Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ma Mazurach ziąb okropny, dobrze, że przestało padać. Wiatr z południa, ale lodowaty. :o Z Antarktydy? :wink:

Witam Wszystkich z Grupy Olsztyńskiej.

Trochę o mnie: Wychowałem się w Olsztynie i mieszkałem tam przez 20 Lat. Wywiało mnie do Warszawy na 3 lata. Zamierzałem nawet się budować pod Warszawą a raczej pod Piasecznem ale powiedziałem sobie nie-wracam już z dwójką dzieci do Olsztyna. Kiedy tego jeszcze nie wiem, muszę sprzedać działkę tą pod Warszawą a następnie kupić w Olsztynie :D

Pozdrawiam

Witaj Franczesko, tu sami swoi. Mazurscy Mazurzy, Mazurzy z Mazowsza, Mazowszanie z Mazur, Warszawiacy zakochani w Mazurach, Wielkanocne Mazurki...

Te ostatnie to nie z tego wątku, ale też dobre. :D

Czuj się jak u siebie.

Witam szanowną grupę :D

Przyznam się że myślałam że będę miała większe zaległości w czytaniu. Widzę że szanowna się ociąga i zapada powoli w letarg zimowy.

Ja wpisuję się w każdym bądź razie na listę obecności i cichutko mówię obecna ... chociaż duchem ;)

Do pracki nowej ruszyłam więcej dojazdów mam ale za to po przeprowadzce to nawet w kaloszach ruszę podpisać listę obecości.

Tak więc doba z krótkiej zrobiła się jeszcze krótsza.

Ale za to na budowie powolutku do przodu.

Mam bardzo dobrego glazurnika tfu tfu ...oby się nie zepsuł bo codziennie wzdycham z ulgą że pojawił się na mej drodze.

pozdr

Ja zabiegana zapracowana ale nadal obecna

Witaj Daxi, to Ty się ociągasz z pisaniem :wink: :D

Mam ekipę do tynków tylko pogoda... :evil: Tynk zewnętrzny. :evil:

A w środku tez sporo do zrobienia. :evil:

Dziś przybyła obudowa drzwi do kuchni. Wygląda wspaniale.

:D

Jest miejsce na butlę z gazem, duuuuużo półek i szafa. Drzwi będa za kilka dni. Autor? Oczywiście nasz mazurski, niezawodny, słowny, terminowy Romek. :D