katja 05.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 no to dzien dobry we czwartek wczoraj będąc w terenie widziałam ludzi z koszami pełnymi grzybów Tomku, jak tam twoje zbiory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dzień dobry dzisiaj wilgotno i ciepło może do weekendu coś urośnie, a... zapomniałam, przecież u Was malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 malowanie od poniedziałku w łykend ślub i wesele znajomych własnie rozchadzam w pracy nowe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 malowanie od poniedziałku w łykend ślub i wesele znajomych własnie rozchadzam w pracy nowe buty każdy pretekst jest dobry znaczy kieckę już masz na to wesele? znam ten ból przedweselny - kiecka, buty, torebka, biżu, a... i prezent miesiąc temu miałam wesele chrześniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kiecka z zeszłego roku (wesele kuzynki), tylko musze się do niej dopasować, bo odkąd rzuciłam palenie to kilogramy poleciały, że ho ho prezent to ozdobna koperta a to że można przy okazji kupić sobie nową torebkę i buty, to cała radość ...ale nabiegać i tak sie trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 nie chcesz przez to powiedzieć, że się odchudzasz? radość to jest, ale ja nie lubię chodzić po sklepach a w ogóle, to na weselu fajnie jest, miłej zabawy, wyszalejcie się przed tym malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 06.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 odchudzać to nie. za bardzo lubię słodycze. po prostu my baby takie jeteśmy - zawsze cos nam sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 (...) po prostu my baby takie jeteśmy - zawsze cos nam sie nie podoba to prawie jakbym słyszała mojego małża w czasie pracy na "budowie". Podobno ciągle się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 (...) po prostu my baby takie jeteśmy - zawsze cos nam sie nie podoba to prawie jakbym słyszała mojego małża w czasie pracy na "budowie". Podobno ciągle się czepiam Skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 (...) po prostu my baby takie jeteśmy - zawsze cos nam sie nie podoba to prawie jakbym słyszała mojego małża w czasie pracy na "budowie". Podobno ciągle się czepiam Skąd ja to znam? Pozdrów Majkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Majka w drodze do Kawkowa. Dzwoniła przed chwilą. Zatrrzymały się dziewczyny (5) w knajpce w Gręźlinach. Samo knajpka podobno cudo, a żarełko zapowiada się podobno równie wspaniale . Anesko, dzięki na namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Majka w drodze do Kawkowa. Dzwoniła przed chwilą. Zatrrzymały się dziewczyny (5) w knajpce w Gręźlinach. Samo knajpka podobno cudo, a żarełko zapowiada się podobno równie wspaniale . Anesko, dzięki na namiar. a gdzie to Kawkowo leży, bo pierwsze słyszę , a na mapie też nie znalazłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Szukaj na mapie Nowe Kawkowo. Niedaleko Pupek. Od Ciebie to chyba rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Są, rzeczywiście blisko. Co one będą robiły na tej wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Majka i jeszce kilka koleżanek po fachu będą się szkolić. Na naukę nigdy nie jest zbyt późno. Szkolenie prowadzi jakaś "guru" z Niemiec. Kończą w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.09.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Majka i jeszce kilka koleżanek po fachu będą się szkolić. Na naukę nigdy nie jest zbyt późno. Szkolenie prowadzi jakaś "guru" z Niemiec. Kończą w poniedziałek. w warmińskiej głuszy fajnie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja też mam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 (...) po prostu my baby takie jeteśmy - zawsze cos nam sie nie podoba to prawie jakbym słyszała mojego małża w czasie pracy na "budowie". Podobno ciągle się czepiam Skąd ja to znam? wszyscy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.09.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 (...) po prostu my baby takie jeteśmy - zawsze cos nam sie nie podoba to prawie jakbym słyszała mojego małża w czasie pracy na "budowie". Podobno ciągle się czepiam Skąd ja to znam? wszyscy tak mają To mi ulżyło, skoro wszyscy tak mają, głupio by było gdybym miał inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts