Daro_K 18.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj, witaj w "komturii" Jestem niestety jeszcze w Warszawie, ale niedługo, naprawdę niedługo przenosimy się na Mazury. Miło będzie Was gościć. A jakiś komturowy produkt zawsze się znajdzie. Gościć? hhmmm nie wiedziałem, że to prywatne forum kogokolwiek.... ...o co ci znowu chodzi? O nic o nic - czujcie się jak u siebie w domku Ja stawiam http://images25.fotosik.pl/127/d92115ccad9e69fcm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 18.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a więc: zdrowie! a tak a propos, Tomku nastawiłeś swoje pierwsze winko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a więc: zdrowie! a tak a propos, Tomku nastawiłeś swoje pierwsze winko? Już przefermentowało i się klaruje. Dużo w tym roku tego nie będzie, niecałe 3 butelki. Zapach ma ciekawy. Smak... poczekam jeszcze trochę żeby dojrzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallyna 20.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Widzę, że tu jedna wielka familia Muszę wziąć się do roboty i stworzyć swoj dziennik budowy Planujemy budowę domku na wiosnę 2008r w Barczewie niedaleko Olsztyna. mamy już pozwolenie na budowę, wniosek o kredyt złożony. Szukamy teraz fachowców od fundamentów i lipka...Nie wiem o co się zahaczyć, nikt z naszych znajomych nie buduje się, nie pochodzimy z Olsztyna, nie mamy żadnych pleców czy znajomości Może znacie jakiąś sprawdzoną, godną polecenia ekipę do fundamentów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 20.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 witam znanych i nieznanych. TP nas olała wiec z netem cieżko . remoncik idzie ale już w pełni mieszkamy. może jakieś fotki dam. dzidzia ( bo chyba nie mówiłem) 4 miesiace juz ma. czas szczególny więc Abyście zdrowi byli bo pracy wiele czai się wszędzie. pozdrawiam. gripi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witaj mallyna Jak Olsztyn się przebudzi, to może Ci coś doradzi. Ja zamiejscowa Gripi, kopę lat , widzę, że nie próżnowałeś Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mallyna 20.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 tez mam taką nadzieję, że ktoś mi doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.12.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witaj mallyna Jak Olsztyn się przebudzi, to może Ci coś doradzi. Ja zamiejscowa Gripi, kopę lat , widzę, że nie próżnowałeś Czekamy na fotki. O poradę to tu trudno, ale pospać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witaj mallyna Jak Olsztyn się przebudzi, to może Ci coś doradzi. Ja zamiejscowa Gripi, kopę lat , widzę, że nie próżnowałeś Czekamy na fotki. O poradę to tu trudno, ale pospać można. ... a od jakiegoś czasu równie łatwo o uszczypliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.12.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witaj mallyna Jak Olsztyn się przebudzi, to może Ci coś doradzi. Ja zamiejscowa Gripi, kopę lat , widzę, że nie próżnowałeś Czekamy na fotki. O poradę to tu trudno, ale pospać można. ... a od jakiegoś czasu równie łatwo o uszczypliwości Sam kiedyś ciężko dobijałem się tu o informacje, ale mi przeszło - teraz leniwie tu zaglądam, bo przywiązany jestem do Olsztyna. Nie wiadomo jednak ilu prawdziwych Olsztyniaków tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 22.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam wszystkich! Widzę, że tu jedna wielka familia Muszę wziąć się do roboty i stworzyć swoj dziennik budowy Planujemy budowę domku na wiosnę 2008r w Barczewie niedaleko Olsztyna. mamy już pozwolenie na budowę, wniosek o kredyt złożony. Szukamy teraz fachowców od fundamentów i lipka...Nie wiem o co się zahaczyć, nikt z naszych znajomych nie buduje się, nie pochodzimy z Olsztyna, nie mamy żadnych pleców czy znajomości Może znacie jakiąś sprawdzoną, godną polecenia ekipę do fundamentów? Pozdrawiam Może bedę mógł wam pomóc. Po świętach będę wiedział. Najlepiej dajcie kontakt na mój priv a ja przekaże do ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 22.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie wiadomo jednak ilu prawdziwych Olsztyniaków tu zagląda Jestem olsztyniakiem od urodzenia więc jestem chyba prawdziwy. A budowlaniec to dodatkowy atut nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 22.12.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witaj mallyna Jak Olsztyn się przebudzi, to może Ci coś doradzi. Ja zamiejscowa Gripi, kopę lat , widzę, że nie próżnowałeś Czekamy na fotki. O poradę to tu trudno, ale pospać można. ... a od jakiegoś czasu równie łatwo o uszczypliwości Sam kiedyś ciężko dobijałem się tu o informacje, ale mi przeszło - teraz leniwie tu zaglądam, bo przywiązany jestem do Olsztyna. Nie wiadomo jednak ilu prawdziwych Olsztyniaków tu zagląda ...nie ma obowiązku odwiedzania tej grupy, jak i nie ma obowiązku udzielania porad nie rozumiem czemu nas odwiedzasz, skoro ci się tu nie podoba może po prostu założysz własną grupę prawdziwych olsztyniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Bardzo mi się tu podoba Nie wyrzucajcie mnie Aneska, ale mogę jeszcze zostać troszkę? A poza tym, czemu się nagle wszyscy zaczęli mną przejmować - nie macie nic innego do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 23.12.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Bardzo mi się tu podoba Nie wyrzucajcie mnie Aneska, ale mogę jeszcze zostać troszkę? A poza tym, czemu się nagle wszyscy zaczęli mną przejmować - nie macie nic innego do roboty? he he doooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wszystkim z Grupy Olsztyńskiej Radosnych, pełnych uśmiechu i rodzinnej, magicznej atmosfery, Świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, spełnienia marzeń, zrealizowania planów, niech się wszystko układa tak, jak tego pragniecie tola życzy http://www.borsoft.pl/dragons/federacja/galeria/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.12.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Tolu dziękuję Dla Ciebie, całej grupy olsztyńskiej tej z Warmii i Mazur i dla sympatyków grupy ślę życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. Aby nadchodzący świąteczny czas był okazją do wytchnienia, do spotkań z najbliższymi, niosąc radość i pogodę na cały nadchodzący rok. katja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 23.12.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Gwiadki najjaśniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonychKarnawału szalonego, roku bardzo udanegooraz wszelkiej pomyślności, życząKasia i Paweł No i oczywiście się poprawiam i winko dla całej grupy!! ZDROWIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 23.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Gwiadki najjaśniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych Karnawału szalonego, roku bardzo udanego oraz wszelkiej pomyślności, życzą Kasia i Paweł No i oczywiście się poprawiam i winko dla całej grupy!! ZDROWIE!!! Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.12.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi. Radości w smutku, dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy...Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts