rusek007 24.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mam dwie pary. Jedną do jeżdżenoa i patrzenia na dziewczyny, drugą do bliży, czyli czytania i patrzenia na komturową. A może odwrotnie? Zapomniałem tych do bliży. Chłopie, tyle lat małżeństwa i nie znasz na pamięć "rozkładu" komturowej!!! A od czytania wypadają włosy?? Daruj sobie wydatki, nie wystarczy Ci możliwość jeżdżenia i oglądania dziewuch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.06.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mam dwie pary. Jedną do jeżdżenoa i patrzenia na dziewczyny, drugą do bliży, czyli czytania i patrzenia na komturową. A może odwrotnie? Zapomniałem tych do bliży. Chłopie, tyle lat małżeństwa i nie znasz na pamięć "rozkładu" komturowej!!! A od czytania wypadają włosy?? Daruj sobie wydatki, nie wystarczy Ci możliwość jeżdżenia i oglądania dziewuch?? Rusek, komturową znam jak własną kieszeń, ale jak działać na forum. Klepię w klawiaturę na pamięć, a do czytania użuwam lupy. Nie bardzo chce mi się sprawdzać poprawność tego co napisałem. A dziewuszki pierwsza klasa.... "wesołe jest życie staruszka..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam wszystkich, melduję, że podłogi wylane Kosztowało mnie to klęczenia 20 godzin bez przerwy Już niektórzy myślą, że za karę, le się mylą Tymi ręcami ułożyłem podłogówkę, folie, styro w całym domu. (żona mi pomagała i sekundowała całą noc) Ledwie żywy, ale szcześliwy. Następny wielki krok małego ludzika w olbrzymim gąszczu zawiłości techniczno-budowlanych . A w poniedziałek dokańczanie tynków. Witaj Raarr, nowy forumowiczu hmm 20 godz z moich doświadczeń = cztery moje dniówki= czyli coś ponad 120m2 Jeśli się zgadza = nie jestem taka najgorsza w temacie Ja robiłam prawie dwa tyg (u mnie gąszcz rur a wszystko docięte co do cm)= 4 kg w dół po tym aerobiku Gratuluję samozaparcia. A co po tynkach? Ja nadal biegam za fachowcami od ocieplenia poddasza. Ale zamówiłam już drzwi zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.06.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 TEN ROZKŁAD KOMTUROWEJ ... ROZŁOŻYŁ MNIE NA ŁOPATKI OJ PRZYDAŁ MI SIĘ DZISIAJ TEN ZDROWO WYDOBYTY ŚMIECH TOMKU ZMIEN SOBIE USTAWIENIA W KOMPIE DLA "NIEDOWIDZACYCH" (przepraszam nie krzyczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 25.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Nie uwierzycie Przed chwilą zabrano część kuchni do poprawek, a naszym oczom ukazał się grzyb na ścianie, który rozpanoszył się za kredensem A mówiłam im żeby montowali meble na listwach, ale przecież baba się nie zna Ach, postawić dom to naprawdę tylko szczyt góry lodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 TEN ROZKŁAD KOMTUROWEJ ... ROZŁOŻYŁ MNIE NA ŁOPATKI OJ PRZYDAŁ MI SIĘ DZISIAJ TEN ZDROWO WYDOBYTY ŚMIECH TOMKU ZMIEN SOBIE USTAWIENIA W KOMPIE DLA "NIEDOWIDZACYCH" (przepraszam nie krzyczę ) Już kupiłem jednorazówki całe 12,50 musiałem wydać. Bardzo ładne, zrobione w Chinach, model Bekeley & son London. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.06.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Magdo to się masz z tą kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 25.06.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Od jakiegoś czasu już się tylko z tego śmieję a tak a propo`s okularów, niedawno znajoma kupiła sobie przeciwsłoneczne, dała 450zł- świat zwariował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.06.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pewnie te okulary robione były nie w Chinach a w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 25.06.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Daxima, styro było prawie 170m, a podłogówki 60m. Dzisiaj dzwonił Pan Romek od ociepleń i chciał Twój telefon bo popsuł mu się aparat. Jak możesz to zadzwoń do niego. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Daxima, styro było prawie 170m, a podłogówki 60m. Dzisiaj dzwonił Pan Romek od ociepleń i chciał Twój telefon bo popsuł mu się aparat. Jak możesz to zadzwoń do niego. Pozdrawiam wszystkich Dzięki namierzył mnie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 25.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Namierzył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.06.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A nawet zaszedł niespodziewanie jak tkwiłam po łokcie w rozbabranym dołku sadząc tawułkę Macie może jakiegoś kafelkarza godnego plecenia Help niezawodna grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 25.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Niestety mój osobisty kafelkarz (w osobie rusek007) będzie zajęty minimum pół roku Mam jednego znajomego, ale jest strasznie powolny, marudny i gadatliwy, jeżeli już naprawdę mocno Cię przyprze to dam Ci namiary, ale tylko w ostateczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 26.06.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witajcie - podziękowania dla aneski są...tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1882236 a swoją drogą, co z Twoim awatarkiem anesko ? Tomku - nie udało sie nam do Ciebie dopłynąć tym razem - trzeba będzie zaplanować nową trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 26.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 cieszę się, że cało dojechaliście nam też było miło podczas prób zmiany, awatarek uległ zaginięciu mam zdjęcie na fotosiku, które chcę zrobić awatarkiem, ale cóś mi się nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ttomasz 26.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam po dłuższej nieobecności Cieszę się, że grupa jest tak aktywna i liczna No i że nie zmieniła nazwy ( my tradycjonaliści tak mamy ) Cieszę się też, że ujawnili się miłośnicy spływów ( my na Krutyń dopiero we wrześniu ) A może są tu też miłośnicy gór? Co do fachowców. Jako, że u nas od przeprowadzki ( 1,5 roku ) nieustająca wykończeniówka , to doświadczenie życiowe wskazuje, że najlepszymi, najtańszymi, najrzetelniejszymi i najdokładnieszymi fachowcami jesteśmy MY ( tylko te terminy nie bardzo tego ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.06.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Pozdrawiam grupę Urlopy? Po awatarku mniemam, że Aneska urlopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 urlopu jeszcze nie mam, ale już o nim marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.06.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 urlopu jeszcze nie mam, ale już o nim marzę Postawisz maszt i wciągniesz "samotny biały żagiel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts