Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie

Czyżby ta paskudna pogoda sprawiła że wszyscy pochowali się po ciepłych domowych kątach.

Mi też się nic nie chce jak huczy i leje za oknem. A na dodatek od biegania po deszczu choróbsko daje się we znaki :(

Na budowie droga dojazdowa odpłynęła i jestem odcięta od świata. Akurat w pierwsze deszcze sąsiad zaczął kopać fundamenty i jeszcze tak złego dojazdu to u mnie nie było :evil: I jak tu dowieść następną partię styro na elewację.

Ale nawet to wszystko nie jest w stanie mnie dobić, kiedy kochani najważniejsze... mam ekipę ... z polecenia i jednym rzutem idzie ocieplenie poddasza podbitka elewcja i zabudowy g-karton w środku.

Przyznaję kamień spadł mi z serca. Takim spsosobem najgorsze roboty będą za mną. A potem to już powolutku.

Tylko poproszę o troszkę ciepełka.

Daxima, droga to pryszcz. Wyschnie i dowieziesz materiały, alle ekipa to jest sukces. :D

pogoda nie rozpieszcza, zwłaszcza dróg.dorwałem sie do inter znowu i pozdrowionka z NC ślę. siedząc przy ciepłych kaloryferkach. CO -gotowe tylko stropu nie mam , posadzek i dziury pod dachem ale damy radę. a błoto jest wszedzie więc się nie martwcie, wyschnie.CO-wnik z okolic Morąga 100%.

Szukam sponsora co sięgnie do wora!!! 8)

Potrzebuję 1mln złotych polskich :roll:

Jest działka do kupienia nad Śniardwami i trzeba wziąć minimum 5ha po ok. 20zł za m2.

No to chyba dobrze liczę co?!

Magdo, to moze byc dobry interes. Kupić, podzielić na dzialeczki rekreacyjne i sprzedać... z zyskiem

Czemu tacy nierozmowni się zrobiliście wraz z nastaniem pory deszczowej :wink:

Ja się usprawiedliwiam. Nieobecna gdyż biegałam po hurtowniach.

Efekt =prace ruszyły całą parą.

Mam ekipę z polecenia którą również polecam. Sprawne chłopaki i dobrze robią.

Nie wiem co jest ale w tym Olsztynku skrywają się niezłe talenty.

Ponieważ chcieli wejść tylko na większa robótkę. Musiałam rozstać się ze wspomnianym juz panem R od elewacji. Może ktoś jest w potrzebie?

Muszę się pochwalić też że mam przesympatycznego kamieniarza. A właściwie arcytalent gdyż głównie to od lat rzeźbi w kamieniu. Takie przepiękne rzeczy widziałam że aż nie mogłam uwierzyć że można to zrobić "tymi ręcami".

I pierwszy raz w życiu pomyślałam że aż szkoda rosypać prochy.

Płaskorzeźba anioła wychodząca z nagrobka śni mi się po nocach.

Przepiękne.I robi to za bardzo bardzo przystępne pieniądze.

Niedługo będzie robił dużą robotę to mi machnie kulę do ogrodu z której będzie się lała woda. ( takie moje małe marzenie było :D )To wam się pochwalę.

A jak komuś się marzy blat granitowy w cenie dla ludzi to też jest do zrobienia.

A co tam nie będę taka i nie będę pana Henia trzymała tylko dla siebie.

Choć raz i mi się trafił ktoś wyjątkowy na budowie :wink:

Tak poza tym oddczuwam wyraźny przesyt budową. Każda decyzja zaczyna mnie przerastać i już nie wiem czego chcę. Chociaż tak niedawno wszystko było oczywiste.

No to sobie pogadałam.

Jak dobrze daxima, że Ciebie mamy. Trzymaj dziewczyno te telefony i adresy na pewno się jeszcze przydadzą.

A ta ziemia na mazurach .......uwaga.........jest przeklasyfikowana :D :o :D

Można budować

Prawda, że to niewiele za taką ziemię

i nie mówcie mi, że tyle nie macie. Pożyczyć nie chcecie i tyle, sknerusy jedne. :cry: :wink: :lol:

Jak dobrze daxima, że Ciebie mamy. Trzymaj dziewczyno te telefony i adresy na pewno się jeszcze przydadzą.

A ta ziemia na mazurach .......uwaga.........jest przeklasyfikowana :D :o :D

Można budować

Prawda, że to niewiele za taką ziemię

i nie mówcie mi, że tyle nie macie. Pożyczyć nie chcecie i tyle, sknerusy jedne. :cry: :wink: :lol:

Dobra, trochę kupię, ale nie całe 50 ha :o Nie dam rady całośc, kredyt spłacam. :D

Nie za, a obok komina, i tylko drewniane jajko tam było :(