tomek1950 09.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Przy przenoszeniu drzwi, one same z siebie, bez uderzena rozsypały się w drobny mak Drzwi to szklana, hartowana tafla o wymiarach 2 m x 70 cm. Wstawiliśmy z płyty GK bo tylko to miałem pod ręką. Ale to działa! 100 stopni było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.05.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Prawdopodobna przyczyna to wada fabryczna przy hartowaniu szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 09.05.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja widzę emblemat - to dobrze Projekt jest w trakcie tworzenia, wiem co chcemy mieć , zobaczymy co z niego wyjdzie- dość nikczemne rysunki sporządzone przeze mnie wysłałam do firmy żeby wstępnie określili koszt domu w technologii szkieletowej i z bala - musimy czekać do czwartku, a potem będziemy zamawiać projekt, zależy nam na czasie bo musimy wystąpić do gminy o warunki zabudowy - dzwoniliśmy i miły Pan kazał podac nam takie szczegóły, że musimy mieć projekt żeby je wskazać. Na decyzję czeka się ok. 2 tygodnie - moze być krócej, jeśli chodzi o wodę i ścieki to też nie jest problemowe, najgorzej może być z energią - o czym wszyscy nas informują - coś w tym jest Narazie idę suszyć i kręcić włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dzień dobry Wstałam! http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-c__8_.gif Katarina! Plany ambitne...podziwiam, życzę powodzenia . Przy takim zapale jak Twój, napewno wam się uda spędzic Boże Narodzenie w nowym domu. Giedajty, to jak mnie pamięć nie myli Gmina Jonkowo. Z tego co piszesz to nie mają tam planu i musisz czekać na warunki zabudowy - życze abyś je jak najszybciej dostała... Jesli nadal rozglądasz się za inspektorem nadzoru to mogę ci podać namiar . Pozdro a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.05.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 heljo, heljo ...jak tam z samiutkiego rana .. a mówili ze bedzie padac, a tu MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 z samiutkiego rana to ZIIIIMNOOO u nas padało, a teraz pochmurnie, ale mimo to MD Jerzysiu, Katjo, Tomku, Katarino.... (mało nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ...do pieczenia chleba, ale ja krzykniesz ze stawiasz piwo ( z RANA ) to zobaczysz ilu jest chetnych J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Jerzysiu, to jest myśl!!!!!!Idę na piwo, kto sie ze mną urywa z pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.05.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ja się urywam http://www.saomainet.com/storyimages/piwo.jpg Wczoraj przybyła nam jedna grupowiczka, a to się często nie zdarza, Aneska więcej optymizmu Giedajty, ale te nazwy są cudne, Katariny leżą na trasie Łolsztyn- Murąg Aneska, napisz Ty mi, jako doświadczona forumowiczka, czy na swoim komputerze, po lewej pod nickiem naszego Komtura, widzisz jego dom wśród lip. Bo ze mną coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 więc to jest tak: w pracy na kompie - widze, w domu na laptoku - czasem nie widzę, a na kompie męża - widze zawsze, a teraz to wogóle już widze podwójnie....uuups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 i coś mi mój mężuś kochany tłumaczył kiedys czemu tak sie dzizeje, alemć zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.05.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ja widzę krzyżyk , ale inne widzę... wszystko wypiłaś ? czy taka głowa słaba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 głowa słaba.... i jeszcze śniadanka nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 teraz widzę, że za mało tych piw, nie dla wszystkich wystarczy http://www.saomainet.com/storyimages/piwo.jpghttp://www.saomainet.com/storyimages/piwo.jpg Aneska dla Ciebie śniadaniehttp://www.infoser.com/trojka_catering/images/kanapka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 łojoj!!! Katja, ale wyżerka!!!! mniaammmm dzięki, dobra z ciebie dusza, o głodnej koleżance pamiętałaś No to zabawa http://www.gify.biz/obiekty/gify%20naczynia/bebi0032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ... ale u nas zabawowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Grupa harcuje jak komtura nie czuje! Ja już po pracy to piwco mogę. Mam nowopoznanych sąsiadów. Też remontują chałupę w tej samej wsi co ja. Namawiałem ich na forum i przystąpienie do naszej grupy. Będzie nas więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dobry Wieczór Państwu! Aneska, będę wdzieczna za namiary na inspektora nadzoru, im wcześniej znajdziemy tym lepiej. Czytam sobie narazie o kominkach i kozach - coś musimy wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Kasiu, kominek. Można popatrzeć na płomienie. Fajny relax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 To napewno, ale znalazlam bardzo fajne piecyki - też widać ogień - jedyny ich minus to to że nie można ogrzewać również poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts