Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja na wiosnę, terminy, :evil: będę mał taras wykładany kamieniem. OOOOOOooooooooooo. :wink: :D i wokół domu też. :D

Dziś skończone zostało poprawianie spie......go ocieplenia. Nawet nie jestem szczęśliwy.

... może miałaś za słabą siłę przebicia z tymi kolorami, przez tę chorobę :wink:

w gruncie rzeczy mężczyźni to konserwatyści, u mnie jest podobnie :roll: , boją się kontrowersyjnych kolorków 8)

u nas kolorek taki, jaki był, czyli żaden :wink: myślę, że stanie też na mniej kontrowersyjnym, czyli oliwkowym :D

oliwkowy jest ok.

jedna z moich kanap taka jest. druga miała być w kolorze takich jeszcze nie do końca dojrzałych fioletowych winogron, lekko oszronionych poranną rosą, ale stanęło na ...kremowym (nuuuda, prawda?)

a może nad waszym kominkiem jakiś "rzucik"? http://deccoria.pl/galeria,id,793

warto przejrzeć tę stronkę. jest tu dużo pomysłów. niestety często nie do zastosowania w naszych mieszkaniach, ale można zaczerpnąć odrobinę inspiracji.

u siebie planuję opleść jeden z kominów czymś w tym stylu...

no bo może być konserwatywnie i interesująco :roll:

Pięknie, słonecznie, teraz już cieplutko, ale fatalnie. Wróciłem dziś w nocy. Rano zauważyłem zniszczony płot, podeptane i zżarte kwiatki i winorośle, ekipa od tynku miała dziś zacząć, ale nie zacznie, cegła na ściankę (ozdobna) będzie w październiku, ekipa od przebudowy obudowy kominka się wypięła (zbyt mała robota i się niepłaca) sauna dalej straszy drzwiczkami z KG, Pies się wytarzał w krowim g....., zapomniałem wziąć pieczywa i sniadanko było cokolwiek dziwne. Czy cały tydzień będzie taki...?

nie bedzie :D

w piątek możesz się spodziewać wielkiego sagana fasolki po bretońsku :wink:

:D uwielbiam :D

To faktycznie będzie lepiej. :D