tomek1950 10.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Nad ogrzewaniem poddasza się zastanawiam. Do życia wystarczy nam dół, a góra tylko od wielkiego dzwonu, czyli większego najazdu Hunów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.05.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 na górze mam zamiar mieć dwa lub trzy pokoje - w tym sypialnię i dlatego jesli zdecydujemy się na kominek to właśnie z grzewaniem na cały dom, cena też będzie grała niemałą rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ogrzewane kominkiem ma sporo zalet, ale trochę wad. Zalety to tania instalacja. Sam kominek i rozprowadzenie są tańsze od centralnego ogrzewania. Opał też tańszy. Wadą jest, że masz "kotłownię" w domu i trochę brudu. Ale to już zależy od stylu domu i upodobań. Jeśli kominek to dobrze ociepl dom. Nie będziesz przecież dokładać w nocy do kominka, a wstawać rano i szczękać zębami to nie jest to co lubią indanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.05.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Dzień dobry!!!!! Katarina, namiary na Inspektora na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dzień dobry Grupa harcuje jak komtura nie czuje! to dobre Mam nowopoznanych sąsiadów. Też remontują chałupę w tej samej wsi co ja. Namawiałem ich na forum i przystąpienie do naszej grupy. Będzie nas więcej. super, czekamy! A ciekawe co u Jeziorki. Zapomniała o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aneska, dzisiaj co robimy ? Odpoczywamy po imprezie ? http://www.vilnensis.vu.lt/nr-14/hamak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 oooooo! to jest myśl!!!Kafkę już sobie zaparzyłam, mogę poodpoczywaćhttp://www.gify.biz/gify%20kreskowki/gify-Garfield/garf0003.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam! Aneska, dzięki za inspektora, jak tylko będziemy mieć projekt i warunki zabudowy będziemy się kontaktować - u mnie w lodówce chłodzi się wino - zaraz otwieram i może sałatka owocowa polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.05.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ja sobie właśnie popijam gingersika Już po obiadku... mąż zapadł w drzemkę, dziecko piecze ciasto z klocków, z okien wschodnich widać wielką burzową chmurę, z zachodnich piękne słońce... sielanka poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.05.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Faktycznie nieźle; widoki z okna mam podobne, natomiast mąż przerabia kolejną gierkę - totalna strzelaninadzisiaj sprawdzam ceny okien drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.05.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aneska mam pytanie, czy Pan inspektor jest z Olsztyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Kontaktowałem się z Jezorką, pan Romek - stolarz i cieśla wstawił jej już okna, a za kilka dni pan Zenek zacznie ocieplać dom. Szykuje się pomału parapetówka. W ten weekend mam zamiar skończyć układanie podłogi na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dobry wieczór Katarina, Pan inspektor jest z Olsztynka, ale w Olsztynie bywa prawie codziennie. A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 11.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zawsze to lepiej jak ktoś jest na miejscu, mniej problemów z dojazdami i załatwianiem wszystkiego - chociaż jeśli to nie my będziemy musieli załatwiać to wszystko jedno Pogoda jest do niczego, czekam na słońce i ciepełko, dobranoc wszystkim, idę jeszcze pare rzeczy poczytać i zaklinać pogodę! Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.05.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dobranoc co do pogody....kiepsko jutro i pojutrze przymrozki z rana, w dzień słońce, ale chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 dzień dobry pogoda jak na Pankracego. Przed nami jeszcze Serwacy, Bonifacy i zimna Zośka i tak co roku Tomek, my z Romkiem umówieni jesteśmy na następny poniedziałek. Moje okna przejadą 150 km, myślę, że wyboje mazursko-warmińskie im nie zaszkodzą . Kurcze, nie mogę sie doczekać Jeziorkę oczywiście pozdrowiłeś od nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam, witam ...a ja jutro raniutko smigam do Olsztyna ...a nie bylem od.... ludzie tak dlugo nie zyja MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.05.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jerzysio, podróż sentymentalna ... o Stawigudę zachaczysz ? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts