tomek1950 15.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Daxi, a może jakieś zdjątko. Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Wstyd mi się przyznać ale od miesiąca nie mam czasu zrobić zdjęcia na budowie Muszę się wziąść w garść i w końcu naładować baterię Obiecuję się wkrótce poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 15.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Acha mam namiar na ekipę polbrukarzy jak ktoś jest zainteresowany z konkurencyjnymi cenami (ale to dla tego że są spod Dobrego Miasta). Ja w ten temacik wchodzę dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A ja na wiosnę, terminy, będę mał taras wykładany kamieniem. OOOOOOooooooooooo. i wokół domu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dziś skończone zostało poprawianie spie......go ocieplenia. Nawet nie jestem szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 17.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 a ja jestem wsiąknięta z malowaniem pokój z antresolą juz pomalowany. została kuchnia i przedpokój, a tam tez niezłe wygibasy trzeba będzie robić. ...ech bo zachciało się mieszkać na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.09.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Anesko podaję dłoń. Ja rózwież walczę z malowaniem poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dzień dobry,pozdrawiam wszystkich malujących i nie tylko. Aneska, chyba przez to malowanie nie miałaś czasu chorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 chorowałam w trakcie, więc nadal choruję ... no i kolorki nie wyszły zbyt kontrowersyjne, powiem więcej, nawet łagodne (chcąc nie chcąc Michał postawił na swoim ) a jak tam u was kolorek na kominie? ciekawam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.09.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ... może miałaś za słabą siłę przebicia z tymi kolorami, przez tę chorobę w gruncie rzeczy mężczyźni to konserwatyści, u mnie jest podobnie , boją się kontrowersyjnych kolorków u nas kolorek taki, jaki był, czyli żaden myślę, że stanie też na mniej kontrowersyjnym, czyli oliwkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.09.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 oliwkowy jest ok. jedna z moich kanap taka jest. druga miała być w kolorze takich jeszcze nie do końca dojrzałych fioletowych winogron, lekko oszronionych poranną rosą, ale stanęło na ...kremowym (nuuuda, prawda?) a może nad waszym kominkiem jakiś "rzucik"? http://deccoria.pl/galeria,id,793 warto przejrzeć tę stronkę. jest tu dużo pomysłów. niestety często nie do zastosowania w naszych mieszkaniach, ale można zaczerpnąć odrobinę inspiracji. u siebie planuję opleść jeden z kominów czymś w tym stylu... no bo może być konserwatywnie i interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 fajowe te graficzne motywy do odważnych świat należy zaintrygowały mnie te niedojrzałe oszronione winogrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ... no bo to ani fioletowy, ani liliowy u nas dzisiaj pikne słońce. aż żal w pracy siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.09.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Weekend zapowiadają słoneczny, choć poranki są rześkie, oj rześkie. Udanego wypoczynku My wyruszamy zmagać się ze ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 dzień dobry w pierwszych dniach jesieni u nas tydzień rozpoczął się pięknie i słonecznie i oby tak było dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 dzień dobry ... już straszą śniegiem w październiku ale cieszmy się z tego co jest / mam na myśli pogodę / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pięknie, słonecznie, teraz już cieplutko, ale fatalnie. Wróciłem dziś w nocy. Rano zauważyłem zniszczony płot, podeptane i zżarte kwiatki i winorośle, ekipa od tynku miała dziś zacząć, ale nie zacznie, cegła na ściankę (ozdobna) będzie w październiku, ekipa od przebudowy obudowy kominka się wypięła (zbyt mała robota i się niepłaca) sauna dalej straszy drzwiczkami z KG, Pies się wytarzał w krowim g....., zapomniałem wziąć pieczywa i sniadanko było cokolwiek dziwne. Czy cały tydzień będzie taki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 24.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 nie bedzie w piątek możesz się spodziewać wielkiego sagana fasolki po bretońsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 nie bedzie w piątek możesz się spodziewać wielkiego sagana fasolki po bretońsku uwielbiam To faktycznie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tomku, nie martw się , to tylko taki zwykły pechowy poniedziałek Co z tą fasolką, bo nie czaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts