daxima 12.08.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witajcie Miałam najazd rodzinny. Czytanie nadrobiłam z pisaniem już gorzej. Fajnie ubrawiliście wątek zdjątkami. Dzięki wam dobrzy ludzie za chwilkę miłego relaksu. Byłam jestem i będę za chwilkę. Jutro z malcem na zabieg męskości wyruszam poza Olsztyn. Czekają mnie kolejne trudne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 13.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Magdo, cud widoki apetytu mi narobiłaś na dłuuuugą wędrówkę a powiedz, jak twoja córcia (bo jak widzę jest mniej więcej w wieku mojej) toleruje marsze, lub dłuższe piesze wycieczki? Ot, jak moja córka znosiła wspinaczki http://images26.fotosik.pl/48/10a2e5d599733418.jpg he he he tak to i ja mogłabym się wspiąć ...choćby na K2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 13.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ona potrafiła przysnąć w tym nosidle Na szlakach mijaliśmy jeszcze jednego tatę-wielbłąda, szedł z 6 miesięcznym bąblem, ale nosidło było z daszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.08.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 hej hej witam w piątek grupo, prosze sie meldować bo spaaaadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 melduję się raz jestem, raz mnie nie ma. Zaliczyliśmy króciutki urlop w chałupie, wycieczkę na Mierzeję Wiślaną, pomoczyliśmy nogi w Bałtyku, zjedliśmy rybkę... szybko zlatuje to lato pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 szybko zlatuje to lato pozdrawiam niestety nawet widziałam już bociany zbierające się po polach i pomniejsze ptakulce deliberujące na drutach elektrycznych przed daleką podróżą... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 18.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ach...a my dopiero teraz na urlopie a tu lato się kończy... Konie i psy zmieniają już sierść... I tak cieszymy się krótkim urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raarr 19.08.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a Ja mój przymusowy urlop wykorzystałem na ogrodzenie działki, jak będę miał fotki to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 20.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Papierki już w Starostwie. Trzymajcie kciuki!!Mocno!! Raarr jak będziemy w okolicy to przeprowadzimy inspekcję ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Papierki już w Starostwie. Trzymajcie kciuki!!Mocno!! Raarr jak będziemy w okolicy to przeprowadzimy inspekcję ogrodzenia Trzymamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 22.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a ja czekam dalej na pozwolenie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a ja czekam dalej na pozwolenie:( długo, ale może to norma w waszej gminie Stawiguda, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 22.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 pozwolenie na budowę w gminach nie-miejskich wydaje Starostwo. Stawigudy też się to tyczy. Czyli dłuuuuuuuuuugooooooooo. Idziemy dziś z żoną dowiedzieć się co w trawie piszczy do Starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 22.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No i się dowiedzieliśmy, że za 4 tyg nasza sprawa zostanie dopiero komuś przydzielona....Dobrze, że na Warmii lato w pełni!!Obserwowaliście wczorajszą burzę nad Olsztyniem?? Ale fajne widoki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ... ja obserwowałam nad Warszawą, widok był niesamowity. Nad Olsztynem też tak błyskało niebo? Bez charakterystycznych błyskawic, jakby niebo się rozświetlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A nad "komturią" nie błyskało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No to odczucia mamy skrajnie różne po burzy. Ja zdrowaśki odmówiłam, powyłączałam wszystkie komórki, dekodery i zastanawiałam się czy nie wyłączyć całego prądu w chałupie. Bałam się okropnie, w końcu to mój dom, za który odpowiadam tylko ja. W bloku nigdy nie bałam się burz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja tę burzę przeżyłem tu na Mazurach. Na lądzie. Nie błyskało, ale wiatr nagle uderzyła taki, ze prawie mnie przewrócił, a mały nie jestem. Poczułem się tak, jakbym dostał dechą w twarz. Nigdy w zyciu, czegoś takiego nie widziałem i nie przeżyłem. Żal mi tych co zginęli i ich rodzin, sądzę jednak, że większości ofiar można było uniknąć. Przyczyna tragedii, moim zdaniem, to w dużej mierze beztroska, przecenianie własnych możliwości i umiejętności. Przy pewnej sile wiatru umiejętności i możliwości jednak zawodzą. Żywioł to żywioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.08.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 I jeszcze jedno, prąd ZE wyłączył jakies pół godziny przed pierwszym podmuchem wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Mnie też jest bardzo smutno.I też jestem przekonana, że można było w większości przypadków tragedii uniknąć.Mój mąż trochę się w życiu napływał i wiele burz na łajbie przyszło mu przeżyć i nigdy nie siłował się "ja go czy on mnie".A tu kiedy było widać już na horyzoncie burzowe chmury, młodzież bardzo pewna siebie wypłynęła na jezioro, żeby poczuć adrenalinkę, taką jak w filmie "Wiatr".Włos jeży się na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts