aneska 10.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 eeeech pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja dziś kupiłem jakieś orzeszki, grzybki marynowane, żurawinę i borówki (do mięsa) majonez (będzie kryptoreklama, Redakcję proszę o wybaczenie, ale ten jest najlepszy - Kielecki). I kilka innych świątecznych drobiazgów. Nogi mi zadrżały przy kasie... W domu żadnego zapachu piernikowego nie ma. Podgrzeję sobie zaraz bigosik to zapach będzie. Bigosik mojej produkcji. Kapusta z kiełbasą pół na pół. + oczywiście przyprawy. Duuuuużo przypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.12.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 też mniam mniam smacznego Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.12.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.12.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 bigosik jak najbardziej mówisz kielecki? serio? jeszcze go nie próbowałam W tym roku przegapiłam sezon na żurawiny. Co roku na targu w Morągu kupowałam wiaderko świeżo rwanych na bagnach. W tym roku nie trafiliśmy, pod koniec listopada już było po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Majonez TAK. Potwierdzone naukowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.12.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Majonez TAK. Potwierdzone naukowo. A organoleptycznie? coraz bardziej mnie intryguje znaczy zdrowy jest? Ty go produkujesz, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 12.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Fajnie z forum budowlanego mamy kącik kulinarny Na budownictwie się znam a na gotowaniu nie. Chcecie bym umarł z głodu czy przewidujecie kryzys w budownictwie i pomagacie mi nauczyć się gotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.12.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 tematy budowlane ucichły, bo chyba wszyscy w Olsztynie już się pobudowali a okres przedświąteczny jest taki kulinarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.12.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Majonez TAK. Potwierdzone naukowo. A organoleptycznie? coraz bardziej mnie intryguje znaczy zdrowy jest? Ty go produkujesz, czy co? Robili badania na SGGW. Jasiek przyniósł taką informację z zajęć. A organoleptycznie jest bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.12.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Teraz rozumiem. Nie omieszkam spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.jaro 15.12.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 tematy budowlane ucichły, bo chyba wszyscy w Olsztynie już się pobudowali Nie wszyscy. Powiedzialbym, ze jedni wiecej pisza, inni wiecej czytaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.12.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 tematy budowlane ucichły, bo chyba wszyscy w Olsztynie już się pobudowali Nie wszyscy. Powiedzialbym, ze jedni wiecej pisza, inni wiecej czytaja... W tym wątku nie wiele informacji się znajduje, ale właśnie taki jego urok; relaks, spokój, błogie "nicniemówienie" .... jak cały wakacyjny Olsztyn - który kocham . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 17.12.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czołem grupo!! Mamy opinię ZUDP!! POZYTYWNA!!! Otwieramy winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czołem grupo!! Mamy opinię ZUDP!! POZYTYWNA!!! Otwieramy winko Gratulacje!!!! Ale, ale... Otwieracie winko, sami? A grupa to co? Wodę ma chłeptać? Jak zwierzę? Proszę się poprawić i wirtualne winko dla grupy postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.12.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czołem grupo!! Mamy opinię ZUDP!! POZYTYWNA!!! Otwieramy winko Gratulacje!!!! Ale, ale... Otwieracie winko, sami? A grupa to co? Wodę ma chłeptać? Jak zwierzę? Proszę się poprawić i wirtualne winko dla grupy postawić. Przyjechali bandyci, każdy pije co chwyci Ja mam zawsze na podorędziu lampeczkę. I przyjeżdzam w gości zawsze z nową butelczynką ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.12.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witaj, witaj w "komturii" Jestem niestety jeszcze w Warszawie, ale niedługo, naprawdę niedługo przenosimy się na Mazury. Miło będzie Was gościć. A jakiś komturowy produkt zawsze się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.12.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Bidon gratulacje!!! http://www.szampan.net/image/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.12.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj, witaj w "komturii" Jestem niestety jeszcze w Warszawie, ale niedługo, naprawdę niedługo przenosimy się na Mazury. Miło będzie Was gościć. A jakiś komturowy produkt zawsze się znajdzie. Gościć? hhmmm nie wiedziałem, że to prywatne forum kogokolwiek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.12.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj, witaj w "komturii" Jestem niestety jeszcze w Warszawie, ale niedługo, naprawdę niedługo przenosimy się na Mazury. Miło będzie Was gościć. A jakiś komturowy produkt zawsze się znajdzie. Gościć? hhmmm nie wiedziałem, że to prywatne forum kogokolwiek.... ...o co ci znowu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts