tomek1950 20.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Baaaaardzo Was lubię. Całą czwórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.02.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 nie mogłam się powstrzymać... Dominik i jego dzisiejsze sprzątanie na działce!! a jaki zadowolony, aż miło popatrzeć http://img142.imageshack.us/img142/2909/resizeofdsc01124vt9.jpg bardzo ładne miejsce na dom powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.02.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 mnie też się podoba prawie jak u mnie, brzoza, sosna, brzoza, sosna... ... i śniegu rzeczywiście nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 21.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Baaaaardzo Was lubię. Całą czwórkę. my Ciebie tez baaaardzo lubimy Dziękujemy! nam też bardzo się podoba!! Można powiedzieć miłość od pierwszego wejrzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Baaaaardzo Was lubię. Całą czwórkę. my Ciebie tez baaaardzo lubimy Dziękujemy! nam też bardzo się podoba!! Można powiedzieć miłość od pierwszego wejrzenia! Nam też się "komturia" spodobała. Ale co my w tych ruinach widzieliśmy? Przecież nie zwały śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.02.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Nam też się "komturia" spodobała. Ale co my w tych ruinach widzieliśmy? Przecież nie zwały śmieci? duszę Tomku, masz już wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Nie mam. Wyniki trafią bezpośrednio ze szpitala do przychodni Wizyte u lekarza mam we wtorek. Dzis jadę do "komturii" Muszę obgadać z majstrem terminy i zakres prac. Wczoraj dowiedziałem się, że złapał jakąś większą robotę. Może w soboty będzie mógł popracować u mnie? Wracam w poniedziałek do Warszawy. Odezwę się z Mazur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.02.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No jak tam na Mazurach (i Warmiii) aura do budowania sprzyjająca. U mnie pd Wrocławim wiosna w pełni - biorę się niebawem za tynkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No jak tam na Mazurach (i Warmiii) aura do budowania sprzyjająca. U mnie pd Wrocławim wiosna w pełni - biorę się niebawem za tynkowanie. klimatu to wam trochę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Wszem i wobec, i każdemu z osobna wiadomym czynię, że wierzchowiec mój bezpiecznie i bez problemu do komturii mnie dowiózł, a popas niewielki w zacnym Zajeździe Wiejskim uczynilismy. Po rozbudowie i dłuższej przerwie, Zajazd właśnie swe wierzeje otworzył i głodnych gości serdecznie zaprasza na bardzo smaczne i niedrogie jadła. Osobiście polecam żurek z jajkiem i kiełbasą - najlepszy na trasie z Warszawy do Giżycka, a kapusniak równego sobie nie ma zarówno w Koronie jak i Prusiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 21.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Szkoda, że to nie mój kierunek, ale ja za to mam na trasie Gryźliny Mimo to napisz gdzie ten zacny Zajazd, bo nie wykluczone, że wiosną do Romka się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Pomiędzy Piszem, a Orzyszem wieś nazywa się Szczechy Wielkie. Kapusniaku którego nienawidziłem od dziecka tam polubiłem. Z polewek jest rosół z kołdunami. Z dan drugich swietne pierogi, mięsa, ryby i wiele wiele innych. Warto tam zajrzeć. Polecam z czystym sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 22.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 dziękuję, zanotowałam W Warszawie mokro i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 dziękuję, zanotowałam W Warszawie mokro i wieje Tu też wieje, ale nie pada. Nawet słoneczko trochę, przez chmury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 No jak tam na Mazurach (i Warmiii) aura do budowania sprzyjająca. U mnie pd Wrocławim wiosna w pełni - biorę się niebawem za tynkowanie. klimatu to wam trochę zazdroszczę Ja zazdroszczę mazursko-warmińsiego spokoju nad jeziorami w strefie ciszy Mam do mojego domku na Warmii 420km - po polskich drogach to cała wieczność i na weekend wypad jest raczej bez sensu - odbiję sobie w długie weekendy. Mam nadzieję, że moi rodacy z Warszawy nie zmienią zbytnio otoczenia mojej chatki - bo maja tam niebezpiecznie blisko (170km). Nie mówię tego ot tak sobie, kilka razy z całą grupą sąsiadów robiliśmy jesienią porządki i bynajmniej nie po sobie. Nawet założyliśmy stowarzyszenie broniące przyrody w regionie, bo już nam hotele chcieli stawiać - na szczęście nieskutecznie. Tak czy inaczej, wszystkie drogi prowadzą nad wodę - ja niestety mam Odrę, ale dobre i to, by ukoić oczy harmonijnym widokiem natury. Mam plan, by za dwa trzy lata z Wrocławia dostać się motorówką na jeziora mazurskie - to będzie hard trawel po bezdrożach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 22.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 u nas mały poślizg... dzisiaj wszystkie bloczki miały zadomowić się na działce, niestety samochód po wyładowaniu pierwszych dziewięciu palet poprostu zakopał sie na amen... heh chcesz rozśmieszyć Pana Boga pokaż Mu swoje plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 u nas mały poślizg... dzisiaj wszystkie bloczki miały zadomowić się na działce, niestety samochód po wyładowaniu pierwszych dziewięciu palet poprostu zakopał sie na amen... heh chcesz rozśmieszyć Pana Boga pokaż Mu swoje plany Zakopanie się samochodu na działce budowlanej to normalka. Co by nie mówić, macie i bloczki, i samochód. Jak podeschnie ziemia to go wykopcie. Przyda się. U mnie, kiedyś kierowca chciał "lepiej" podjechać i zjechał kilka metrów w zagłębienie. Wyciągały go 2 traktory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 u nas mały poślizg... dzisiaj wszystkie bloczki miały zadomowić się na działce, niestety samochód po wyładowaniu pierwszych dziewięciu palet poprostu zakopał sie na amen... heh chcesz rozśmieszyć Pana Boga pokaż Mu swoje plany Kochani: 15 marca 2007 roku dzirsko na moja działke wjechał transport stali a za nim koparka - i tak im zostało. Do wyciągnięcia ich przyjechała Fadroma, zaparła się na drodze i powoli wyciągnęła obu. Nie było mowy o jakimkolwiek odgarnięciu humusu przez 30 dni, a i tak w kwietniu wynająłem zręcznego operatora, który cześć prac brał łyszką. A o to jeden z mądrali, którzy nie chcieli słuchać ostrzeżenia: cytat z mojego dzinnika: Pewien "Kozak" chciał pojeździć bez pozwolenia po naszych działkach;] i tak mu zostało http://images25.fotosik.pl/116/3c8aec976a2e0d53m.jpg Próbowały go wyciągnąć dwa Katapilary, wywrotka z napędem na 3 osie i to coś: - i nie dali rady http://images32.fotosik.pl/53/046dfe14dd598726m.jpg ..."nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypdaku..." itd ale zanim się zakopał zdążył mnie wkurzyć Więc nie martwcie się, ale warto pomyśleć o tym wcześniej - ja przed zimą wysypałem kliniec na podjazdach i do wejść. Niektórzy kładą palety (tylko nie te do zdania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Oj powiało w nocy solidnie na Mazurach. Płamane drzewa, zerwane linie energetyczne. Prąd już jest, ale droga dalej zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts