Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może grupa olsztyńska

irebur

Recommended Posts

Nad ogrzewaniem poddasza się zastanawiam. Do życia wystarczy nam dół, a góra tylko od wielkiego dzwonu, czyli większego najazdu Hunów :wink:

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• tomek1950

1910

• katja

1890

• aneska

1258

• Jerzysio

640

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ogrzewane kominkiem ma sporo zalet, ale trochę wad. Zalety to tania instalacja. Sam kominek i rozprowadzenie są tańsze od centralnego ogrzewania. Opał też tańszy. Wadą jest, że masz "kotłownię" w domu i trochę brudu. Ale to już zależy od stylu domu i upodobań. Jeśli kominek to dobrze ociepl dom. Nie będziesz przecież dokładać w nocy do kominka, a wstawać rano i szczękać zębami to nie jest to co lubią indanie.

dzień dobry :D

Grupa harcuje jak komtura nie czuje! :wink:

to dobre :roll:

Mam nowopoznanych sąsiadów. Też remontują chałupę w tej samej wsi co ja. Namawiałem ich na forum i przystąpienie do naszej grupy. Będzie nas więcej.

super, czekamy! :D

A ciekawe co u Jeziorki. Zapomniała o nas :-? :(

Kontaktowałem się z Jezorką, pan Romek - stolarz i cieśla wstawił jej już okna, a za kilka dni pan Zenek zacznie ocieplać dom. Szykuje się pomału parapetówka. :D

W ten weekend mam zamiar skończyć układanie podłogi na górze.

Zawsze to lepiej jak ktoś jest na miejscu, mniej problemów z dojazdami i załatwianiem wszystkiego - chociaż jeśli to nie my będziemy musieli załatwiać to wszystko jedno :lol:

Pogoda jest do niczego, czekam na słońce i ciepełko, dobranoc wszystkim, idę jeszcze pare rzeczy poczytać i zaklinać pogodę!

Pa!

dzień dobry :D

pogoda jak na Pankracego. Przed nami jeszcze Serwacy, Bonifacy i zimna Zośka :wink: i tak co roku

Tomek, my z Romkiem umówieni jesteśmy na następny poniedziałek. Moje okna przejadą 150 km, myślę, że wyboje mazursko-warmińskie im nie zaszkodzą :( . Kurcze, nie mogę sie doczekać :D

Jeziorkę oczywiście pozdrowiłeś od nas?