katja 29.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Aneska w bojowym nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 29.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ... jak "Wolność wiodąca lud na barykady", tylko ...w pełni ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 29.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ... jak "Wolność wiodąca lud na barykady", tylko ...w pełni ubrana ...jak to w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ... jak "Wolność wiodąca lud na barykady", tylko ...w pełni ubrana Słusznie, bo chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 ...ale wróćmy do dyskusji o budowaniu jak z ekipami w Olsztynie? , ile trzeba wcześniej zamawiać dajmy na to murarzy czy dekarzy. Ja we Wrocławiu podpisałęm umowę na wykonanie we wrześniu 2006 a zaczynaliśmy w kwietniu 2007. Teraz moi fachowcy maja terminy zaklepane do 2009. Na tym forum inetersują mnie tylko i wyłącznie tematy związane z budowaniem - j.w. ...ale my nie musimy się temu podporządkowywać. Hmmmm: 1. nie szukam kłótni - analizę zjawiska "warszawki" zostawiam socjologom 2. zależy mi na informacjach z mojego rodzinnego Olsztyna - poszukam w takim razie grupy nieco bardziej merytorycznej ......ale bez urazy, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 29.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Bez urazy rodowici warmijako mazurzy też tu są.Merytoryczni w pewnej mierze też.O budowaniu zawsze i wszędzie chętnie i miło... w miarę czasu i możliwości chętni również i ku pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 29.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Pozdrawiam, każdy może tu napisać co mu tylko do głowy przyjdzie, mnie tematy budowlane aktualnie obchodzą niewiele, za to chętnie sobie czytuję dyskusje na każdy temat, nie mam zbyt wielu znajomych warszawiaków - ale Tomek jest Warszawiakiem przez duże "W" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Bardzo Ci Kasiu dziękuję.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.10.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ...ale wróćmy do dyskusji o budowaniu jak z ekipami w Olsztynie? , ile trzeba wcześniej zamawiać dajmy na to murarzy czy dekarzy. Ja we Wrocławiu podpisałęm umowę na wykonanie we wrześniu 2006 a zaczynaliśmy w kwietniu 2007. Teraz moi fachowcy maja terminy zaklepane do 2009. Na tym forum inetersują mnie tylko i wyłącznie tematy związane z budowaniem - j.w. ...ale my nie musimy się temu podporządkowywać. Hmmmm: 1. nie szukam kłótni - analizę zjawiska "warszawki" zostawiam socjologom 2. zależy mi na informacjach z mojego rodzinnego Olsztyna - poszukam w takim razie grupy nieco bardziej merytorycznej ......ale bez urazy, pozdrawiam wszystkich Daro, nikt nie szuka kłótni. po prostu my tu sobie urządzamy pogaduszki nie tylko o budowaniu, wykończeniówce, czy cenach działek. więc jeśli zbyt ostro to zabrzmiało - wybacz, nie było to moim zamiarem. pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.10.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Anesko - nie gniewam się, choć Twoje słowa zabrzmiały jakbym czegoś od Was żądał - a wcale tak nei jest. Miło sobie tutaj spędzacie czas, a ja niestety dość mało czasu mam na to - i jeśli już to szukam po sieci informacji, która jest najcenniejszym towarem w tych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 30.10.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Anesko - nie gniewam się, choć Twoje słowa zabrzmiały jakbym czegoś od Was żądał - a wcale tak nei jest. Miło sobie tutaj spędzacie czas, a ja niestety dość mało czasu mam na to - i jeśli już to szukam po sieci informacji, która jest najcenniejszym towarem w tych czasach jeślibyś nawet po łebkach przeleciał nasz wątek zauważyłbyś, że chętnie dzielimy się informacjami o ile je posiadamy. wyglądało to jednak troszkę jak tupanie nogą: "halooo proszę państwa wy tu gadu gadu a ja czekam". a przecież skoro informacja jest dla ciebie taka cenna, to poświęcony czas nie jest stracony pozdrawiam i życzę miłego wieczoru A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 31.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Pozwoleni odebrane A teraz czas na kredyt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Gratuluję pozwolenia, trzymam kciuki za kredyt i budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 02.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No i widzisz Daro, jak się nie obrucisz pupa zawsze z tyłu. A informacji jak nie miałeś tak nie masz. Pozwól, że choć w małym procencie ten brak nadgonię. Łupsztych- komunikacja miejska, niedaleko jezioro Krzywe, instalacja wod.-kan. 200zł za metr. Gronity -komunikacja (bus), media-słyszałam, że sprzedaż wstrzymana, bo nie wiadomo gdzie ostatecznie pójdzie obwodnica, ale ok.150zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No i widzisz Daro, jak się nie obrucisz pupa zawsze z tyłu. A informacji jak nie miałeś tak nie masz. Pozwól, że choć w małym procencie ten brak nadgonię. Łupsztych- komunikacja miejska, niedaleko jezioro Krzywe, instalacja wod.-kan. 200zł za metr. Gronity -komunikacja (bus), media-słyszałam, że sprzedaż wstrzymana, bo nie wiadomo gdzie ostatecznie pójdzie obwodnica, ale ok.150zł za metr. NIc na siłę, ja jakoś specjalnie napięty nie jestem - jak chyba wszystkie chłopaki z Olsztyna Ale rzeczywiście może pobudowałbym coś dla rodziców koło Olsztyna i stąd potrzeba orientowania sie w terenie. Na razie mają mieszkanie niedaleko starówki i dom letni nad j. Gim, więc nie ciśnie ich ten temat zbytnio. A ja mam gdzie przyjechać i wypocząć. POżyjemy zobaczymy. A Magdo Tobie dziękuję serdecznie za informacje i za dbałość o moje samopoczucie na tym forum. POzdrawiam z pięknego Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 05.11.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja też chcę pozwolenie na budowę a nie mam... Mija dokładnie 1 rok i 1 miesiąc odkąd staramy się o pozwolenie na budowę. Walczymy dalej dzielnie!!! Zimno się zrobiło, ciemno za oknem, tylko czekać aż naszą piękną krainę śniegiem zasypie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kozak 05.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam, mam pyatnie dot. operatora energii ENERGA (oddz. Szczytno) - czy doprowadzaja prad bez pozwolenia na budowe ? W dokumentach, ktore nalezy dolaczyc do wniosku pozwolenia nie ma .... Potrzebowal bym ponizej 10kV - cel: planowana budowa (na razie ogrodzenie ..). Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz, Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 05.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja też chcę pozwolenie na budowę a nie mam... Mija dokładnie 1 rok i 1 miesiąc odkąd staramy się o pozwolenie na budowę. Walczymy dalej dzielnie!!! Zimno się zrobiło, ciemno za oknem, tylko czekać aż naszą piękną krainę śniegiem zasypie! podaj dane na PW = zobaczę co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 dzień dobry Jesteście? Przygotowani na nadejście zimy ? W zeszłym roku 4 listopada moja działka wyglądała tak: http://foto1.m.onet.pl/_m/a5c7a4d694d8aadc76258981d5033e21,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek72 07.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 moja działka podobnie ..ale bez domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts