katja 29.04.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Miłego weekeeendu dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 29.04.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Tomek, przykro ... ale to wróży długie, sprawne działanie. Aneska zaspała Masz konkurencję Wstawaj Darp, znalazłeś fachowców? Budujesz w Olsztynie, czy gdzieś w okolicy? Ja wybywam z Warszawy jutro, dobrze, że prognoza pogody optymistyczna Rozpoczynam kontynuację zakupionej budowy w Olsztynie. Dzisiaj właśnie odebrałem decyzję, mogę działąć. Mam już dekarza umówionego i wybrany i wytargowany materiał na dach (Wiekor L-15 z produkcji niemieckiej). Prowadzę negocjację z klinkierarzami - oj ciężko będzie, cenią się jak w Wawie Pozdrawiam Darp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.04.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Katja ... ten slup widzialem w Koczargach Starych gmina Stare Babice ( niedaleko puszczy kampinoszczanskiej ) I Wszystkim MW J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 01.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Dzien dobry grupo Olsztynska!Fajnie tu u was. Mile klimaty. I widze, ze jestescie bardzo aktywniMam prosbe: czy moze znacie dobra ekipe do wykonczeniowki(tynki zewnetrzne, wewnetrzne, glazura i wszystko co potrzeba do zamieszkania), ktora chetnie zmienilaby klimat i posiedziala przez kilka miesiecy pod Warszawa?.... Chodzi mi o taka ekipe, ktora by zamieszkala u mnie na budowie i byla rowniez postrachem dla okolicznych zlodziejaszkow.Z gory dziekuje za wszelkie namairy i piszcie na priva.A przede wszystkim - pozdrowienia od grupy otwockiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.05.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Melduję, że wróciłem, sala posiedzeń grupy olsztyńskej działa (z drzwiami z karton-gipsu) Temperatura do 100 stopni Celsjusza, Mieści się bez problemu kilka osób. Powierzchnia 4 m2 dwa poziomy. Reszta jutro bo pędzę spać Sala miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Tomku, co za radosna wiadomość!!!! Dzień dobry wszystkim A ja od dzisiaj na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.05.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ...tylko pogoda nie bardzo urlopowa Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 dzień dobry wszystkim Aneska gdzie urlopujesz? Czy to będzie też odpoczynek od forum ? Tomek, miło czytać, że działa Darp, pisz o postępach na budowie. Z mchem na więźbie sobie poradziłeś? Coś wiem o cenach fachowców warmińsko-mazurskich , ale myślałam, że licznik mnożą razy trzy, jak widzą rejestrację warszawską. Vivaldi, pozdrowienia dla grupy otwockiej "Fajnie tu u was. Mile klimaty. I widze, ze jestescie bardzo aktywni " Chwalą nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota1719499923 04.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam wszystkich, Dopiero zaczynamy się budować, a raczej zamierzamy zacząć , może ma ktoś sprawdzoną ekipę budowlaną w Olsztynie do postawienia domu w stanie surowym od zaraz? Najlepiej z doświadczeniem w budowaniu z Silki. A tak poza tym pozdrawiam wszyskich budujących, wybudowanych, czy też planujących budowę. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witaj Dorota na forum i w grupie ! Co do firm, to czekaj na Aneskę, ona zna wszystkie najlepsze w okolicy ... ale aktualnie urlopuje , niestety Aneska, wstawaj z leżaka , koleżance trzeba pomóc ... Dorota, tylko nie uciekaj i zagladaj do nas. Masz już pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.05.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Zgłaszam się Urlopuje w domku... po długim weekendzie spędzonym nad morzem Jerzysio, u nas pogoda jak marzenie, 19 st. C, słoneczko.... poprostu miodzio Witaj Dorota, zapraszamy do grupy Napisz gdzie zamierzasz budować. Co prawda już trochę późno, ale może jeszcze jakaś wolna ekipa się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota1719499923 04.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Budowa będzie między Kieźlinami a Słupami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota1719499923 04.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A pozwolenie mam w garści, teraz się musi uprawomocnić, już na dniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 u nas raz kropi, raz pada mocniej, duchota i parnota za to zieloniutko się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A pozwolenie mam w garści, teraz się musi uprawomocnić, już na dniach! Super! To teraz tylko składajcie zawiadomienie o rozpoczęciu robót...i do roboty!! za to zieloniutko się zrobiło a u mnie przed balkonem zakwitła czeresnia, i najdalej za miesiąc bądą owoce...mmmnniiaaaaaammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 miam mniam czeresienki,jasne czy ciemne będą? http://hell.pl/kya/zdjecia/2004kotywlipcu/69.JPG http://www.lebiedz.com.pl/grafika/zdjecia/czeresnie560.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 właśnie myslę nad odpowiedzią.....hmmmm....to taka wczesna czereśnia i jakaś mieszana... w każdym razie są dobre i jak są jeszcze jasne i jak już są ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.05.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 mmmmmmmniammm, az slinka leci J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 dzień dobry deszczowo i pochmurnie, ale w dobrym humorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 dzień dobry ale pogoda... niech pada, bo już zapomniałam jak prawdziwy deszcz wygląda http://www.warsawvoice.pl/image/pyp/deszcz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts