tomek1950 11.10.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Zadziała Jurku, zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ... choć pogoda pod zdechłym kaczorkiem ...to MW4ewry1 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ma Mazurach ziąb okropny, dobrze, że przestało padać. Wiatr z południa, ale lodowaty. Z Antarktydy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 12.10.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 cyt.... a kiedyś opowiem Wam, jaka była planowana akcja z Lasami Państwowymi, co to tam prym wiodą takie wąąąąąąąąąąąąąąąąąąąsate ludzie opowiadaj, opowiadaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ... jeszcze trochę poczekam, bo jeszcze zaraz przyjdzie szkolna ekipa ABC i po co mi to, jeszcze któryś z tuszą zacznie skakać po dachu i dziurę zrobi ... abo co innego ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 13.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Witam! Na Warmii - zimno, wieje, pada - pozostaje wino i dobra książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 ... ho, ho ,hooo... same atrakcje J .. rozumiem że wieczorem dla chłopów mecz w ramach rekompensaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 13.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 ... ho, ho ,hooo... same atrakcje J .. rozumiem że wieczorem dla chłopów mecz w ramach rekompensaty ? to dopiero początek atrakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ... no, no, nooooo J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 16.10.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 a tam zaraz no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj2006 17.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Wszystkich z Grupy Olsztyńskiej. Trochę o mnie: Wychowałem się w Olsztynie i mieszkałem tam przez 20 Lat. Wywiało mnie do Warszawy na 3 lata. Zamierzałem nawet się budować pod Warszawą a raczej pod Piasecznem ale powiedziałem sobie nie-wracam już z dwójką dzieci do Olsztyna. Kiedy tego jeszcze nie wiem, muszę sprzedać działkę tą pod Warszawą a następnie kupić w Olsztynie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witaj Mikołaj! Najważniejsze to wiedzieć czego się chce, a Ty wiesz Więc do dzieła! Życzę udanych transakcji. Pisz o postępach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.10.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mikołaj ! Witamy.. ... no i powodzonka a póki co może zerkniesz pod kreskę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franczesco 17.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam serdecznie Budowniczych z Olsztyńskiej Grupy na początek tylko powitanie bo troszke tremy mam mieszkam na mazowszu. Dlaczego do Was zaglądam ? może z czasem uda mi się to wyjawić... Wszystkiego dobrego dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witaj Franczesko, tu sami swoi. Mazurscy Mazurzy, Mazurzy z Mazowsza, Mazowszanie z Mazur, Warszawiacy zakochani w Mazurach, Wielkanocne Mazurki... Te ostatnie to nie z tego wątku, ale też dobre. Czuj się jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cześć - wpadłem na chwilkę do Was zobaczyć jak sobie radzą moi krajanie Pewnie dzieliłbym z Wami los, gdybym nie wyjechał zdradzając swoje ukochane miasto - Olsztyn. No cóż, na Wrocław też nie mogę narzekać, choć brakuje tu wody (jezior i pitnej w kranie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.10.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Franczesco Witaj ...emigrant '82 J ...jak na Mazowszu to może zajrzysz pod kreskę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 18.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam szanowną grupę Przyznam się że myślałam że będę miała większe zaległości w czytaniu. Widzę że szanowna się ociąga i zapada powoli w letarg zimowy. Ja wpisuję się w każdym bądź razie na listę obecności i cichutko mówię obecna ... chociaż duchem Do pracki nowej ruszyłam więcej dojazdów mam ale za to po przeprowadzce to nawet w kaloszach ruszę podpisać listę obecości. Tak więc doba z krótkiej zrobiła się jeszcze krótsza. Ale za to na budowie powolutku do przodu. Mam bardzo dobrego glazurnika tfu tfu ...oby się nie zepsuł bo codziennie wzdycham z ulgą że pojawił się na mej drodze. pozdr Ja zabiegana zapracowana ale nadal obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witaj Daxi, to Ty się ociągasz z pisaniem Mam ekipę do tynków tylko pogoda... Tynk zewnętrzny. A w środku tez sporo do zrobienia. Dziś przybyła obudowa drzwi do kuchni. Wygląda wspaniale. Jest miejsce na butlę z gazem, duuuuużo półek i szafa. Drzwi będa za kilka dni. Autor? Oczywiście nasz mazurski, niezawodny, słowny, terminowy Romek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 18.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ...szafki drzwi kuchnia jak to brzmi abstrakcyjnie i bajecznieJestem pełna podziwu nad postępem wicia tego uroczego komturowego gniazdka.I tak cichutko tylko powiem Komturze ale ja Ci tej suny zazdroszczę. "Pognieciona" (to ostatnio moje ulubione określenie na mój stan psycho-fizyczny) Daxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts