tomek1950 23.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Właśnie skończyłem czytac na forum GW opisy. Niektóre łódki wypływały pół godziny przed uderzeniem wiatru. Nie trzeba było być meteorologiem by zobaczyć co się "święci". I to dziecko co utonęło było "dla bezpieczeństwa" przywiązane do masztu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 (...) Żal mi tych co zginęli i ich rodzin, sądzę jednak, że większości ofiar można było uniknąć. Przyczyna tragedii, moim zdaniem, to w dużej mierze beztroska, przecenianie własnych możliwości i umiejętności. Przy pewnej sile wiatru umiejętności i możliwości jednak zawodzą. Żywioł to żywioł. nic dodać, nic ując... ...słyszałam czyjąś wypowiedź w radiu, czy telewizji, Baranowskiego zdaje się, że nastąpiła całkowita dewaluacja wartości żeglarskich, stopni żeglarskich... na łodzie często wsiadają ludzie nikompetentni i niedoswiadczeni. wychowałam sie nad jeziorami. za czasów liceum setki godzin spędziłam "przeczusując" wodę wiosłami. w najrózniejszą pogodę. a to, co przede wszystkim wbiłam sobie do łba, to szacunek dla wody, nawet gdy jest spokojna. bo gdy jesteś na środku jeziora, to nigdy nie wiadomo, co może sie zdarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 dzień dobry, dzień dobry mam nadzieję, po dusznej, burzowej nocy spokojnego weekendu z samymy dobrymi wiadomościami Wam życzę "ciekawych" czasów dożyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 budziiimyy się http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/dom/19.gif dzień dobry w poniedziałek pogoda odmieniła się komplenie. jesień już nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ... to były czasy, jak tak codzienie budziłaś grupę ale jesieni proszę jeszcze nie wołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ano były... zdaje się, że muszę zmienić pracę, żeby znowu z radością budzić a co tam słychać w dalekim świecie? jak idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.08.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Gul mnie chwyta. Robię w tej chwili małe poprawki i co chwila odkrywam coś nowego, co zrobili, a właściwie nie zrobili "fachofce" Na szczęście nie są to błędy nie do poprawienia, ale dodatkowa praca, czas i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 współczuje ci Tomku bardzo poprawianie po kimś jest najgorsze ... a zmusić ich żeby przyszli i sami dorobili to czego nie zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 u nas też jak po grudzie. Co mozna wybudować przez weekend? Robimy stelaż pod ocieplenie. Najdłuzej schodzi z poziomowaniem, pionowaniem łat, do których później przymocuje się wew. oblicówkę, a ściany naszej chałupy nie należą do najrówniejszych Najgorsze jest to, że nie znajdę nikogo, kto zrobi tak , jak byśmy chcieli Znając życie, wiem, że musiałabym i tak tam być i bez przerwy latać z łatą czy poziomnicą i sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ale przynajmniej będziesz wiedziała, w którym dokładnie miejscu każda "deseczka", czy kabelek sie znajduje my natomiast próbujemy prowadzić remont. no i właśnie - co można zrobić przez weekend, szczególnie, gdy co i rusz wypada a to jakiś grill, a to jakaś rocznica, a to pogoda za ładna i szkoda "w domu siedzieć"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ... a o remoncie mieszkania nic mi nie mów remont, to za dużo powiedziane , ale malowanie konieczne na narzekanie mi się zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ja o tym moim malowaniu juz tyle gadam, że pewnie samo się w końcu zrobi po prostu obudzę się pewnego dnia, a tu cyk i jest ... bo najgorsze są te skosy do malowania, i na pewno cos do poszpachlowania jeszcze powyłazi ...i jak sobie dobrze teraz ponarzekam, to może na cały tydzień wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ... a w dodatku juz od miesiąca nie mam w domu internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.08.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 ... a w dodatku juz od miesiąca nie mam w domu internetu bidula, od miesiąca? ... a z drugiej strony, po co Ci internet, pożeracz czasu Może gdybym ja nie miała internetu, już miałabym mieszkanie odmalowane ... ale mam Kłapouchowy nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 27.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Może gdybym ja nie miała internetu, już miałabym mieszkanie odmalowane ja nie mam i też nie mam, tzn. mam nie pomalowane ... ale mam Kłapouchowy nastrój ...bo to ta pogoda ...bo to poniedziałek trzymaj sie Kasiu. bim-bom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.08.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Może gdybym ja nie miała internetu, już miałabym mieszkanie odmalowane ja nie mam i też nie mam, tzn. mam nie pomalowane ... ale mam Kłapouchowy nastrój ...bo to ta pogoda ...bo to poniedziałek trzymaj sie Kasiu. bim-bom dziękuję i wzajemnie bim bom - jeszcze tylko śniegu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 28.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 dzień dobry dzisiaj jak humorki? u nas dość rześko dzisiaj, choć słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 28.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 u nas tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A u nas słońce, deszcz, a przed chwilą padał grad. Łatana jest kolejna dziura w ociepleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 i dzisiaj tez dzień dobry ...jak nic to juz jesień i chłodne poranki - dziś rano 8 st. brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts