tomek1950 21.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Tomku mój ma status nieobecnego a nie zazdrosnego Pozdrów go przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 I znów zostałem sam na straży komturii. Mam tylko jednego giermka - najstarszego wnuka. 7 lat. Jutro zamierzam skończyć budowe schodków do drzwi wejściowych. Kamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala81 24.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 katja jeśli chodzi o deszcz na warmi to poł dnia tu leje!!!! obawiam się że taki deszcz to raczej zniszczy kwiatki niż podleje Dodam jeszcze że wczoraj olsztyńska policja miała niezłą akcję pościgową, która zakończył się pod moimi oknami... nieźle mnie wystaszyli, bo strzelali i samochód wpadł na słup przed moim blokiem, dużo hałasu a w radiu podają odrobinkę nieprawdziwe informacje, trochę poprzekręcane-dowód na to że media kłamią dzielę się swoją przygodą bo dla mnie to był pierwszy raz takiej action jak na filmach gangsterskich Pozdrawiam olsztyńską grupę budującą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kala ja z pięć lat temu miałam identyczne wydarzenie pod blokiem. Wysiadłam późnym wieczorem z samochodu i zdębiałam. Nie wiedziałam czy uciekać do klatki czy paść na ziemię. I chciałabym ostro zaprotestować. brrrrrrr wrrrrrrrrr Ile to może padać Tomku schodki kamienne. O to jak u mnie. O ile się doczekam przy tej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala81 25.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Słyszałam, że od czwartku mają być upały... oby! na weekend jadę nad Wigry i wolałabym żeby było pięknie, bo inaczej to tam zimno i niefajnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Daximo, kamieni ci u nas dostatek Dwa stopnie to oryginalne schodki, prusaczej jeszcze roboty. Wymiar: 140x40x24 ciężkie, jedna sztuka jakieś 300 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 25.07.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Daximo, kamieni ci u nas dostatek Dwa stopnie to oryginalne schodki, prusaczej jeszcze roboty. Wymiar: 140x40x24 ciężkie, jedna sztuka jakieś 300 kg hmm przydałyby mi się oj przydały te stopnice A jeszcze bardziej ekipa specjalizującą się w zabudowach kominków. Może macie jakiś tajemny namiar. A tak wogóle co tak cichutko pozostałe szanowne grono siedzi. Wiem że pogoda dobija. Rusek to pewnie ociepla. Krisker się pojawił ale się nie chwalil postępami. Madzia leniuchuje w przerwie wakacyjnej i pewnie nadzoruje męża przy wykończeniówce. Katja ocieplenie skończone? Katarina jak tam ogrodzenie? Darp biega za kuchnia i już o nas zapomniał. Kropeczka zdradza nas w innnym wątku uff chyba zakończę bo wyjdę na forumowe gestapo. A co tam wiedzcie że mam na was oko. Ach a Daxima jak zwykle zapracowana po uszy. I dziś nawet zrobiła pierwszy krok w kierunku wizji swojej kuchni odwiedzając upatrzone studio kuchenne. pozdr bardzo deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 26.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 witam witam nie ma mnie w tajnym gestapowskim kajeciku Daximy ale zgłaszam się i melduję w tak zwanym międzyczasie: syn nam się urodził był , wieniec górny leją, więźba leży gotowa do montowania, szukamy ekipy wykończeniowej - najlepiej kompleks - od elektryka począwszy na elewacji i malowaniu ścian skończywszy - forumowicze, pomóżcie! z dwójką małych dzieci nie jest łatwo biegać po hurtowniach i randkować z majstrami.... Pozdrawiam upały idą ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 26.07.2007, 5:10, 3900/56 Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 26.07.2007, 5:10, 3900/56 Tadeusz Gratulacje Tomku... oczywiście proszę o przekazanie gratulacji szczęśliwym rodzicom pozdrawiam m. ps. szkoda ze spóźnił się o dwa dni, tak miałby urodziny z wujkiem maksiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zaraz, zaraz, ale żeście mnie zakręcili Może ja głupia i niedorozwinięta jestem, ale Olek77 o synu pisze- GRATULACJE!!!!!!!!!!! a Tomek daty i wymiary podaje? O Matko, weźcie mi to wytłumaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 daxima, no niby mnie nie ma, ale jestem Wysyłam Ci namiary na kominkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zaraz, zaraz, ale żeście mnie zakręcili Może ja głupia i niedorozwinięta jestem, ale Olek77 o synu pisze- GRATULACJE!!!!!!!!!!! a Tomek daty i wymiary podaje? O Matko, weźcie mi to wytłumaczcie. Postaram się wytłumaczyć, choć nie będzie to łatwe. Zacznę więc, ja starożytni Rzymianie "Ab ovo" czyli od jajka. Dawno, dawno temu, po wojnie... i przed wojną... urodził się... komtur mazurski. Dorastajac jako szczęśliwe dziecię komtur do różnych szkół uczęszczał bowiem nie w każdej z tak szczęśliwym kandydatem na komtura wytrzymywano. Po ukończeniu szkół kandydat na komtura pracę rozpoczął, a następnie z pewną białogłową związek małżeński zawarł, a związku tego mama owego Tadeusza (o wymiarach podanych powyżej) poczęta została. Czas jakiś temu, owa córka komtura za męża swego zacnego kawalera pojęła i owocem ich miłości jako pierworodny Jerzy się narodził. A że samotnym się czuł to i rodziców o starszego brata prosił. Zadanie to, choć niewykonalne, zaispirowało komturową córkę i jej małżonka by pierworodnemu nie starszego, a młodszego brata zrobić. I tak to w dniu dzisiejszym Tadeusz na świat przyszedł. A historia Olka... to zupełnie inna bajka... Może ją opowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.07.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 O matko elektryczna!Dziaduniu kochany macki Ci ściskam, a co mi tam, całusa w zarośnięty policzek też wycelowałam. Bo ja Cię ze zdjęć tylko takiego znam.Czy ten 7 latek, z którym ostatnio komturii razem pilnowaliście, to Jurek? Jeszcze raz GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 26.07.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A czy Ty wiesz, że w połowie tej opowieści myślałam, że jednak Olka gdzieś wkręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.07.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Tak jestem z Jurkiem Olka i jego rodziny jeszcze nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 27.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dobrze, ze mnie nie wkręcono w historię poczęć komturskich bo miałabym w domu nieprzyjemności, mój małżon czasem tu zagląda Dziękuję za gratulacje, syn już 2 miesiące skończył 21.05.2007, 3:10, 52/3300 Gratulacje dla DziadkaTomka Pozdrawiam znad kołyski budująca mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 27.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 matko budująca, jeszcze raz gratulki Mam nadzieję, że wszystko OK Trzymam kciukasy Jaką masz różnicę wieku między dziećmi? Pytam bo pomyślałam, że może starsze pomoże, ale jeśli biegasz między nocnikiem, a pieluchą to niezbyt halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.07.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 21.05 to chyba "bliźniak" jak i ja. Pozdrawiam, Forumowy dziadek tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.07.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Tomku, gratulacje i uściski dla Majki i Ciebie Olek, gratulacje również Niech się dzieciaczki zdrowo chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts