zapomniałem się pochwalić moim projektem.... http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-124,135,61,opis.html Oczywiście trochę zmian wprowadziliśmy np . likwidacja wykusza, zadaszenie tarasu ect.. Waldek, fajną będziesz miał chałupkę. Bardzo sympatyczny projekt U nas zimno i wieje , ale przecież to lato Udanego weekendu wszystkim życzę faktycznie, zrobiło sie w W-wie chłodniej i troche kropi ale jak dla mnie to lepiej, bo ciezko bylo wysiedziec na szkoleniu przy temperaturze 30C na zewnatrz pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.06.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witaj Maksiu w Warszawie A na jaki temat się szkolisz, jesli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ... cyyyyyyt, ciiiii... katka o takie rzeczy to nawet strach pytać ? J ...podobno coś nt. wanny.... waser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.06.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 ... cyyyyyyt, ciiiii... katka o takie rzeczy to nawet strach pytać ? J ...podobno coś nt. wanny.... waser ... na temat wody to miało być na Malediwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 23.06.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam,mam zaszczyt budować dom w Nikielkowie, dlatego chciałbym dołączyć do tego zacnego grona forumowiczów, budujących swoje domy w naszej pieknej warmińsko-mazurskiej okolicy.Oczywiście liczę na wasze rady, wsparcie wiedzą i doświadczeniem zdobytym w boju. W tej chwili jestem na etapie paierkowo-świstkowym, ale mam nadzieję ruszyć na jesieni z pierwszymi pracami budowlanymi, jak narazie dbamy o estetykę działeczki. Pozdrawiam, Raarr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witaj Maksiu w Warszawie A na jaki temat się szkolisz, jesli to nie tajemnica? szkoliłem się z zakresu podpisu elektronicznego i takich tam spraw wokół podpisowych... a ponadto zwiedziłem jedną budowę, odwiedziłem Tomka i zrobiłem jeszcze kilka innych rzeczy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.06.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam wszystkich, melduję, że podłogi wylane Kosztowało mnie to klęczenia 20 godzin bez przerwy Już niektórzy myślą, że za karę, le się mylą Tymi ręcami ułożyłem podłogówkę, folie, styro w całym domu. (żona mi pomagała i sekundowała całą noc) Ledwie żywy, ale szcześliwy. Następny wielki krok małego ludzika w olbrzymim gąszczu zawiłości techniczno-budowlanych . A w poniedziałek dokańczanie tynków. Witaj Raarr, nowy forumowiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 23.06.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam I powodzenia w nierównej walce Witam, mam zaszczyt budować dom w Nikielkowie, dlatego chciałbym dołączyć do tego zacnego grona forumowiczów, budujących swoje domy w naszej pieknej warmińsko-mazurskiej okolicy. Oczywiście liczę na wasze rady, wsparcie wiedzą i doświadczeniem zdobytym w boju. W tej chwili jestem na etapie paierkowo-świstkowym, ale mam nadzieję ruszyć na jesieni z pierwszymi pracami budowlanymi, jak narazie dbamy o estetykę działeczki. Pozdrawiam, Raarr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 23.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Gratulacje:) Witam wszystkich, melduję, że podłogi wylane Kosztowało mnie to klęczenia 20 godzin bez przerwy Już niektórzy myślą, że za karę, le się mylą Tymi ręcami ułożyłem podłogówkę, folie, styro w całym domu. (żona mi pomagała i sekundowała całą noc) Ledwie żywy, ale szcześliwy. Następny wielki krok małego ludzika w olbrzymim gąszczu zawiłości techniczno-budowlanych . A w poniedziałek dokańczanie tynków. Witaj Raarr, nowy foromowiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Raarr Witamy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich, nowych i starych. Brile w Warszawie zostały i ślepym jak kret. Jutro może kupię zastępcze w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witam wszystkich, nowych i starych. Brile w Warszawie zostały i ślepym jak kret. Jutro może kupię zastępcze w aptece. ... to jak dojechałeś do komturii ? witaj Raarr Ty nie taki "nowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mam dwie pary. Jedną do jeżdżenoa i patrzenia na dziewczyny, drugą do bliży, czyli czytania i patrzenia na komturową. A może odwrotnie? Zapomniałem tych do bliży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 24.06.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witaj Raarr Ty nie taki "nowy" ale to pierwsze moje wpisy na tym forum... mam nadzieję, że nie ostatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.06.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witaj Raarr Ty nie taki "nowy" ale to pierwsze moje wpisy na tym forum... mam nadzieję, że nie ostatnie... widzę, widzę pisz, pisz - tu na pewno dostaniesz wsparcie... psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Piszcie , piszcie, tylko duzymi literami. Jutro kupię sobie zastępcze brile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts