tomek1950 08.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja też kilka osób mogę przenocować. Zgłoszenia przyjmuje do chwili wyczerpania miejsc leżących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Zapisujcie się http://forum.muratordom.pl/v-spotkanie-forum-rejestracja,t128446.htm i ja Aneska, śpicie u nas, oczywiście Zapraszamy! dzięki kochani jesteście słyszałam, że to spotaknie jest bez pociech, więc bedziemy we dwójkę ... no i podobno w wersji nieco pompatycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Zapisujcie się http://forum.muratordom.pl/v-spotkanie-forum-rejestracja,t128446.htm i ja Aneska, śpicie u nas, oczywiście Zapraszamy! dzięki kochani jesteście słyszałam, że to spotaknie jest bez pociech, więc bedziemy we dwójkę ... no i podobno w wersji nieco pompatycznej nic nie wiem, gdzie tak mówią? W piwnicach Muratora dzieci miały swój kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 09.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to pewnie coś źle przeczytałam, albo pokręciłam...chyba mnie jakoś ten Pałac Prymasowski zakręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to pewnie coś źle przeczytałam, albo pokręciłam ...chyba mnie jakoś ten Pałac Prymasowski zakręcił dopisz Zuzę, jakby było bez dzieci, to by napisali od razu. Jak się będą nudzić, to pojadą z Magdą wcześniej do domu metrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to pewnie coś źle przeczytałam, albo pokręciłam ...chyba mnie jakoś ten Pałac Prymasowski zakręcił dopisz Zuzę, jakby było bez dzieci, to by napisali od razu. Jak się będą nudzić, to pojadą z Magdą wcześniej do domu metrem Katja, jesli chodzi o atrakcje, jesteś nie do pobicia - metro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to pewnie coś źle przeczytałam, albo pokręciłam ...chyba mnie jakoś ten Pałac Prymasowski zakręcił dopisz Zuzę, jakby było bez dzieci, to by napisali od razu. Jak się będą nudzić, to pojadą z Magdą wcześniej do domu metrem Katja, jesli chodzi o atrakcje, jesteś nie do pobicia - metro. ... ale do mnie tak najprościej sie dostać Podjeżdża pod sam blok a do Urzutu metrem sie nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to pewnie coś źle przeczytałam, albo pokręciłam ...chyba mnie jakoś ten Pałac Prymasowski zakręcił dopisz Zuzę, jakby było bez dzieci, to by napisali od razu. Jak się będą nudzić, to pojadą z Magdą wcześniej do domu metrem Katja, jesli chodzi o atrakcje, jesteś nie do pobicia - metro. ... ale do mnie tak najprościej sie dostać Podjeżdża pod sam blok a do Urzutu metrem sie nie dało Z Urzutu widać nie ma zadnego posła Gdyby by,ł metro juz by tam dochodziło, expres by miał postój, a lotnisko by budowano. Łza się w oku kręci, takie możliwości ominęły Urzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.04.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 to pewnie coś źle przeczytałam, albo pokręciłam ...chyba mnie jakoś ten Pałac Prymasowski zakręcił dopisz Zuzę, jakby było bez dzieci, to by napisali od razu. Jak się będą nudzić, to pojadą z Magdą wcześniej do domu metrem Katja, jesli chodzi o atrakcje, jesteś nie do pobicia - metro. obawiam się, że może to być dla niej atrakcja jak jazda tramwajem, autobusem, czy pociągiem, bo samochodem jest dla niej już nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 W takim razie, żeby uatrakcyjnić dziecku pobyt, proponujemy następującą trasę z Placu Bankowego do nas : tramwajem przez tunel i most do Dw. Wschodniego, pociagiem przez most i dłuuugi tunel na Centralny, schodami ruchomymi pod Mariotta, autobusem 175 (superatrakcja) do Rotundy, przejściem podziemnym i kolejnymi schodami ruchomymi do metra i wreszcie metrem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Katja, możesz za przewodnika robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 10.04.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 W takim razie, żeby uatrakcyjnić dziecku pobyt, proponujemy następującą trasę z Placu Bankowego do nas : tramwajem przez tunel i most do Dw. Wschodniego, pociagiem przez most i dłuuugi tunel na Centralny, schodami ruchomymi pod Mariotta, autobusem 175 (superatrakcja) do Rotundy, przejściem podziemnym i kolejnymi schodami ruchomymi do metra i wreszcie metrem do domu. do tego trzeba dodać lody przy każdej budce, frytki gdzie się da, napoje, kawki, itp... tak więc wyprawa tygodniowa niemalże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Co prawda małżonek Mariusz tę trasę uszczegółowił, ale mi równiez komunikacja miejska nie jest obca Teraz to nie wiem gdzie dobre lody sprzedają, jakby można cofnąć czas to na Ambrozję do Hortexu byśmy poszli. A poza tym to miało być pod kątem komunikacji miejskiej, a tam nie wszedzie apetycznie pachnie, przez Centralny to kurs galopkiem, więc dziecko nie zdąży zauważyć żadnej budki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Bardzo dobre lody masz w "Malinowej" w al Niepodległości niedaleko Narbutta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Bardzo dobre lody masz w "Malinowej" w al Niepodległości niedaleko Narbutta. skleroza zgadza się, byłam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Skleroza nie boli, a w tym przypadku nawet sie nie nachodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 10.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Skleroza nie boli, a w tym przypadku nawet sie nie nachodzisz. a propos chodzenia, jak Twoja noga, lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Gorzej. Mam zakrzepicę jak cholera. Wyszło dziś na USG. Dostałem jakieś straszne leki, co drugi dzień badanie krwi i mam dzwonić do doktora podać jaki jest wynik analizy. Nóżka jak balon. Sznurkiem obwiązać i będzie gruby baleron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 11.04.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no Tomku, to nie ma żartów!! uważaj na siebie i poddaj się lekarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kurcze, niedobrze Dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts