aneska 11.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam szacowną grupę Fajne gimnastyki tu wczoraj odchodziły Aneska, juz po urlopie? Wypoczęta? Słońca na weekend życzę, takiego jak dzisiaj w Warszawie niestety urlopu nie było, a wręcz odwrotnie ...dlatego też konieczność przeprowadzenia gimnastyki jw. witaj Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 ... to może za przykładem Katariny na imprezkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 tymczasem resetuję się przy piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 to zdrówko! miłego wieczoru, wieczora ech, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Właśnie wróciłem z "Komturii". Ponad 5 godzin jazdy. Ślizgawka i zero piaskarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witajcie po długim odwyku od forum. Koniec roku rozłożył mnie na łopatki. Chróbska rodzinne (nawet komp się pochorował) na budowie jesteśmy na etapie zrywania parkietu ( u mnie zawsze musi być pod górkę ) bo fachowiec wyciął numer zwijając się na inną robotę i podrzucając pracownika który sobie nie poradził w temacie. Więc na święta syf i nici z grzania się przy kominku. ...A nowy rok ..przyniósł nowego członka rodziny. mam nadzieję że przeprowadzę się w tej sytuacji do jesieni pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.01.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 (...) ...A nowy rok ..przyniósł nowego członka rodziny. mam nadzieję że przeprowadzę się w tej sytuacji do jesieni pozdr Daxima, nic się nie chwaliłaś, że oczekujesz. A to niespodzianka Chłopiec czy dziewczynka? Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 (...) ...A nowy rok ..przyniósł nowego członka rodziny. mam nadzieję że przeprowadzę się w tej sytuacji do jesieni pozdr Daxima, nic się nie chwaliłaś, że oczekujesz. A to niespodzianka Chłopiec czy dziewczynka? Gratulacje!!! ... przyniósł w postaci wiadomości o nowym lokatorze ... teraz 9 miechów oczekiwania Mam nadzieję że mały "lokator" już zamieszka w nowym domu. Dość już niespodzianek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Gratulacje Daxima i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 16.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 A... to też gratulacje Trzymaj się ciepło i zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Mazury "zapłakane deszczem". Demontuję kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Mazury "zapłakane deszczem". Demontuję kominek. znudził się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Mazury "zapłakane deszczem". Demontuję kominek. znudził się Nie znudził się, ale będzie przebudowany. Kupiłem na allegro kafle i... przerobię go na coś w kształcie pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Mazury "zapłakane deszczem". Demontuję kominek. znudził się Nie znudził się, ale będzie przebudowany. Kupiłem na allegro kafle i... przerobię go na coś w kształcie pieca. ... znaczy ciepły będzie? Dzisiaj zachodnie Mazury w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Wschodnie też były w słońcu. Kominek prawie rozebrany. Wokół wkładu powstanie coś na kształt pieca. Nagrzeje się w czasie palenia i będzie oddawał ciepło przez kilka godzin."im wyższa temperatura, tym wyższa kultura." A Wasz kominek jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Wschodnie też były w słońcu. Kominek prawie rozebrany. Wokół wkładu powstanie coś na kształt pieca. Nagrzeje się w czasie palenia i będzie oddawał ciepło przez kilka godzin. "im wyższa temperatura, tym wyższa kultura." A Wasz kominek jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ładny. Dziękuję Nasz też się nagrzewa i oddaje, całą dzisiejszą noc oddawał Obudziłam się koło drugiej i mu dolożyłam "paliwa". Jestem już w Warszawie, słońca nie było i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 A ja dalej w "komturii" Wracam jutro. Do Warszawy, i okrężną drogą na Mazury. ewnie w czwartek znów wyląduję w komturii. Złapałem "magika" od wykończeń (Chałupy, nie kieszeni) i póki go nie "wykorzystam" nie oddam. Pozdrawiam' Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Tomek, ..wytrwałości w budowaniu systemu grzewczego zacnej KOMTURII J ... no i kasy rzecz jasna...i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dzięki, Jerzysiu. Kupiłem na allegro 3 piece jutro jadę na zachód. Moja dzielna "knedliczka" musi pociagnąć sporą przyczepkę. W sumie muszę przejechać z przyczepą prawie 1500 km. Będzie kaflowa kuchnia, a oba kominki zyskają płaszczyk ze starych kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 23.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam! U mnie mały remoncik, poprawiamy pęknięcia regipsów, panowie robią bałagan ale zaraz sprzątają po sobie, w zasadzie nie jest źle, jutro za to będzie się pylić... Tomku taka kuchnia kaflowa oprócz uciążliwości palenia w niej to super sprawa, pamiętam jak u babci piekłam na płycie placki z ciasta pierogowego, uwielbiałam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts