aneska 22.11.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 czy koło okrąglaka to nie wiem, słyszałam, że jest gdzieś na ul. Curie-Skłodowskiej (za zburzonym juz Kopernikiem). maja podobno szeroką gamę wzorów i kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 22.11.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a tak, tak jest taki sklep na ul Skłodowskiej Curie, na rogu z Ratuszową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panterka-23 22.11.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 hmmmmmmmm poszukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Katju już ciasto na pierniczki ...ojej a ja właśnie dziś o tym myślałam To ile to miało stać? Kurcze gdzie ja miałam ten cudo przepis Co do sklepu z tapetami Daxima jak zwykle już nadciąga z pomocą Za urzędem miasta (idąc w 1 maja (pod górę lewą stroną ) pierwsza uliczka w lewo i do końca (trwają tam właśnie prace remontowe bruku) dokładnie na rogu budynku po prawej stronie tejże uliczki Ogromny wybór dla projektantów i innych zauroczonych tapetami. Polecam długą posiadówkę na kanapie. Jest co oglądać. Co do zakupów w Olsztynie konkretniej bo duża lista Za leży czego szukasz i w jakich przedziałach cenowych. Projektanta nie znam bo sama się param A tak wogóle pozdrawiam U mnie wchodzą w końcu parkieciarze. Robota glazurnikom idzie jak krew z nosa ale nie narzekam ekipa pierwszy sort. I ciągle czasu na wszystko brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 panterka z projektantem wnętrz nie pomogę, bo swój domek sama projektowałam od środka. Kafle w Olsztynie myślę, że warto zajrzeć wszędzie, bo czego nie znajdziesz w jednym sklepie, to być może będzie w drugim . Rzeczywiście WEMA na ul.Wyszyńskiego, Kwadrat koło OBI i powiem szczerze, że do OBI też bym weszła bo często mają kafle Cersanitu, Tubądzina, Cerkoloru. Na ul. Lubelskiej dwa sklepy, ale zapomniałam nazw. Lubelska... Cerbud na przeciwko sklepu z drzwiami Porta i obok tejże Porty Klink wielki szary budynek cofając się Cortina oraz Zajrzyj do Blue sklep z sanitariatami zaraz dalej tejże Cortiny Najwyższa półka jakościowo cenowa sklep na przeciwko Komfortu czyli niedaleko Wemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 hej hej przyjmiecie nowa poczatkującą na swoim forum? Moze sie przedstawie; jestem Ania, jestem z Olsztyna, kupilismy dzialke i zaczynamy walczyc o pozowlenie na budowe bo w przyszlym roku chcemy wystartowac i to jak najwczesniej ze stanem surowym..... Mam nadzieje ze bede mogla liczyc na Wasze rady i doswiadczenie Pozdrawiam serdecznie no widzisz Andzia jak ja tu dawno nie zaglądałam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Co tam Daxima u Ciebie? Ja jestem na etapie ocieplania poddasza, ogrzewanie uruchomione, podłogi położone. Dół cały wykończony. Jak pogoda i finanse pozwolą to ruszę z ogrodzeniem i polbrukiem.Dzisiaj po prawie 4 m-cach odebrałem mapki powykonawcze. Wkrótce zostanę pełnoprawnym mieszkańcem gminy Stawiguda. A po numer dla posesji już pisemko złożyłeś??? ...pst bo ja Cię nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panterka-23 23.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Znalazłam projektanta zadzwoniłam hmmmmmmmm pytałam ile kosztuje projekt kuchni - 10 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Znalazłam projektanta zadzwoniłam hmmmmmmmm pytałam ile kosztuje projekt kuchni - 10 tyś Projekt kuchni robi w cenie kuchni wykonawca - to standard. 10tys to jakiś kosmos - ja za projekt łazienki ze secyfikacją materiałową (we Wrocławiu) i nadzorem wykonawczym robionym przez studentkę ASP płacę 1 tys pln. A projekcik jest super - 3 zdjęcia umieściłem w swoim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 26.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Katju już ciasto na pierniczki ...ojej a ja właśnie dziś o tym myślałam To ile to miało stać? Kurcze gdzie ja miałam ten cudo przepis (...) Daxima, robię zgodnie przepisem z postu UKF, tylko cukru daję mniej http://forum.muratordom.pl/przepisy-na-swiateczne-pysznosci,t36307.htm?highlight=pierniczki I tak jak pisalam wcześniej, ostatnio z podwójnej porcji, bo piernik z tego ciasta okazał sie wyśmienity. Już poooora na to ciasto , bo trzeba upiec z tydzień wcześniej. Ten drugi termin bardzo ważny, bo pierniczki zaraz po upieczeniu twardnieją i muszą zdążyć zmięknąć przed świętami. W przepisie jest, że ciasto musi dojrzewać 5 tyg., ale 3 też wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.jaro 26.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam szanownych Grupowiczow. Jesli pozwolicie, dolacze do Was. Chwilowo znajduje sie na poczatku drogi, gdyz dopiero zaczynam zalatwianie formalnosci. Posiadam dzialke w Olsztynie i zaczynam przymierzac sie do wykonania projektu. Zapewne niebawem rozpoczne zameczac Was pytaniami, poniewaz ze wzgledu na spora odleglosc, nie mam jeszcze dobrego rozeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witaj mr jaro Pytasz czy pomożemy. Oczywiście, że tak. Oczywiscie w miarę naszych skromnych możliwości i wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.jaro 26.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Serdecznie dziekuje. Kazda pomoc jest cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 27.11.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam szanownych Grupowiczow. Jesli pozwolicie, dolacze do Was. Chwilowo znajduje sie na poczatku drogi, gdyz dopiero zaczynam zalatwianie formalnosci. Posiadam dzialke w Olsztynie i zaczynam przymierzac sie do wykonania projektu. Zapewne niebawem rozpoczne zameczac Was pytaniami, poniewaz ze wzgledu na spora odleglosc, nie mam jeszcze dobrego rozeznania. Witaj mr.jaro w naszej sennej grupie olsztyńskiej . Pytaj, tu czasem zaglądają osoby, które dużo wiedzą na temat papierkologii budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.jaro 28.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witaj mr.jaro w naszej sennej grupie olsztyńskiej . Pytaj, tu czasem zaglądają osoby, które dużo wiedzą na temat papierkologii budowlanej He, he, no wlasnie - papierkologia zdecydowanie stanowi moja slabosc. Wprawdzie pochodze z Olsztyna, ale od chwili wyjazdu wiele juz wody w Lynie uplynelo. Zarowno prawo budowlane, jak prawo administracyjne mocno sie zmienily. W tej dziedzinie zmuszony jestem do ponownego raczkowania. Mam jednak nadzieje, ze jako konstruktor, przynajmniej pod tym wzgledem nie napotkam na trudnosci nie do przebycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Grupa na 2 stronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.12.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Grupa na 2 stronie! musimy się poprawić więc melduję się. ...teraz z domku, bo Zuśka ma zapalenie oskrzeli i jesteśmy uziemione. a pozostali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Majka uziemiła się sama wczoraj wieczorem. Ma wysoką gorączkę. Ja, zdrowy. Ktoś musi być zdrowy, by ktoś mógł chorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 05.12.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 widzisz jakie z nas dzielne żuczki wnoszę po twoim poście, że nadajesz w w-wy... nie tęskno ci za mazurami? i za tym widokiem? http://images34.fotosik.pl/69/46a6d7eeba1676b1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Oj ckni się. Byłem tam w sobotę, ale bardzo krótko. A tam tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts