katja 04.09.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dzień dobry dzisiaj nawet Aneska zaspała Zuzia w przedszkolu? A może ona już do zerówki poszła? ... ale gdzie reszta? czy spieszycie się, żeby zdążyć przed pierwszymi mrozami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jestem jestem tylko od rana jakoś tak kosmicznie zalatana Zuzia w przedszkolu, w starszakach. Zerówka w przyszłym roku. ... i dobra wieść: malowanie u mnie w przyszły łykend mąż zmobilizowany i kolega przybędzie z odsieczą. farba i osprzęt już jest. jeszcze musze tylko kratę piwa i można zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 04.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Kochani, pomocy!!!Ekipa moja sobie poszła o tym jak się dowiedzieli, że muszą trochę poprawić. Zostaliśmy z częściowo odeskowanym dachem, dachówką leżącą na działce, bez perspektyw na zakończenie dachu.... Proszę proszę pomóżcie znaleźc kogoś kto by zrobił dach pilnie. Dzwoniłam już do tysiąca dekarzy, najbliższe wolne terminy mają w marcu a może i lepiej...A JA SIĘ MIALAM NA ŚWIĘTA WPROWADZAĆ!Podzielcie się proszę kontaktami, podzwonię, może ktoś ma lukę....Ratujcie budującą matkę!Bardzo proszę o kontakty, może byc na priva.Z góry dziękuję,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jestem jestem tylko od rana jakoś tak kosmicznie zalatana Zuzia w przedszkolu, w starszakach. Zerówka w przyszłym roku. ... i dobra wieść: malowanie u mnie w przyszły łykend mąż zmobilizowany i kolega przybędzie z odsieczą. farba i osprzęt już jest. jeszcze musze tylko kratę piwa i można zaczynać o, to mi sie podoba, pełna mobilizacja, zabezpieczenie tyłów i pewność, że ekipa zwinie żagli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Kochani, pomocy!!! Ekipa moja sobie poszła o tym jak się dowiedzieli, że muszą trochę poprawić. Zostaliśmy z częściowo odeskowanym dachem, dachówką leżącą na działce, bez perspektyw na zakończenie dachu.... Proszę proszę pomóżcie znaleźc kogoś kto by zrobił dach pilnie. Dzwoniłam już do tysiąca dekarzy, najbliższe wolne terminy mają w marcu a może i lepiej... A JA SIĘ MIALAM NA ŚWIĘTA WPROWADZAĆ! Podzielcie się proszę kontaktami, podzwonię, może ktoś ma lukę.... Ratujcie budującą matkę! Bardzo proszę o kontakty, może byc na priva. Z góry dziękuję, Ola Ola, współczuję. Parszywcy jedne . Na priwa wysylam Ci telefon do dekarza z Morąga /to tylko 50 km od Olsztyna/ Kompletnie nie wiem jak stoi z czasem, ale spróbuj. On u mnie też poprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jestem jestem tylko od rana jakoś tak kosmicznie zalatana Zuzia w przedszkolu, w starszakach. Zerówka w przyszłym roku. ... i dobra wieść: malowanie u mnie w przyszły łykend mąż zmobilizowany i kolega przybędzie z odsieczą. farba i osprzęt już jest. jeszcze musze tylko kratę piwa i można zaczynać o, to mi sie podoba, pełna mobilizacja, zabezpieczenie tyłów i pewność, że ekipa zwinie żagli kanapy poszły już do tapicerowania. materiał wybrany. jest dość kontrowersyjny w kolorze. ale cóż. raz kozie śmierć. intuicja mi podpowiada, ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ... a to i kanapy Zdradź kolorek ścian i kanap. Tam wyżej miało być:"nie zwinie żagli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek_77 04.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Aneska, Katja, dziękuję dzwonię ale na razie bez powodzenia.... Gdyby ktoś jeszcze miał jakiegoś dekarza.... Dzięki, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 04.09.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ... a to i kanapy Zdradź kolorek ścian i kanap. Tam wyżej miało być:"nie zwinie żagli" się domyśłiłam kolorka na razie nie zdradzę bo michał jeszcze sie waha (nawet nie wiem dlaczego, skoro już zdecydowane ) ale jak juz będzie, a nie zdążycie u nas być, to wkleję zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ... a to i kanapy Zdradź kolorek ścian i kanap. Tam wyżej miało być:"nie zwinie żagli" się domyśłiłam kolorka na razie nie zdradzę bo michał jeszcze sie waha (nawet nie wiem dlaczego, skoro już zdecydowane ) ale jak juz będzie, a nie zdążycie u nas być, to wkleję zdjątko uzbrajam się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.09.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Olu, spróbuję namierzyć kogoś z mojej ekipy (3 braci, ale często pracują oddzielnie). Nie wiem tylko czy nie wyjechali zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.09.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jak pozwolicie, to dam namiar na kurkową zupę w Gryźlinach Majce. Jedzie do Kawkowa na szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jak pozwolicie, to dam namiar na kurkową zupę w Gryźlinach Majce. Jedzie do Kawkowa na szkolenie. polecam tam również pierogi z czymkolwiek. tzn. te pierogi nie są z czymkolwiek, tylko obojętne z czym są, są pyszne. no i placek gryźliński. aha! nie jestem w żaden sposób zaangarzowana w działalnośc tej kanjpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 a w ogóle to dzień dobry pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jak pozwolicie, to dam namiar na kurkową zupę w Gryźlinach Majce. Jedzie do Kawkowa na szkolenie. polecam tam również pierogi z czymkolwiek. tzn. te pierogi nie są z czymkolwiek, tylko obojętne z czym są, są pyszne. no i placek gryźliński. aha! nie jestem w żaden sposób zaangarzowana w działalnośc tej kanjpy. to się jeszcze okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 nic się nie okaże bo dowody zniszczone, zjedzone znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 05.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Tomek się pojawił, to od razu pierożki, placki, a mnie to tyko zupę Przy najbliższej okazji, jadę tam na wyżerkę dzień dobry pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A taśmy dyktafonów i zapisy z kamer zniszczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 przecież nasz rodzimy agent "ziobro ziobro siedem" pokazał keidyś jak łatwo niszczy się dowody... przykład płynie z góry (na nasze nieszczęscie zresztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Tak.Nowy produkt regionalny zarejestrowany przez nasz kraj w UE:"Ziobrówka" słaby Advokat na kaczych jajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts