Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Dziękuję Katju. Jak widzisz, Majka dalej jest tylko żoną dziadka :D

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my się nieśmiało dołączamy do Warmińko-Mazurskich !!! :D

Witamy się ze wszystkimi grzecznie i liczymy na miłe przyjęcie!

Mamy zamiar budować w Nikielkowie, jak tylko dostaniemy pozwolenie na budowę co idzie jak po grudzie od listopada 2006r.

Ale mamy stron do nadrobienia i przeczytania...może macie jakieś streszczenie? :wink:

Jeszcze raz pozdrawiamy!!

Kasia i Paweł

Witajcie Bidony, streszczenia nie ma, ale możecie zrobić :o :wink: :D dla przyszłych pokoleń. :wink:

Współczuję Wam papierkologii .

Bądźcie częstymi gośćmi forum i naszej zwariowanej grupy :D

Tomek

Witajcie Bidony, streszczenia nie ma, ale możecie zrobić :o :wink: :D dla przyszłych pokoleń. :wink:

Współczuję Wam papierkologii .

Bądźcie częstymi gośćmi forum i naszej zwariowanej grupy :D

Tomek

Witajcie weekendowo.

Olki napiszę do was wieczorkiem w sparawie namiarów na ekipę od wykończeniówki. Chłopaki skończyli właśnie poddasze i jestem bardzo zadowolona. Na chwilkę ode mnie uciekają i ocieplamy. Trochę kiepsko z termianami ale już z nimi rozmawiałam.

Madzia jeszcze raz dziękuję za pomoc. Będę dzwonić w tym tyg.

Tomaszu gratuluję Tobie i małżonce kolejnego potomka. Drużyna pomocników rośnie w siłę :wink:

oraz WITAM! nowych forumowiczów. I mam nadzieję że zostaniecie z nami na dłużej. A Nikielkowo znam troszeczkę bo koleżanka tam się wybudowała. I miałam przyjemność w tamtym roku błądzić po okolicy.

pozdr

A czy ja wam mówiłam że ja już mam dom. Już nawet nie śmiem mówić stodoła gdyż jestem posiadaczką drzwi wejściowych i co się z tym wiąże kluczy do tegoż obiektu. Robi się ładnie :D

Cześć Kasiu i Pawle :D

W Nikielkowie mieszka moja koleżanka.

Kiedyś zazdrościłam jej komunikacji miejskiej i innego niż samochód połączenia z Olsztynem, tak dla bezpieczeństwa. Teraz mamy już busiki, które jeżdżą co godzinę Naterki, Gronity, Dajtki, centrum Olsztyna, ale mem fajnie co?

Bardzo się cieszę, bo mamy tylko jeden samochód i w razie awarii jest alternatywa.

Daxi daj popatrzeć na Twoje drzwi.

Pozdrawiam Was wszystkich z pięknych połonin bieszczadzkich. :D

Niewiedziałem, że Olsztyn jest na bieszczadzkich połoninach :o :wink: :D

Wypoczywaj. pozdrawiam.

Cześć Kasiu i Pawle,

chciałbym przywitać kolejnych sąsiadów z Nikielkowa, ja też czekam na pozwolenie na budowę, ale w tym czasie nie próżnuję, mam urlopik to walczę z trawką i stawiam z bratem ogrodzenie, na razie tymczasowe, ale zawsze zaznaczę swoją bytność w terenie :D .

Mam pytanie, w którym miejscu Nikielkowa macie swoje włości ??

Aha ostatnio nie przyznałem się, że jestem specjalistą (określenie może trochę na wyrost) od spraw farbiarskich (5 lat stażu w Duluxie) a teraz również od taśmowych (tesa tape), więc jeśli ktoś ma jakieś problemy tego typu mogę pomóc w miarę moich skromnej wiedzy i umiejętności.

Oj Raarr, nagana Ci się należy :wink: Ponad miesiąc nic nie pisałeś. :D

Może jakieś zdjęcia działeczki jako pokuta? :D