gawel 03.08.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam Grupę Olsztyńską ! Jestem na wyjeździe w Olsztynie i mam prośbę: potrzebuje dla szwagra pilnie namiar drzwi wejściowe najchetniej drewniane o wymiarach szerokość 150 cm i wysokość 230 cm (oczywiście w świtle otworu) . Z góry dzięki. Szukam po necie ale pierdolca mozna dostać, a tynkarze zewnetrzni dyszą w kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.08.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Na takie drzwi poczekasz ( a raczej szwagier ) i tak min. 4-5 tygodni. Dzwoń i pytaj : Robert Zabielski - Styl Drzwi 605 080 305. Pozdro MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jerzysio Wielkie dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 04.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Oj Raarr, nagana Ci się należy Ponad miesiąc nic nie pisałeś. Może jakieś zdjęcia działeczki jako pokuta? Drogi kompturze, aparatu cyfrowego jeszcze się nie dorobiłem, ale jest to kolejny zakup na mojej długiej liście przy budowie domu, jak na razie zakupiliśmy kosę spalinową, którą porządkujemy nasze włości. Natomiast, jeżeli chodzi o czas od mojego ostatniego wpisu do dziś, to powiem tylko tyle, że szukałem nowego pracodawcy z powodzeniem, oczywiście dalej w branży budowlanej , ale szczegóły zdradze wkrótce !! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Ja z kolei mam cyfrówkę, a kosa spalinowa jest na liście zakupowej. Obecnie walczę z dorodnymi chwastami za pomocą zwykłej, ręcznej kosy, w przypadku wojny można ją przekuć na sztorc Ponadto mam małą, elektryczną podkaszarkę wygraną na loterii fantowej. Zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 05.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 a ja się pochwalę, że aparat wczoraj zakupiłem . Dlatego spełnię twoją prośbę Tomku i wrzucę kilka fotek jeszcze z zarośniętej działki, ale krajobraz już się powoli zmienia. Mam nadzieję, że uda mi się to zrobić jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 05.08.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 witaj Raarr, nasz sąsiedzie. Mamy to nieszczęście posiadać działkę po prawej stronie - Nikielkowo Kolonia. Dokładnie na przeciwko pana Adama (tego co to posiada super żółciuteńką kopareczkę). Mieścimy się zatem w nieszczęsnym planie miejscowym 98' i dlatego tyle ceregieli z pozwoleniem na budowe!! A Ty w której części Nikielkowa urzędujesz? gdzie cię wypatrywać w razie czego jakbyśmy chcieli dokonać inspekcji ogrodzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 05.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 To ja chyba niedaleko, bo na moją działkę mam wjazd na przeciwko sklepu (chyba jedyny w Nikielkowie ) i prawie do końca za ostatnimi ogrodzeniami urzędujemy teraz z bratem, a że mam wolne do 17 sierpnia to będziemy tam raczej codziennie. Jeżeli chodzi o plan zagospodarowania przestrzennego to chyba mamy podobny problem, ale mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni do końca sierpnia, bo Pan projektant działa, zobaczymy co z tego będzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 05.08.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 No to my jesteśmy w podobnej sytuacji....od października 2006 ale też mamy nadzieję, że w końcu wystartujemy. Jak będziemy w okolicy to zajedziemy sie grzecznie przedstawić. Nie wiesz przypadkiem czy szykuje się jakieś powtórne zebranko w sprawie gazociągu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 06.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Powiem szczerze, że nie mam zielonego pojęcia, ale sąsiad jest na bieżąco, więc jeśli będę coś wiedział, dam znać. Na razie gaz to dla mnie abstrakcja teraz myślę o podstawach: prąd i woda, bo bez tego na budowie ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 06.08.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Nareszcie pogoda na Warmii i Mazurach!!! Na chwile wyszło słoneczka a my cieszymy się jak dzieci!! Hasło na dziś : oby do urlopu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.08.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Wojtku i Aniu, trudna sprawa, bo ekipy niepijące alebo wyjechały, albo są zajęte do końca sezonu lub nawet dłużej. Może jakaś terapia szokowa dla dla ekipy? A tak dodatkowo to witajcie w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 07.08.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Tak jak obiecałem wrzucam kilka fotek z mojej włości, na razie tak jak wspominałem tylko trawa, ale mam nadzieje, że się to szybko zmieni. Widok ogólny na działkę, tam w dali to ja walczę z kosą, http://images23.fotosik.pl/50/3cf48f2cb00611ae.jpg sąsiedzi z lewej strony http://images25.fotosik.pl/50/c603899abb23b4cc.jpg widok na Nikielkowo. http://images24.fotosik.pl/50/dd766b23e03be792.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grus1 07.08.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 katja chyba z zaproszenia skożystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grus1 07.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 katja a jakieś fotki chatki może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.08.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witaj Grus i mów z której strony Olsztyna masz to cudo Fotki są gdzieś na stronach grupy olsztyńskiej, przy okazji parę wkleję. Pozdrawiam wszystkich, ale to lato szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.08.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 katja a jakieś fotki chatki może W tym wątku jest parę zeszłorocznych zdjęć http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1287652&highlight=#1287652 Teraz i brzozy grubsze i okiennice wiszą i kominek gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 07.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No, no, no fajna działeczka. Fajne to Nikielkowo! Już kumam gdzie twoje włości Rarr!!! No i widzę punkt centralny wioski - kościół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 07.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 WITAM WSZYSTKICH Z OKOLIC OLSZTYNA JA BUDUJE ZA SLUPAMI, GM. DYWITY. I MAM MALY PROBLEM MUSZE ZMIENIC EKIPE BUDOWLANA, OBECNI NIEŹLE PIJA I RACZEJ NIE DOKONCZA NAM DOMU PRZED ZIMA. PROSZE WIEC WSZYSTKICH O NAMIARY NA SOLIDNE EKIPY BUDOWLANY, JESTESMY NA ETAPIE SKONCZONYCH SCIAN NOSNYCH ZEWNETRZNYCH PARTERU, DOM JEST PARTEROWY Z PODDASZEM UZYTKOWEM. PROSZE WSZYSTKICH O POMOC Więc jest problem a jaki zakres został. Czy tylko stan surowy czy cos wiecej no i czy mogą pracować popołudniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grus1 08.08.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 katja w Gutkowie jak na morąg lecisz z jednej strony jeziorko żbik z drugiej krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts