tomek1950 09.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 a może już przyszła pora na dziennik? Się pytasz? Pisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Tomku, mam do Ciebie pytanie dotyczące bojlerów elektrycznych. Jesteśmy na etapie wybierania, mają być dwa, do łazienki i kuchni. Napisz, jak sobie radzisz ze spuszczaniem z nich wody na zimę. Oglądamy różne modele i nie mają one specjalnego ustrojstwa do tego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Kasiu, też mam dwa w kuchni 15 l. po prostu odkręcam go, wyjmuję i wylewam wodę. W łazience na wejściu do boilera założyłem trójnik i zawór. Opróżnianie 80 l grawitacyjnie trwa ponad godzinę. Kupiłem małą sprężarkę i wydmuchuję wodę z całej instalacji. Cała okcja trwa tylko 15 minut. W tym roku, ponieważ przyjeżdżałem do "komturii" bardzo często i nie wiedziałem jak spuścić resztki wody z przewodów pralki i zmywarki, zaryzykowałem (sprawdzając starannie prognozy pogody) i nie spuszczałem wody. Zostawiałem el. podgrzewanie podłogi na 30%. Temperatura utrzymywała się na poziomie + 4 do + 7 stopni. Na szczęście zima była lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 jakiej firmy te podgrzewacze? Naczytalam sie o rdzewiejących zbiornikach i konieczności wymiany anody magnezowej co 1-2 lata. Zadowolony jesteś ze swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ten mały mamy już jakieś 6 - 7 lat. Działa bez zarzutu. Jakiś włoski produkt kupiony na Bartyckiej, a duży to Elektrolux z Hiszpanii. Też nic złego się nie dzieje. Anody nie wymieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.03.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Tomku, dzięki A jak się ma Twoja stopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Gips zdjęty, noga puchnie i ruchomość jak narazie ograniczona. Niedługo zaczynam rehabilitację. Potrzebne mi to było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Gips zdjęty, noga puchnie i ruchomość jak narazie ograniczona. Niedługo zaczynam rehabilitację. Potrzebne mi to było... Rehabilitacja pomoże, cierpliwosci Wiem, jak to wkurza, jak człowiek niesprawny, a tu robota czeka, plany, terminy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 12.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Oj. nie mogłem znależć grupy ale już jestem.A to lewa czy prawa stopa??? Bo jakoś lewa mi się filmowo kojarzy.Zdrowia życzymy wszystkim i każdemu. U nas dzidzia ciut kaszelek ale damy radę.Troszkę prac dachówkowych ( stara przed-po-za-niemiecka uffff)zakończyliśmy, wiosna idzie,żab pełno, raz ciepło raz zimno, zajęć mnóstwo.No i do tego jeszcze jakby było mało mego krzątania Bakcyla chlebowego zjadłem i na razie w piekarniku a piec chlebowy zewnętrzny może latem.Mąka żytnia ze młyna trochę wody i już.http://images27.fotosik.pl/174/c47184ad75c9019em.jpgpozdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Gripi, zbyt rzadko bywasz to i grupa stronami ucieka Prawa, najgorsze hamowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Gripi, zdrówka dla dzidzi. A chlebek apetyczny, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 13.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 dzięki. Maja (dzidzia) już dzisiaj szaleje więc Na dworze za to barowa i szkoda nawet mi psa wygonić. Przynajmniej cug w piecu lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 pogoda nieciekawa , a planuję się wybrać w ten weekend w okolice Morąga. Może śnieg nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 pogoda nieciekawa , a planuję się wybrać w ten weekend w okolice Morąga. Może śnieg nie spadnie Okolice Morąga? hmm - miałem tam przyjaciela Orneta, Miłakowo itd..... Ech fajnie byłoby tam wpaść - np. do Kretowin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.03.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 pogoda nieciekawa , a planuję się wybrać w ten weekend w okolice Morąga. Może śnieg nie spadnie Okolice Morąga? hmm - miałem tam przyjaciela Orneta, Miłakowo itd..... Ech fajnie byłoby tam wpaść - np. do Kretowin ciepło, ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.03.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 pogoda nieciekawa , a planuję się wybrać w ten weekend w okolice Morąga. Może śnieg nie spadnie Okolice Morąga? hmm - miałem tam przyjaciela Orneta, Miłakowo itd..... Ech fajnie byłoby tam wpaść - np. do Kretowin ciepło, ciepło Innych miejsc nie znam specjalnie, ale jak będę się może kiedyś uganiał za Tobą to poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 13.03.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 pogoda nieciekawa , a planuję się wybrać w ten weekend w okolice Morąga. Może śnieg nie spadnie Okolice Morąga? hmm - miałem tam przyjaciela Orneta, Miłakowo itd..... Ech fajnie byłoby tam wpaść - np. do Kretowin ciepło, ciepło Innych miejsc nie znam specjalnie, ale jak będę się może kiedyś uganiał za Tobą to poznam nic nie wiem, żeby rozesłano za mną list gończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 13.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 pogoda nieciekawa , a planuję się wybrać w ten weekend w okolice Morąga. Może śnieg nie spadnie Okolice Morąga? hmm - miałem tam przyjaciela Orneta, Miłakowo itd..... Ech fajnie byłoby tam wpaść - np. do Kretowin ciepło, ciepło Innych miejsc nie znam specjalnie, ale jak będę się może kiedyś uganiał za Tobą to poznam nic nie wiem, żeby rozesłano za mną list gończy To nie list gończy może być powodem, ale zwyczajna "chemia"... a reakcja zachodzi w różnych momentach, czasem jak przeleci jakiś skrzydlaty stworek i strzałą rani jednego z uczestników "gonitwy" lub poprostu przeznaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykv 17.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Mam pytanko, ile płaciliście dla kierownika budowy? A może wybrać lepiej inwestora zastępczego. Proszę o Wasze opinie? Pozdrawiam wszystkich Olsztyniaków, również tych napływowych tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts