Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Przy przenoszeniu drzwi, one same z siebie, bez uderzena rozsypały się w drobny mak :evil:

Drzwi to szklana, hartowana tafla o wymiarach 2 m x 70 cm.

Wstawiliśmy z płyty GK bo tylko to miałem pod ręką.

Ale to działa!

100 stopni było :D

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prawdopodobna przyczyna to wada fabryczna przy hartowaniu szyby.

Ja widzę emblemat - to dobrze :o

Projekt jest w trakcie tworzenia, wiem co chcemy mieć , zobaczymy co z niego wyjdzie- dość nikczemne rysunki sporządzone przeze mnie wysłałam do firmy żeby wstępnie określili koszt domu w technologii szkieletowej i z bala - musimy czekać do czwartku, a potem będziemy zamawiać projekt, zależy nam na czasie bo musimy wystąpić do gminy o warunki zabudowy - dzwoniliśmy i miły Pan kazał podac nam takie szczegóły, że musimy mieć projekt żeby je wskazać. Na decyzję czeka się ok. 2 tygodnie - moze być krócej, jeśli chodzi o wodę i ścieki to też nie jest problemowe, najgorzej może być z energią - o czym wszyscy nas informują - coś w tym jest

Narazie idę suszyć i kręcić włosy :p

Dzień dobry :D

Wstałam!

http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-c__8_.gif

Katarina! Plany ambitne...podziwiam, życzę powodzenia :D . Przy takim zapale jak Twój, napewno wam się uda spędzic Boże Narodzenie w nowym domu. Giedajty, to jak mnie pamięć nie myli Gmina Jonkowo. Z tego co piszesz to nie mają tam planu i musisz czekać na warunki zabudowy - życze abyś je jak najszybciej dostała... Jesli nadal rozglądasz się za inspektorem nadzoru to mogę ci podać namiar :D .

Pozdro

a

Ja się urywam :roll:

http://www.saomainet.com/storyimages/piwo.jpg

Wczoraj przybyła nam jedna grupowiczka, a to się często nie zdarza, Aneska więcej optymizmu :D

Giedajty, ale te nazwy są cudne, Katariny leżą na trasie Łolsztyn- Murąg :wink:

Aneska, napisz Ty mi, jako doświadczona forumowiczka, czy na swoim komputerze, po lewej pod nickiem naszego Komtura, widzisz jego dom wśród lip.

Bo ze mną coś nie tak

Grupa harcuje jak komtura nie czuje! :wink:

Ja już po pracy to piwco mogę.

Mam nowopoznanych sąsiadów. Też remontują chałupę w tej samej wsi co ja. Namawiałem ich na forum i przystąpienie do naszej grupy. Będzie nas więcej.

Kasiu, kominek. Można popatrzeć na płomienie. Fajny relax.