Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wciągnęłabym najchętniej samotne małe piwko :D

...co uczynię jak małżonek wróci ze sklepu :oops:

:D :D :D :D :D :D :D

Jestem, jestem. Na Mazurach. Wróciłem po jednym dniu z Warszawy. :D

Znów sam. :(

na piechotę, bo do sądu i się odpalać auta nie opłacało

no i kto mogł przewidzieć, że po wczorajszym pięknym dniu, takie deszcze luną :roll:

ale nic to, byleby druga połowa lipca była piękna i cieplutka

Katju, a co słychać w chałupce waszej?

Jak postęp robót?

znaczy w drugiej połowie lipca wybywacie wszyscy w teren? :D

A w chałupce postęp jest, ale powolny, ściany zmieniły kolor na zielony z racji wiatroizolacji, teraz jest jak w pabie :roll: :wink:

W komturii też była burza. Lunął deszcz. Krótko, pioruny biły.

Witam Wszystkich!

Tak jakoś nie było o czym pisać, bujamy się cały czas z ogrodzeniem a raczej frontem ogrodzenia, był problem ze sztachetami, ale zamówione ok. 16 lipca mają być, potem malowanie, ściągamy fachmanów i mam nadzieję, że w końcu zamkniemy ten temat :roll:

Moje rośliny radzą sobie bardzo dobrze, niestety mało ich, ale za to trawa po pas, a po kolejnych deszczach będzie nowa....przynajmniej kot ma gdzie się chować :wink:

Pozdrawiam!

Witaj Katarina,

u nas też trawa, a raczej mieszanka trawy, koniczyny i innych chwastów, rosła w czerwcu jak oszalała, połowa naszego krótkigo weekendowego pobytu, to było koszenie, ja kosiarką, Mariusz kosą. Ale jest we wsi chłopak gimnazjalista, który się tym trudni, ma sprzęt, no i najważniejsze, jeszcze mu się chce, w przeciwieństwie do jego starszych sąsiadów. Ostatnio przyjechaliśmy w sobotę, a tu pięknie wykoszone :D, szkoda, że tak późno go namierzyliśmy.

Pozdrowienia dlla Sebastiana.

Hej!

mnie całkiem nieźle idzie odchwaszczanie działki - opalić się można trochę i parę spraw przemyśleć, niestety ostatnie deszcze sprawiły, że chwasty górą, ale na sobotę zapowiadają trochę słońca to biorę się ostro do pracy :roll:

Po za tym byłam w ostatnią sobotę na koncercie galowo-finałowym "Śpiewajmy Poezję" na zamku, koncert był wspaniały i moi ulubieni wykonawcy...

i niestety zmarzłam jak pies bo ubrałam się trochę nie teges - kurtki zimowe były mile widziane :wink: